2015. december 15., kedd

A világ legszebb női arca

A világ minden tájáról helyet kaptak a listán modellek, színésznők és énekesnők. Burberry divatshown, és arca lett a Burberry szépség kampánynak is. Kíváncsiságból azonban egy csapat kutató egy londoni arcsebész, Dr. Julian De Silva kezdeményezésére megállapította, hogyan is néz ki a tökéletes női arc, ennek alapján pedig ki a világ legszebb nője.


Az egyik ember csodálatos lehet, hogy nem úszik a másik hajójának. Ugyanakkor nem tagadható, hogy egyes nők tartós benyomást keltenek kivételes megjelenésükkel. Ebben a cikkben összeállítottuk a világ legszebb arcát (egyáltalán nem), akiket nem tudunk eléggé felvenni. Kármán Dalma, akit a Miss Face of Beauty világversenyén a második legszebb nőnek választottak.


A fantasztikus eredmény a szakértőket nem érte meglepetésként, hiszen a gyönyörű és okos magyar lány már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. A tudósok egyébként imádnak kutatni a világ legszebb női iránt: épp egy évvel ezelőtt a leghíresebb nők arcát vizsgálták, hogy megállapítsák, kinek van a legszabályosabb arca. A győztes Johnny Depp exe, Amber Heard lett: kiderült, hogy az ő arca 9százalékban megfelel a görög aranymetszés szabályainak. London — Brit tudósok szerint Kendall Jenner (19) és David Gandy (35) áll ahhoz a legközelebb, hogy a világ legszebb nőjének és férfijának nevezzék magukat. A szakemberek számítógépes grafikai eszközökkel álmodták meg, milyen is a tökéletes női és férfiarc, miután két.


A világ legszebb női arca

Magasság: 1cm) Az antik görög irodalom említést tesz egy helyről, ez pedig a szirének szigete. Itt élnek a világ leggyönyörűbb női , akik csodás hangjukkal magukhoz csalogatják a férfiakat. A szakemberek szerint azért, mert arca szinte tökéletesen szimmetrikus, optimális a távolság a szemei között és a szája, homloka, sőt az álla is pont annyira arányos, amennyire kell. A hírességek közül egyébként Shania Twain, Liz Hurley és Jessica Alba arca veszi fel a versenyt Florence arcának szépségével. Kamaszkorunk legszebb mellei - Bridget Fonda.


Cikksorozatunkban sorra vesszük a legendás filmes pucérkodásokat, amelyek meghatározóak voltak szerzőink pszichoszexuális fejlődésében. Bridget Fonda a leghíresebb amerikai színészcsaládból származik, de így is ki tudott törni Henry, Peter és Jane árnyékából. Látjuk, hogy néha rajtuk is rosszul áll a nadrág, ők is szenvednek, nekik sem jön össze minden elsőre. A közösségi oldalaikon próbálnak minél emberibbek lenni, vicceskednek, fejeket vágnak, grimaszolnak.


A világ legszebb női arca

A világ legszebb nőiről (a Models.com listája alapján) nem olyan egyszerű elhinni, hogy valójában teljesen normálisak. Milyenek a világ legszebb nőinek gyermekei (Néhányuk nyert a genetikai lottón). Proenza Schouler és a HM arca arca is.


Dekorációs célokra és olaj és élelmiszerek előállítására használják. A napraforgók vidám arca jelképezi a napot, a melegséget, a boldogságot, az imádást és a hosszú élettartamot. A kötet a világ legszebb állatait vonultatja föl.


A gyönyörű, színes képek életük legfelemelőbb, néha legbensőségesebb pillanatait mutatják meg. Találkozhatunk káprázatos tollzuhataggal ékeskedő madarakkal, távoli országok egzotikus hüllőivel. A Harley Street kozmetikai klinika plasztikai sebésze, Dr. Julian De Silva kereken évig jegyezte fel páciensei elképzeléseit a tökéletes arcról, és állítása szerint sikerült összeraknia világ a legvonzóbb nőjét.


Ami viszont vicces, hogy a legszebb sztárok legszebb vonásaiból váratlanul Nina Dobrev nézett vissza rá. A People magazin címoldalán nagyon sok híresség szeretne ragyogni. A éves Julia Roberts-nek azonban most, év után másodszorra is megadatott ez, hiszen idén, a sokak által a világ egyik legbefolyásosabbnak tartott kiadványának tartott magazin másodjára is a kitüntető „ a világ legszebb nője” címet adta a kedvelt színésznőnek. Tőlük már jobban lemaradnak a királyi család más női tagjai. Zara Phillips 8 Beatrix hercegnő 8 Eugenie hercegnő pedig 7százalékot kapott.


Egy másik kutatás alapján simán a legszebb nőnek kéne lennie. Mert ott meg az derült ki, hogy az emberek a kék szemű, enyhén barnás bőrű, barna, hullámos hajú lányokat tartják a legszebbnek. Ezen igazodjon ki az ember!


Ebből is látszik: a szépség még statisztikailag kimutatható adatok alapján is szubjektív.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések