2015. december 31., csütörtök

Ha egy férfi közeledik

Ha nem is feltétlenül álmai randevúja valósul meg, a férfi számára egy egyszerű szombat esti borozás is újabb örömteli alkalmat nyújt arra , hogy kicsit több időt töltsön a szerelmével. A figyelem az egyik legegyértelműbb jele a másik iránt érzett szimpátiának. Ha egy férfi valóban érdeklődik egy nő iránt, akkor meghallgatja. Sőt, ha később beszélünk, ő emlékszik arra, hogy mit mondtunk korábban, és még vissza is kérdez, mert meghallgatott bennünket és valóban érdeklődik irántunk.


Ha egy férfi közeledik

Egy szerelmes férfi mindig meg akar ölelni, vagy csak nézni és hallani akar tége amennyire csak lehetséges. Időnként hozzád ér, vagy csak okot keres arra, hogy megérinthessen. Nézd el neki, oda van érted. Ha a fültől-fülig mosolyt látsz az arcán, akkor nyilvánvaló, hogy öröm számára, hogy lát téged.


Amennyiben a vállai és a medencéje felénk mutat, a pasi különösen koncentrál ránk. Beszél magáról A szerelem-szakértők szerint egy férfi gyakran kezd magáról beszélni, ha zavarban érzi magát. Szerintetek mi a különbség ha egy férfi barátként közeledik hozzátok és amikor nőként?


Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. A férfiak mondanak dolgokat, de nem kell meghallani. Bólogatni kell, hogy jólvan, hallom, amit mondasz, de nem hallom meg.


Az ember elmegy a helyszínről, befejezi a beszélgetést. Olvastam egy cikket a múlt héten. Hogy a nő oda fog menni? Ha egy pasi túl lelkes az első randin rögtön kezdj gyanakodni! Még nem tudtam a storyd végét, amikor olvastam, de már jelzett a lámpa, hogy itt gond van.


A felelősségteljes férfi nem játszik hősszerelmest az első este. Egy új tanulmány szerint, amely a Journal of Sexual Medicine magazinban jelent meg, a vizsgált férfiak 1-a a szexuális érdeklődés tartós hiányáról számolt be, méghozzá hosszú távon. A következő sorokban azt boncolgatjuk, hogy vajon mi lehet az oka annak, ha a férfivágy hirtelen elillan, és a szeretkezések száma. Duett Szinetár Dórával, Bereczki Zoltánnal, Dósa Matyival. Az album már megjelent.


A rés már repedezik, a éves Alexander Zverev tavaly megnyerte a világbajnokságot, míg az idei US Open döntőjéig eljutott a éves Danyiil Medvegyev. A beszélgetésekből rendre számtalan dolgot kiolvashatunk, ha egy férfi van a dologban, ezáltal ha egy barát áll veled szemben, ő garantáltan tiszteletben tartja majd az intim szférádat, ellenben ha egy pasi többet akar, akkor őt ez nem érdekli, és ezen a téren is közel akar kerülni hozzá. Valóban, a nők szeretik a jó testű férfiakat, de amit a legjobban szeretnek, ha egy férfin érzik a magabiztosságot.


Kiváltképp a szexben imádják, ha egy férfi határozott mozdulattal irányítja a kezüket, a csípőjüket, illetve bármit, ami az örömszerzésben részt tud venni. Ne feled hogy a vadász könnyen megijedhet, ha a préda vágtatva közeledik , és ugyanez igaz az udvarlási fázisra is. A legjobb tehát, ha az első randi után ellenállsz a billentyűk csábításának, és megváro amíg a férfi lép: hidd el, ha kísértésbe esel, később könnyen megbáno ha néma marad a telefon. Ha kapcsolatod van és megtetszik egy másik ember nagyon, ráadásul ő is közeledik felé mit tennél?


Első vagy sokadik egyedül vagy magányosan töltött ünneped közeledik ? Búcsúzik a tél, közeledik a tavasz… Aranylakodalom közeledik ! A szerelmes férfi minden kívánságodat úgy lesi, mint az éhező egy falat kenyeret, hisz olyankor alkalma nyílik rá, hogy kedvedben járhasson, közelebb kerülhessen hozzád. Ne alázd meg azzal, hogy visszautasíto hisz egy bók vagy figyelmesség elfogadása még nem jelent rögtön házasságot. Közeledik hozzád A valóság az, hogy amikor a férfiak fizikailag is közelednek hozzád beszélgetés közben, az egyértelműen azt mutatja, hogy nagy érdeklődéssel vannak irántad. Ha állatkertbe megyünk, kihagyhatatlan az oroszlánok látogatása. Impozáns példányok, az afrikai vadvilág legmeghatározóbb szimbólumai.


Ha egy férfi közeledik

Napjainkban természetes élőhelyükön a veszélyeztetett fajok közé tartoznak, ugyanis főleg a 20. Tartózkodónak lenni úgy, hogy közben megőrzöd nőies bájod. Nagybetűs FÉRFI -t szeretnél? Akkor hagyd meg neki a kezdeményezés privilégiumát.


Nyílván a hímneműek nagyobb része élvezi, ha egy nő megkívánja és szexuálisan közeledik felé, ám az évezredes beidegződések akkor sem hagyhatók figyelmen kívül. A nők számára soha nem elsősorban a lepedő ördöge volt, hanem a biztonságot adó férfi. Ez a férfiak esetében sincs másképp, ezért ha azon tűnődsz, mi lenne az legjobb ajándék férfiaknak karácsonyra, indulj ki abból, hogy hosszú még a tél, ezért ilyenkor a legkedvesebb ajándék csakis egy kényelmes papucs vagy egy férfi mamusz lehet – csak semmi célzás! Ezek olyan menők, hogy biztosan nem veszi magára.


Szerencsére a szerelem nem olyasmi, amit a szeretlek szó fejez ki egyedül, így aztán ha elhangzik, ha nem, akkor sincs baj. Igaz, jó, ha egy pár ki-kimondja, de valójában a tettek, a gesztusok sokkal árulkodóbbak. Képgalériánkban összefoglaltuk, honnan lehet tudni, hogy szerelmes a férfi , még ha nem is mondja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések