2015. december 3., csütörtök

Bélpanaszok lelki okai

Testi betegség lelki okai. A depresszió például olyan mentális betegség, amely súlyosan megzavarja az ember érzelmi egyensúlyát, tartósan és lényegesen rontja az életminőséget (a munkaképességet és a személyes kapcsolatokat). A partner kapcsolat szellemi- lelki téren zavart mutat. Az érintett fél lehet a házastárs, barát, gyermekek, munkahelyi főnők vagy munkatárs.


Okai megegyeznek az emlőráknál leírtakkal. Bőrbetegségek: zárkózottságra és félelemre utalnak, ezek a lelki tevékenységek váltják ki a bőr változásait, melyek az egyént még inkább elkülönítik. A bőrbetegség lelki hátterében az áll, hogy az illető nem képes lazaságra, gyengédségre és nyíltságra, teljesen elzárkózik az ilyen viselkedéstől.


Gyomor, bélpanaszok lehetséges lelki okai. Kíváncsi vagy a betegségek IGAZI okaira? Nézz be a KISOKOS folyamatosan bővülő könyvtárba!


Ez már önmagában is oka lehet az emésztőrendszeri bántalmaknak , de a helyzet ennél jóval bonyolultabb , hiszen a rendszertelen életvitel és a stressz is pszichoszomatikus gyomorpanaszokat okoz. A leggyakoribb kísérő tünetek palettája is a visszafojtott ellenségesség centrális jelentőségére utal, ezek mindenekelőtt a gyomor- és bélpanaszok , szívtünetek, frigiditás és potenciazavarok, valamint a szorongás és a depresszió. Betegségek lelki okai. Gondolta volna, hogy az ekcémának lelki okai is lehetnek? Az ekcéma a bőr krónikus, gyulladásos, az immunműködés egyensúlyának zavara miatt kialakuló betegsége.


Egészség az, hogy testi, lelki , szellemi egységként, “egészként”, harmonikusan funkcionálunk. Ha ismerjük az egyes tünetek lelki hátterét, gondolataink erejével segíteni tudjuk helyreállítani az egészségünkhöz szükséges egyensúlyt. A daganatos betegség kialakulásának feltételezett lelki okai : A fiatalkori elszigeteltség, elhagyatottság, kétségbeesettség. A mélyebb emberi kapcsolatok veszélyesnek minősítése.


Bélpanaszok lelki okai

Felnőttként létre tudott hozni erős, tartalmas kapcsolatot, vagy munkájába fektetett nagy energiákat, ezért élt, ez lett élete értelme. Elképzelhető, hogy nem csak lelki, de testi problémáinkon is javíthatunk így. Cellulitisz Bizony még az annyi nő életét megkeserítő cellulitisz is összefüggésbe hozható a lelki problémákkal. Visszatérő bélpanaszok: az egyén fél elengedni életéből a szükségtelen dolgokat és személyeket. A bélbántalmak ellenséges érzelmek feldolgozásával is kapcsolatban állhatnak.


Miközben az orvos felírja neked a gyógyszert, érdemes elgondolkodno hátha vannak lelki kiváltó okai is a bajoknak. A sorozatosan visszatérő, vagy az előzmény nélküli betegségeknél talán eltűnődhetsz azon, nincs-e némi igazság abban, hogy lelki okai lehetnek. Lelki okai : túlzó önfeláldozás, félelem az anyától, elfojtott áldozatszerep, kommunikációképtelenség miatti szorongás, megrontottság miatti szorongás, botlás miatti félelem, helytelen cselekedet miatti szenvedés, meggondolatlan kapcsolatok miatti szorongás, lelki bántalmazás miatti szorongás.


Bélpanaszok lelki okai

Persze azt nem állítjuk, hogy minden egyes fájdalomnál szentírásnak kell venni az alábbi táblázatot. A „ lelki problémának” nem csak lelki oka lehet – Kép: Pixabay Ennek nagyon súlyos következményei lehetnek, és olyan tünetek jelennek meg, amelyek látszólag semmilyen kapcsolatban nincsenek egymással: gyomor- bélpanaszok , krónikus hátfájás, koleszterinszint-emelkedés, depresszió, visszatérő fertőzések. Elárulom Neke hogy minden betegségnek, és annak fizikai megnyilvánulására, a Te szervezeted akarata, valamit nem tartasz rendben, valamivel nem törődsz.


A lelked figyelmeztet, hogy a tested elhanyagoltad. Minden betegségnek lelki eredetű oka van, ha tetszik, ha nem, vagy hisze vagy nem. Ez a kérdés annak tesztelésére szolgál, hogy Ön egy valós személy, nem pedig egy spam robot.


Bélpanaszok lelki okai

GYOMORPANASZOK LELKI OKAI. Feszült, ideges embereknél és bizonyos lelkiállapotban, (amikor az idegrendszer izgalmi állapotba kerül) kóros ingerek érkeznek a vegetatív idegrendszer felől a gyomorhoz, amik a gyomor- és bélrendszer fokozott mozgását, a gyomor izomzatának fájdalmas, görcsös összehúzódásait, hányást, gyomorégést, fekélyt eredményeznek. Csípőfájdalom lelki okai Az adott probléma lelki okát keresve bennem mindig felmerül, hogy mit jelent ez pontosan az én esetemben. Mit kell tennem a változáshoz?


A csípő fájdalom alapvetően megállásra kényszerít, de lássuk miért. A csípőfájdalom lelki okai a lépéshez, haladáshoz köthetőek. A hólyag betegségeinek lelki okai , Felfázás lelki oka Felfázás, vizelet visszatartás A húgyhólyag az a gyűjtőtartály, amelyben a vese által kiválasztott anyagok vizelet formájában várják, hogy eltávozzanak a testből. Lelki okok: A betegség alapját valamilyen hibás lelki magatartás jelenti, általában félreértett szeretetnek is nevezik. Például a görcsös ragaszkodásé, amikor birtokolni akarunk valamit vagy valakit, és nem engedjük szabadon azt, aminek lejárt az ideje, vagy aki menni akar.


Gyomorfájás, telt ségérzet – aligha van olyan felnőtt, aki ne érezte volna életében legalább egyszer ezeket a pa - naszokat. Nagyon gyötrő, szúró, görcsös, húzó, égő vagy nyomó jellegű lehet, és többnyire a beteg hangulatát is teljesen tönkreteszi, ugyanis a has és a kedély egymástól elválaszthatatlan, hiszen többmilliónyi idegsejt kapcsolódik a hasüregben a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések