2015. december 28., hétfő

Angyalfolki utcabál

Angyalfolki utcabál

Fellép a 1Folk Celsius, a Kerekes Ban a napot pedig a Magashegyi Underground koncertjével zárjuk. K people interested and 3people going. Augusztus 25-én, vasárnap 10.


Az idei esztendőben immár 27. A rendezvény gyökereit a folk - és népzene, valamint a népi hagyományok alkotják. Utcabált, amelynek ezúttal – a. Event in Budapest, Hungary by KULT13.


Programjaink között népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása egyaránt szerepet kap. Fellép a Kaláka együttes, a Cimbaliban Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs duója, a napot Tóth Gabi koncertjével zárják. A népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra és a lakodalmas szokások bemutatása mellett lesz főzőverseny, sport- és kézműves foglalkozások, civil aktivitások, táncház, gyermekbarát programok. Nyárzáró fesztiválunkat idén 24. A népzenei és néptánc programok mellett, gyermekprogramok, interaktív sportfoglalkozások, vásári forgatag, vidámpark, főzőverseny, civil aktivitások és számos egyéb program várja látogatóinkat.


Dagály utcában és környékén. Akik jártak már legalább egyszer is az idén immár 27. Angyalföldi Vadrózsa Néptáncegyüttest. Mikor követ el a gyerek bűncselekményt?


Abban az esetben, ha szándékosan, de akár gondatlanságból is, olyan cselekményt követ el, ami a társadalomra veszélyes és a törvény bünteti. A programok között népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása egyaránt szerepet kap. Molnár Magdolna vagyok, a közösség vezetője. Ha megszólal a hegedű, kíséri a cimbalom és brácsa, azt dalolják a galambok, velük zúgják a harangok.


A továbbképzés részletes szakmai tartalma: A megterhelő, váratlan élethelyzetek, mint balesetek, tömegszerencsétlenségek, árvíz, stb. Visszatérnek a rendezvény gyökereihez, azaz a folk- és népzenéhez valamint a népi hagyományokhoz. A nyárzáró fesztivált idén 23. Majoros Ági Bábszínháza.


A legmelegebb héten sem. Ebből az alkalomból ünnepeltként köszöntjük a szintén éves Vadrózsa Néptáncegyüttest! Az AnyalFolki utcabál és a Pozsonyi Piknik forgatagában lehetőség nyílt a Gondos Gazdi Program sátrában megpihenni és elbeszélgetni a kutyatartás kulturált lehetőségeiről.


Angyalfolki utcabál

Kerületi Közszolgáltató Zrt. Csodabab-TEázó A Csodabab-TEázó programsorozat az új esztendőben is folytatódik a Levendula Galériában! Hölgyeket, Asszonyokat, Csodababázó-Édesanyákat, valamint hajadon Leányokat 14-éves kortól.


Deladap 0Panjabi MC 1Folk Celsius Brothers on the 4th floor For Good Hot You In One Pac Unlimited 26. A Ghymes együttes hivatalos honlapja naprakész információkkal: fellépések, hírek, lemezek, videók, képek, életrajzok, cikkek és még sok minden más. Cool Tour Többes számú: Hozzászólás.


Az oldal leírása: Weboldalamon főként a kultúra, a művészetek és a komolyzene kap igen hangsúlyos szerepet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések