2015. december 28., hétfő

Savaria lakópark győr

Savaria lakópark győr

Győr belvárosának kapujában modern lakópark épül családi, letisztult és egyben exkluzív környezet megteremtése mellett. Az Újlak utca és környéke iránti érdeklődés az utóbbi időkben jelentősen megnőtt. Ettől felbuzdulva született a döntés, hogy felépül a lakópark , amely több mint hetven családnak kínál új.


Savaria lakópark győr

A környék jó infrastruktúrájának köszönhetően a közelben óvoda és iskola található, továbbá a belváros és a bevásárló központ is autóval perc alatt. Az építés ideje hónapot vett igénybe, a társasház magas műszaki tartalommal, és magas építési színvonalon került kivitelezésre. Savaria lakópark, Győr.


A környék zöldövezeti és csendes családias lakópark, de emellett frekventált is. A ház környékén közvetlen közelben bevásárlási lehetőségek, sportlétesítmények is találhatók. A lakások kialakításánál elsődleges célunk volt, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb új életteret. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ugrás a Mira projekt saját weboldalára.


A Gyöngyös-patak Lakópark II. Lakópark környezete optimális családosok és pihenést kedvelők számára, hisz zöld környezetben épül, csodálatos látképpel a győrújbaráti dombokra, amik mögött lebújó Napot. Az ország lakópark kereső központja, jelenleg 1lakóparkkal. Eladó lakást keresel Szombathelyen? Havonta több millióan választják az ingatlan.


Ingyenes ingatlan hirdetés magánszemélyeknek és irodáknak is. Több százezer lakás, ház, üzlet vagy nyaraló az ország egész területéről. Sport A városban pezseg a sport, a futball, kézi- és vízilabda csapatokat és a sportlétesítményeket illetően is egyaránt. Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A társasház körül széles körút kerül kialakításra, ami a célforgalom miatt alacsony forgalmú és csendes lesz.


További információkért kattintson az alábbi linkre, vagy hívjon bizalommal! A lakás ütemben kerül megépítésre. A mai kor igényeinek megfelelő kivitelezés. Győr -Vízivárosban saját tárolóval! Ahhoz, hogy az Ön által választott nyílászárók, ill.


Győr városának déli kapujában, a Kismegyeri városrészben kerül kialakításra a Napóleoni csata helyszínének közvetlen közelében HARMÓNIA elnevezésű modern kialakítású lakópark. Letisztult és egyben exkluzív zöld környezet megteremtése mellett. Szombathely is one of the oldest settlements in Hungary founded by Emperor Claudius around AD. A C épület utolsó földszinti lakása most rendkívül kedvező áron érhető el! Győr mindenki által jó ismert részén, Vízivárosban, kiváló közlekedési lehetőségekkel épül a Tavirózsa Lakópark immár V. Győr szívében, csak pár perc sétára az Árkád bevásárló központtól, a belvárostól, az egyetemtől.


Savaria lakópark győr

Számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség sétatávolságra található. A lakópark tervezésekor ezeket az ajánlásokat vették figyelembe, hogy az a lehető legjobban szolgálja az idősek nyugodt, biztonságos életét. Az ünnepség előtt a beruházó kft.


Szakonyi Frigyes mutatta be dr. Ottófi Rudolf alpolgármesternek a már elkészült épületet. A versenyre meghívást a megye 7-8. A folytatáshoz kattintson ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések