2015. december 16., szerda

Bika férfi bak nő párhoroszkóp

Bika férfi bak nő párhoroszkóp

Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A Bak kevés embert enged közel magához, de akit megszeret, azt sokáig és mélyen szereti – ez is egy közös pont kettőjük között, hiszen a Bikáknál is lassan alakul ki a kötődés, de akit egyszer a szívükbe zárnak, az ott is marad.


Mindkét partner megérti a másik személyiségét. A bak nő nehezen mutatja ki érzéseit, és nehéz kiismerni egyébként mélységes, szelíd szeretetét. A szexualitást úgy éli meg, mint alapvető jogát az élet örömeihez, így elvárja partnerétől, hogy e téren is tökéletesen teljesítsen, csakúgy, mint az élet anyagi és társadalmi területén. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Tudnunk kell, hogy élete középpontjában a birtokolás áll, vagyis számíthatunk arra, hogy ránk is úgy tekint majd előbb, vagy utóbb, mint a saját, kizárólagos. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Bika férfi bak nő párhoroszkóp

Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. Kapcsolatuk gyermekáldás nélkül szinte elképzelhetetlen.


Bikának, mint a Baknak fontos a csalá nagyon jó szülő válik belőlük. Ezt leginkább egy Bak férfi mellett találhatjuk meg. A Mérleg férfiakhoz pedig ösztönösen vonzódunk, de nem tudunk vele igazán jó kapcsolatot kialakítani, ezért ha hosszú távra tervezünk, akkor ők kiesnek a számításunkból. A legtöbb férfi hosszú távon nehezen viseli, ha nem az övé a vezető szerep. Mert úgy ő tud udvarolni, hogy attól a Kos hölgy elolva és a Mérleg azt sem veszi zokon, ha helyette dönt.


Bika férfi bak nő párhoroszkóp

De jól ki tud jönni a Nyilasokkal is. A Rák férfi érzékeny, szerelmes és legtöbbször a család áll a prioritási listája tetején. Ha szeret egy nőt, akkor nagyon figyelmes, szerető és gondoskodó. Kedves, türelmes, romantikus, hűséges, elég jól ki tud jönni másokkal, de azért neki is lehetnek problémái más csillagjegyekkel, például az Oroszlánnal, és a Vízöntővel elég sok konfliktusa lehet.


Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. A Rák férfi lágyabb, megértőbb és érzékenyebb, míg a Rák nő olyan, mint a mesében a borsószem királykisasszony: száz dunna alatt is megérezte a borsószemet.


Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina Lollobrigida. Kiváló kapcsolat, nem fognak csalódni, bár ritkán szerelem az első látásra. Lehet, hogy a megbízható hátul. Taurus megbirkózik a gyermeknevelés és a háztartás, amíg ő választása elkötelezett a munka.


Ez olyan, mint, hogy nem szereti a konfliktus és létre hosszú távú kapcsolat, igaz és kalandos. Fontos, hogy mindig van mit. Szűz férfi: nem egy nyerő választás a Szűz férfi. Nincs semmi közös bennük, a vibrációjuk is teljesen más.


A Bak nőben sok szeretet van, vicces, jókedvű, ugyanakkor komoly és szexi is tud lenni. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi.


A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. Bika érthető egy férfi a Bak. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép.


Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések