2015. december 22., kedd

Éves horoszkóp 2019 nlcafe

Éves horoszkóp 2019 nlcafe

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Nyilasoknak arra, hogy változtassanak életükön, mindazon, amivel elégedetlenek. Sőt, lehetőségük nyílik arra is, hogy továbbtanuljanak és képezzék magukat, ami által még sikeresebbek lehetnek a szakmájukban. Szakmailag és anyagi szinten egyaránt sikeres év előtt állnak. Kos: A mai napon az érzelem és az értelem között nincs meg az összhang, ezért a kedélyállapotod borússá válhat.


Az anyagiak alakulása viszont jókedvre hangolhat, mert a pénz úgy vonzódhat hozzá mint mágneshez a vas. Kos: Rendkívül sikeres lehet a napo ha pénzről van szó, ezért érdemes minden anyagiakkal kapcsolatos megbeszélést a mai napra időzíteni, mert jó eredményeket érhetsz el. Bika: Óvatos hozzáállásod miatt olyan dolgokat is el tudsz végezni, amikre az előző napokban képtelen voltál. A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja.


Éves horoszkóp 2019 nlcafe

Itt van az éves pénzügyi horoszkópod is! A hónap elején belső béke, kedvesség és harmonikus kapcsolatok jellemeznek maj emiatt érdemes ebben az időszakban minél több idődet eltöltened a szeretteiddel. Ha lehetőséged adódik, iktass be egy utazást is velük.


A tél elég megosztó évszak, valaki vagy utálja, vagy odavan érte. Hogy ki hogyan érez ezzel a hűvös, alvó évszakkal kapcsolatban, az sok faktortól függ a személyiségét illetően. Hirdetés Az asztrológusok szerint a Vénusz a “kis” szerencse, a Jupiter a “nagy” szerencse bolygója: ez utóbbi gondoskodik az életünkben a sorsszerű találkozásokról, a pozitív fordulópontokról, a véletlenszerűnek tűnő eseményekről. A horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy ne engedje, hogy bármi elvonja a figyelmét a munkájától, beleértve a magánéletének eseményeit, történéseit is.


Sok éves voltam, amikor először került kezembe egy asztrológiai könyv. Merkúr éve lesz – Rendesen felpörögnek a dolgok körülöttünk! Mi utánajártunk, a csillagjegyek éves horoszkópját itt olvashatjátok! Az év elején megfontolt, jól átgondolt döntéseidnek köszönhetően nagy sikereket érsz el a munkádban.


A szerelmi horoszkóp szerint az év első felében érdemes ismerkedned. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét.


Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned. Minden pillanatban angyalok vesznek körül bennünket. Rohanó, stresszes életvitel, nem megfelelő tápanyagokat tartalmazó ételek, mozgásszegény életmód. Sajnos ezek hozománya akár inzulinrezisztencia is lehet, amelyet nevezhetünk a cukoranyagcsere betegségének, de sokkal inkább igaz rá az, hogy egy megoldandó feladat, amely fontos állomása az önismereti utunknak is.


Hétvégére kipukkad minden, mint a szappanbuborék NLCaf. Kos – éves horoszkóp Az év első harmadában érzelmi egyensúly és jólét jellemez, ami kiegészülhet a magabiztosság érzésével is. Ebben az időszakban növekedhet a népszerűséged a környezetedben és a céljaid felé is nagy lépéseket tehetsz. Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel.


A kínai asztrológia YIN FÖLD 己 DISZNÓ 亥 éve hazánkban február 4-én a hajnali órákban kezdődik, ugyanakkor az energiáját már sokan most is érzékelik, mert ez nem egy éles, hanem fokozatos átmenet, melynek hatására az események új fordulatot vesznek. Egyre jobban érdekel, hogy milyen irányt vesz a gazdasági élet, a törvényi szabályozás, az adózási szabályok. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára.


Nem keressük a kalandokat, hidegen hagynak az új szerelmi lehetőségek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések