2015. december 1., kedd

Játék 18 hónapos kortól

Játék 18 hónapos kortól

Az általunk használt sütik megkönnyítik weboldalunk használatát a felhasználó számára. A sütik továbbá lehetővé teszik egyes funkciók megfelelő működését, mint például a rendelés folyamatát vagy a termék kosárba helyezését,. Nagy népszerűségnek örvendenek ababaházak és gyerek játszóházak is, melyek nem csak a kertben, de a gyerekszobában is elférnek. Hónapos Kortól , Korcsoport, Bigjigs Toys Európában és világszerte jól ismert név a fajátékok piacán. Kiváló minőség, megbízhatóság, kreativitás.


Favonat és miden ami a favonatokhoz kell. Pálya, sínelemek, hidak, állomás, viadukt, vonatmosó és sok-sok vonat és mozdony. Mind napos kortól hónapos kortól hónapos kortól hónapos kortól Baba tornaszerek, játszószőnyegek és taligák.


Amennyiben napon belül visszaküldöd a terméket, mi azonnal gondoskodunk a pénz visszatérítéséről. Pindurpalota játék webshop Hírleveleire! Tarts velünk, használd. A virágos ládán lévő kis gomb forgatásával a kis virágok fel-le mozognak.


A kiegészítő kis pohár segítségével vízzel feltölthető, majd a kis eresztőn le is engedhető. Használatát hónapos kortól ajánljuk. A labdák szállítására alkalmas kézikocsi kiváló játék minden kis sportoló számára.


Fejleszti képzelőerőt, a kreativitást, és segít a színek megkülönböztetésében való tanulásában a mellékelt labdáknak köszönhetően. Barbie játék teáskészlet, darabos. Szerep játék Lányok számára.


A gyerekeknek a játék a legfontosabb, és minél izgalmasabb, kihívásokkal telibbek a feladatok, annál jobban élvezik. Amikor a gyermekek játszanak, olyan készségeket, szokásokat és magatartásokat fejlesztenek ki, amelyek egész életükben elkísérik majd őket! Minden egy helyen a gyerekeknek. Kedvenc mesemintás termékek, válogatott minőségi játékok.


Játékáruház és játékbolt. Iskolatáska és tolltartó, segítőkész kiszolgálás. Lányos játékok 6-tól hónapos korig.


Játék 18 hónapos kortól

A hónapos kor egy igazán izgalmas időszak a kislányok és a kisfiúk számára egyaránt. Elkezdenek mászni, megtanulnak ülni, állni, járni, gőgicsélni, esetleg az első pár szót is. Mit képes kifejezni a hónapos baba, hogyan fejlődik az értelme, gondolkodása? A hónapos baba beszédfejlődése, Oltások, vizsgálatok hónapos babánál, A hónapos baba fejlesztése - mit játssz a hónapos babával? Milyen tünetek, jelek esetén fordulj orvoshoz?


Tovább a Baba fejlődése rovatra - megnézem, mit tud. Készségfejlesztő játék hónapos kortól. Ft-tól árak összevetése ajánlat.


Színes, zenélő világ állatokkal, mozgatható elemekkel. Az aktív játék öröme a kicsiknek hónapos kortól. Ha a gyermek megnyomja a gombokat és az állatokat, dallamok és zajok hangzanak fel különböző variációkban. A sokoldalú funkciók játék -és tanító-effektust kínálnak, amely minden érzékre hat. Babajátékok hónapos kortól.


A legjobb, biztonságos, minőségi bébijátékok vásárlása, rendelése egyszerűen. A legjobb játékok babáknak az Okosjáték játékbolt és webáruházban. Babalátogató ajándék ötleteket szeretnél kapni?


Szállítás akár nap alatt, akár ingyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések