2015. december 23., szerda

Rák napjegy ikrek aszcendens

IKREK jegy RÁK aszcendenssel. A Rák jegyét a Hold uralja, ami gyermeki jellemet kölcsönöz az Ikreknek. Hogy ezt kiküszöbölje, az Ikrek - Rák kevert típus képviselőjének javítania kell a jellemén, magabiztosabbá és racionálisabbá téve az Ikrek eredetileg kevésbé befolyásolható és előrelátó személyiségét. Rákra jellemző érzékenységet és értelmességet csökkentheti az Ikrek kevésbé lojális, kettősségre hajló jelleme.


Rák napjegy ikrek aszcendens

Például a 45-ös északi szélesség esetén a legkevesebbet a Kos, Bika, Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között. Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. A Rák szimbolizálja az ártatlan és félénk gyermekkort, a Bak a felnőttkort, ahol az ember maximális felelősséget vállal. Ezért a negatív rák az örök gyermek, aki fél, táma elzárkózik, de felelősséget semmiképp nem vállal.


Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, analóg vele az 5. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Bika Rák aszcendenssel Hatalmas becsvággyal két ember erejével dolgozol. A feletteseidnek tetszik ez az iram, a párodnak már kevésbé. Ne hanyagold el a kedvese időről-időre kárpótold valami különleges meglepetéssel.


Ikrek Rák aszcendenssel Itt az ideje a befektetéseknek, de túl nagy kockázatot ne vállalj be. Ez felépíti, támaszt ad neki. Megfordítva is így van, a Nyilas Ascendensnek szüksége van a Merkúr-típusra, vagy mindjárt egy Ikrek Ascendensűre, aki világnézetében megingatja, aki toleránsabbá teszi, és segít, hogy az embereket és szituációkat különböző perspektívákból szemlélje.


A Rák közepes testalkatot a általában deréktól fölfelé erősebb, mint alatta. Telt kerek arc, fehér, halvány arcszínnel, rövi kerek orral. Világos haj, kissé elpuhult és ritkán erős testfelépítés jelemző rá. Szeme nedves fényű, mandula formájú. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen.


Rák napjegy ikrek aszcendens

Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Mivel a száma a hármas, ez energikus természetet, a változás és a kölcsönhatás keresését, mozgásszeretetet kölcsönöz az ilyen jegyű szülöttnek. Ikrek aszcendens Az Ikrek a Merkúr pozitív jegye, kettős levegőjegy, a Kálapurusa nyaka és válla.


Azok az emberek, akiknél az Ikrek hatása az uralkodó, gyakran idegesek. A horoszkóp, aszcendens , a kínai horoszkóp és az asztrológia eredete, fejlődésének szakaszai. Az asztrológia szó a latin és görög astrologia. Az Ikrek levegős jellege – még ha mennyiségileg nem is számottevő – felszínes és szellemes, állandóan karattyoló embernek tüntethet fel, akinek oly gyorsan elfogy a türelme, mint a homokórán lepergő homok.


Ugyanakkor mély és bonyolult Rák -érzelmeid annyit tesztnek, hogy nem azt kapo amit látsz. Sem kitartáso sem realitásod nincs, viszont igen könnyen belelkesedsz: fogjuk meg és vigyétek! Külső ingerekre gyorsan reagálsz. Imádsz beszélni, szónokolni, szereted a saját hangodat hallani.


Legtöbbször nem annyira a csillagjegyünk ( napjegy ) árulkodik a külső fizikai megjelenésünkről, mint inkább az aszcendensünk. Minden ember az aszcendensén keresztül kapcsolódik a külvilághoz és fejezi ki azon keresztül a személyiségét. Ennél fogva könnyen érthető, hogy minden az arcunkra van írva. A legtöbb ember horoszkópjában vagy a Nap jegy , vagy az Aszcendens jegye a domináns, így a „rejtett” viselkedési mintákat is azoknak megfelelően hozza a horoszkóp tulajdonosa. Mi az Aszcendens és a Napjegy közötti különbség?


Az Aszcendens ösztönös, született ingerfelvevő képességünket és az azokra adott válaszokat mutatja meg. A Napjegy a tudatos részünk, vagyis azt mutatja meg, hogy milyen tudattartalmakat fogadunk magunkba, amik azután tudatos ellenőrzésünk alatt állnak. Folyton beszélnek, nevetgélnek, jönnek-mennek.


Ezt mindketten élvezik, így jól érzik magukat egymás társaságában. A Mérleg aszcendens is levegőelem, ahogy az Ikrek. Emiatt elemükben érzik magukat, ha együtt vannak. FÖLD napjegy : alapvetően a víz aszcendenssel egészítik ki a legjobban egymást. A föld mederben tartja a vizet, a víz formája a földet.


Föld napjegy - Víz asc. A stabil, komor földet lágyítja a víz aszcendens. Egy csupaszív ember benyomását kelti, aki azonban legbelül anyagias és két lábbal áll a földön. Személyiségedet nem csak csillagjegyed határozza meg. Annak a jegynek a tulajdonságai is hatással vannak rá amelyik születésed pillanatában épp a keleti égbolton volt emelkedőben.


Ezért nem kaphatsz magadról teljes képet csak az egyik jegy alapján, mert aszcendensed lehet, hogy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések