2015. december 30., szerda

Gls futár állás pápa

Gls futár állás pápa

A GLS pán-európai csomag- és expressz szállítást és logisztikai megoldásokat kínál. Magyarországon több mint 8GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók.


Gls futár állás pápa

Futár kollégát keresünk. A GLS CsomagPontok többsége hosszú nyitva tartással áll az ügyfelek rendelkezésére. Export csomagok szállítási ideje átlagosan 1-munkanap. Gls futár állás Pest megye. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.


Találja meg a legközelebbi GLS CsomagPontot vagy GLS depót. A CsomagPontban feladhatja csomagját, vagy átveheti az Önnek feladott árut. Cégem a Red Light Trans Kft.


Budapesti helyismerettel rendelkező, dolgozni akaró és tudó csomagkézbesítő futárokat keresek furgonra. A GLS pozíciói a szakmai területek széles körét lefedik, mint például a szállítmányozás, adminisztratív munkakörök és vezetői pozíciók. GLS futárszolgálat alvállalkozója. Mielőtt elküldi jelentkezését valamelyik GLS pozícióra, kérjük olvassa el figyelmesen az elvárásokat és küldje el a pályázathoz kért összes dokumentumot, valamint az. Pápa Pénzügyi, számviteli, gazdasági területen állást keresek mérlegképes könyvelői végzettséggel és gyakorlattal Pápán vagy környékén.


Pápai Petőfi Sándor Gimnázium - Intézményvezető. Honlapunkon MEGRENDELHETI A GLS FUTÁRSZOLGÁLATOT. Friss gls futár állások. Autós futár munkalehetőség Budapest VIII. Munka jellege Teljes munkaidõ Részmunkaidõ Diákmunkák Szabadúszó Tréning Gyakornoki állás Továbbképzési helyek Hely Pápa Bakonyság Bakonyszentiván Bakonyjákó Nemesgörzsöny Adásztevel Csót Pápateszér Várkesző Bakonytamási Dáka Külsővat Kup Malomsok Marcaltő Mezőlak Mihályháza Nyárád Vinár Még több almát.


Gls futár állás pápa

A legfrissebb gépkocsivezető, gépjárművezető, targoncás, sofőr, teherautósofőr és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák közül! Kerülje el a sorban állást! Az online díjkalkulátor segítségével, könnyen megtudhatja, mennyibe kerül a csomagszállítás.


Kedvező árak – csak a csomag mérete számít! Több mint 3településen több mint 8GLS CsomagPont várja Önt! A Jobmonitor állásportál állásajánlatát gyűjti össze napi frissítéssel.


A csomagkövetés menüpont alatt informálódhatsz részletesen a küldeményed aktuális állapotáról, helyzetéről. A fuvarlevélszámot megadva válnak elérhetővé a részletes adatok, így online gyorsan és kényelmesen követhete hogy éppen merre jár a küldeményed. Az összes futár külsős vállalkozóként dolgozik a cégnek, nem a cég alkalmazottai. Illetve többnyire nem is maga a futár a vállalkozó, hanem akié az autó, annak dolgozik minimálbérért. Böngésszen a legfrissebb budapesti állások, munkák és állásajánlatok között a Profession.


B jogositvány soför állás Pápa , Veszprém. GLS csomagkézbesítő telephelyére. Nyugdíjas munkatársakat csomagszállításra, kézbesítésre, könnyű fizikai munkára partnercégünk részére keresünk Szép Munka Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet Pest megye (Az állás utazást igényel) Az ajánlat hamarosan lejár! Budapest VARRÓGÉPCENTRUM Kft Az áru csomagolása, bárca készítése ( GLS , MPL), a csomag futárnak való átadása.


Pápa Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat … idejű közalkalmazotti jogviszony Foglalkoztatás jellege: Részmunkaidő, heti órás A munkavégzés … kozigallas. A választásom a gls futár lett,kötöttem 100ezer Ft-os biztosítást is a csomag mellé,elvileg a biztosítás kötése már törékenynek is nevezi a csomagot:A TÖRÉKENY jelzés gondosságra int, de nem jelent kiemelt kezelést és nem védi az árut a csomagszállítás során. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát.


Bort és egyéb jövedéki terméket GLS partnerünkkel nemzetközi küldés esetén nem tudsz feladni. Nemzetközi küldés esetén, ha a futár nem tudja elsőre kézbesíteni a csomagot, a legközelebbi csomagpontba vagy postahivatalba viszi azt, így Te ott tudod átvenni azt a későbbiekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések