2015. december 31., csütörtök

Nőiesség megélése tanfolyam

Titkos Tanácsok Nőknek A küldetés. Szeretettel várlak egy csodálatos elvonulásra a Duna mellé, ahol a Duna lágy, női energiái megidézik és támogatják bennünk a nőiesség valódi erejét. Ennek a közös elvonulásnak a gyógyulás, a pihenés, a tágulás és az érzékelés tánca a legfőbb üzenetei.


A nemrég megkezdett sorozatunkban a nőiesség olyan arcait, helyzeteit vizsgáljuk, melyek alapjaiban határozzák meg egy nő nőiesség élményét. A test is megköveteli, ami jár neki. Az érzékiség, az örömteli szexualitás megélése ugyanúgy hozzátartozik az egészséghez, mint a helyes táplálkozás, a testmozgás vagy a vitaminok.


Hogy ezt minél felszabadultabban és játékosabban élhesd meg, gyere el a női érzékiség tanfolyamra. No persze nem úgy, ahogy a nők gondolják és sokkal jobban úgy, mint amit sejtenek. Nőiesség intenzív – három nap a nőiesség jegyében Gondolatok a nőiességről. Ha röviden kellene válaszolnunk a női létezés lényegére, arra, hogy milyen hármassága van a nőiességnek, akkor azt mondhatnánk, hogy a nőiesség három legnagyobb területe: A csábítás – azaz egy párkapcsolat elindítása és megalapozása.


Csak az a működő nőiesség , ami a férfiakra – legalább egy részükre- vonzólag hat. Nem működik a varázslat. Elégedetlenek vagyunk a. A tanfolyam részletesebb leírását megalálod itt. Működő Nőiesség Tanfolyam (Egyéni) Mi a Működő Nőiesség Tanfolyam ? A folyamat hossza két hónap, és kizárólag egyéni foglalkozásokból áll, melyekben csak rád fókuszálunk.


Gondolom, hogy most kicsit – vagy nagyon – meglep lehet az számodra, hogy a egy férfi mi fenét tud neked mondani, sőt segíteni a női létezés megélésével kapcsolatban. Az oktató szerint a keményebb edzésmozdulatokkal vegyített szexi tánc minden olyan. Pirner Alma nőiesség tanácsadó és edző, otthon végezhető edzésprogramok, életmódprogramok, fogyás, önbizalomnövelő tréningek. Hogyan hozd ki magadaból a maximumot és teljesedj ki nőként? Fel kell tennünk magunknak azt a kérdést, hogy továbbra is így szeretnénk élni, vagy elkezdünk változtatni, változni!


Amint a változás mellett döntünk, hihetetlen folyamatokon megyünk keresztül napról napra. A „REJTETT SZÉPSÉGED – A Benned létező Női szépség felfedezése és megélése ” című önfejlesztő tanfolyam anyaga? Nőnek lenni egy “minőség” megélése.


A létezés egy különleges, gyönyörű formája. Olyan, mint mondjuk virágnak lenni. A virág sem akar versenyezni a fákkal, a bokrokkal és a többi növénnyel, de még a többi virággal sem. Mert tudja, hogy különleges, egyedi. A probléma gyökerének feltárása felszínre kerülnek a rejtett belső erőtartalékok, az a bölcsesség, amely mindenkiben ott rejtőzik, csupán egy eszköz kell hozzá, hogy a felszínre.


Sztriptíz tánc tanfolyam Budapesten az oktogon és nyugati között, Sztriptíz tánc tanfolyam hétközben szabadidődhöz igazodva, Sztriptíz tánc oktatás magán tánc tanárral, Sztriptíz táncot tanulnék, Sztriptíz tánccal lepném meg a párom, M. A Tantra a belső csend tudatosságának megélése a szexualitásban, mely elvezet az egység tiszta, egó nélküli megéléséhez. A nőiesség egy megélés. A Tao pedig annak a tudatossága, hogy a testünket erre a célra felkészítsük. A két napos tanfolyam részvételi díja: 50. A szakirodalmi adatok és az első PCOS-oknak szervezett pszichodráma csoportunk tapasztalatai is azt mutatják, hogy a női szerepek, a nőiség, nőiesség pszichés megélése , elfogadása hatással van a testi, hormonális működésre is.


Talán kezdjük is a jelentésével , mely egy igen tág fogalom. Röviden és tömören talán leginkább úgy fogalmazhatjuk meg, hogy a nőiesség velünk született érték. A beiratkozás napján, vagy hetében is kezdődhet a táncoktatás, a kezdési nap természetesen az M. FORCE szabad kapacitástól függ. Amire az óráimon számíthatsz: Garantált vidámság, felfokozott hangulat, odafigyelés, nőiesség és férfiasság megélése , és óhatatlanul egy cseppnyi önismeret bónuszként … Hiszem, hogy minél nyitottabb vagy, minél jobban átadod magad a táncnak, a partnernek, annál többet profitálsz az élményekből! Segítünk, ugyanis erre álmodtuk meg a Nőiesség gyógyító programot.


Szeretnéd felszabadultan, blokkok, és az átélt traumák emléke nélkül szeretnéd megélni nőiségedet? Belülről jön, átsüt a külső formán, testalkaton, öltözködésen. AJÁNDÉK hangfelvételek, csak feliratkozóknak! PRÉMIUM kategóriás Sztriptíz tánc tanfolyam leírása: A órából, 24óra sztriptíz tánc tánc alapok, a sztriptíz tánchoz kellő őszes táncmozdulat elsajátítása, profi szintű kidolgozásig.


A fő témakör - ahogy lenni szokott - párkapcsolat, Férfi-Nő, férfiség-nőiség, férfiasság- nőiesség , szexualitás megélése a test-lélek-elme hármasának egyensúlyában. Időtartam5-5h, témától, mélységtől függően. Időpontot fixálni FB üzenetben itt a Mária Magdolna oldalon tudtok. Rövid idő alatt ügyesnek érezheti itt magát mindenki – a nőiesség megélése mellett mindezt jó hangulatú légkörben teheti, könnyedén.


Hevesi Krisztina szexuálpszichológus Alma ragyogó és sugárzó jelenség, akivel interjút készíteni éppúgy szeretek, mint együtt dolgozni. Azok a bizonyos „nehéz napok” nőiességünk megélésének természetes velejárói. Ugyanakkor számos probléma, esetleg betegség, bennünk lappangó szorongás, fájdalom, érzelmi válság megmutatkozik menstruációnk ciklusában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések