2015. december 25., péntek

Mérleg rossz tulajdonságai

A Mérleg olyan csillagjegy, mely mindig a harmóniára és környezete boldogságára törekszik, így ebben az időszakban az ásványok segítségével emberi kapcsolatainkat is elmélyíthetjük. Az alábbi ásványok hasznosak a Mérleg -uralta bolygóállás idején, és ha nem is hiszel bennük, attól még szépen mutatnak a lakásban. A Mérleg rossz tulajdonságai „Egyenlőség”, „igazságosság” és „egyensúly” az elsődleges jelszavai de számodra mindez azt jelenti, hogy mindent másoknak adj, de csak miután megkapta amit akartál. Szó lehet általában a szépérzék, az arányérzék hasznosításától is. A díszítés, a dekoráció, a hangulatos helye, alkalmak megteremtésének képessége sokfajta foglalkozásra ad lehetőséget.


A kimondottan emberekkel való foglalkozás esetén is nagy szükség van a Mérleg-tulajdonságokra. A hozzá közelálló emberek nagy befolyással vannak rá akár pozitív akár negatív beállítottságukkal. Ha Mérleg vagy, és rossz passzba kerülsz, akkor nagyon nehezedre eshet döntést hozni, amivel másokat az őrületbe kergethetsz. Emellett hajlamos vagy lustának lenni, és a felszínt helyezni előtérbe a belső értékekkel szemben. Egy rossz főnök teljesen tönkreteheti a mindennapjaidat: hatására állandó gyomorgörccsel mész majd a munkahelyedre, feszült és elégedetlen leszel, valamint az önbecsülésed is fokozatosan romlani fog.


Adódhat a kérdés, vajon miért akarná bármelyik felettes, hogy így érezze magát valamelyik beosztottja? Fókuszban: Mérleg csillagjegyűek tulajdonságai. A Mérleg cselekedeteit inkább az érzelem, mint az értelem vezérli, ezért kedélyállapot-hullámzásai is erõsek: hol telve van reménnyel, hol meg letörten egy helyben topog. A zodiákusban a Kos szemközti jegye a Mérleg. A Kos sarkalatos tűz, azaz két aktív princípium találkozik benne.


A három tüzes jegy (Kos, Oroszlán, Nyilas) közül a Kosnak van a legtöbb energiája, a legnagyobb kezdeményező készsége, ugyanakkor a legerősebb akarata ahhoz, hogy megvalósítsa terveit, hogy bátran cselekedjen. Kíváncsi vagy, hogy neked mi jutott? Olvass tovább és megtudhatod! Van egy kalandos éne amely nagyrészt csodálatos. Ez az oka annak, hogy annyi izgalmas és egyedi élményben lehet részed az életed során, de ez a személyiséged túlzottan merész.


Erre most meg is van minden esélye, hiszen a lehetõségek adottak, csak meg kell ragadnia õket. Mérleg , hiszen, ha valaki, hát ön egész biztosan megérti a közös munka fontosságát, annak szinte végtelen lehetõségeit. Ha kiszámolo milyen napon születtél, az is kiderül, hogy miben vagy a legjobb.


Rád illik a leírás, vagy másban tartod magadat a legjobbnak? A Mérleg legrosszabb tulajdonságai - Sohasem lehet tudni, hogy valójában mit is érez és mit gondol, mivel mindig mindenkivel nagyon kedves. Annak érdekében, hogy párját féltékennyé tegye, másokkal is flörtöl. A Mérleg apró szerelmi titkai - Könnyen teremt kapcsolatot, amennyiben éppen egyedülálló. A Rák csillagjegy szülötte változékony kedvű, hangulatember, mint uralkodó bolygója, Hol Ugyanakkor kedves és együtt érző.


A Rák az Állatöv otthonteremtő, családalapító jegye. A betegség megelőzése tehát már – mint a többi zodiákus jegynél is – a léleknél kezdődik. A Mérleg jelképe is erről tanúskodik: két egy magasságban függő edény.


A Mérleg számára az első lélekhigiéniai rendelkezés, hogy gondosan megtanulja mérlegelni a dolgok mellett és ellen szóló érveket. A csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai Senki sem tökéletes, a csillagjegyek sem. Ezek a hibák néha a felszínre törnek, az asztrológia megmutatja nekünk, melyek is lehetnek ezek a hibák a mi esetünkben.


A Mérleg az ellentéteket jelképezi, azok kiegyensúlyozódását. Mindenkinek megvan a maga hibája. Az asztrológusok megfogalmazása szerint a Mérleg a Skorpió ollójából, azaz a következő jegy szimbólumának részéből jött létre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések