2015. december 10., csütörtök

Kos férfi viselkedése

Kos férfi viselkedése

A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. KOS FÉRFI szerelmes horoszkópja A tettek embere. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.


A Kos női változatához hasonlóan, a Kos férfi is nagyon rámenős természetű, feszül benne az energia. Rendkívüli dinamizmusa nem tűri a korlátokat. Miként az igazi kos , a Kos jegy szülötte is csupa szeszély, szinte szikrákat vet amerre jár, hisz egyetlen cél lebeg előtte: homlokegyenest, teljes erővel előre törni. Mit talál vonzónak egy Kos férfi a nőben.


A hűség tekintetében a mindent vagy semmit elv alapján játszik. A Kos férfi nem fogja sokáig tűrni az alárendeltséget. Csak akkor tud működni a kapcsolat, ha sikerül kompromisszumot kötniük, és eléggé szeretik egymást ahhoz, hogy mindketten kicsit alábbadják egojukat.


A Nyilas férfi előrelátó, megvalósító és vezér egyéniség, míg az Ikrek nő otthont adó, megértő és átérző, illetve kellőképpen szenvedélyes ahhoz, hogy elfeledtesse egy stresszes Nyilas hétköznapi bajait. Gond csak azzal lehet, hogy a Nyilas ugyan családcentrikus, de hajlamos ragaszkodni az ideákhoz, tehát nehezen. A kos férfi imád hódítani, ha mégis késne a kezdeményezéssel megteheted te egy könnyed meghívással, ami általában egy ital legyen.


Erre az alkalomra öltözz szűk ruhába, (legyen az farmer, vagy bármilyen nadrág) és gondoskodj arról, hogy egy mély dekoltázs társuljon blúzodhoz. Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Legyünk arra is tekintettel, hogy a Kos férfi imád a figyelem központjában állni. A párkapcsolatában magának követeli a főnöki hatáskört, nem tűri az alárendelt szerepet. Mondj le terveidről, úgy is minden úgy lesz, ahogyan azt a Kos akarja.


Sőt, még mielőtt bármit is kitalálnál, ő már el is intézte. Hagyd magad vezetni általa, a szervezést is bízd rá. A Kos egy nagyon aktív ember, ezért értékeli mások aktivitását. Ha a kiszemelt férfi gyakran tesz ilyet, az elárulja, hogy kedvel minket! Mindketten megpróbálnak vezetővé válni, ez viszont veszekedéseket fog előidézni.


A haját babrálja Szerelem -szakértők szerint, ha egy férfi gyakran babrálja, fésüli át a haját a kezével, illetve kissé előredönti a fejét, azzal jelzi számunkra, hogy érdekeljük őt. Kos – Halak: A jobbik variáció, ha Kos a férfi , és Halak a nő, mivel a Kos egy férfias, a Halak meg egy nőies típus. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. A Kos nő esetében nem rosszabb a helyzet, mint a Kos férfiaknál, de úgy tűnik, a férfi egója kevésbé felkészült egy Kos támadásra, mint a nőé, amely már évezredek óta gyakorolja ezt a kivédési technikát.


Hajlamos arra, hogy megpróbálja birtokba venni és megváltoztatni szeretett társát. Egy férfi arról számolt be, milyen nehezen tűrte, hogy a barátnője legjobb barátja egy fiú volt, ezért egyszer a lány tudta nélkül követte őket, és azalatt a másfél óra alatt, amíg ők egy bárban ültek, ő az utca túloldaláról leselkedett utánuk. Ezért hagy hogy ő hódítson meg tége ám ne ess át a ló túloldalára, a jegy szülöttei érdeklődésüket vesztik, ha túlságosan odaadó vagy. Ha a Kos férfi igazán szerelmes, nem rettenti vissza, ha ellenállásba ütközik.


A férfi , aki valóban érdeklődik irántunk, azonnal válaszol az sms-re és reagál a telefonhívásra. Ha az ember szereti a másikat, élvezi megosztani vele a tapasztalatait, az eseményeket, amik történtek vele. Ha a pasinak a tanácsra, véleményre van szüksége, vagy csak szeretne nevetni, mi vagyunk az első személy, akit hív. A fiatal korban a legjobban a Kos -férfiakhoz az Oroszlán és a Nyilas jegyben született nők illenek: egyesíti őket a féktelen temperamentum és a vágy erotikus kísérletek iránt. Kos férfi megérik, nyugodtabbá válik – és ebben az időszakban harmónikus párt képez vele egy Szűz nő, vagy egy Bika nő.


Kos férfi viselkedése

A Kos Napú ember Marsa a jegyben Mars a Kosban: Akinél a Nap és a Mars bolygó is a Kos jegyében található, annál elsősorban azt vehetjük észre, hogy fokozottabban érvényesülnek nála a marsi hatások, hiszen ebben az esetben a Nap ura a Mars. Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni.


Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. Ideje új perspektívából szemlélni a dolgokat, különös tekintettel az emberi kapcsolataidra és a kommunikációdra. Ami nem akkora baj, szeretik ők a kihívásokat.


Kos jegyű, nem a lomhaságuk és kicsinyességük jut eszükbe, vagy a Bikák esetében az, hogy nehezen fogadnak el másoktól eltérő nézőpontokat, anyagiasak, és állhatatosak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések