2015. december 24., csütörtök

Hajópadló lambéria árak

Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. A járó hajópadló téglalap alakú profillal készül, egyik hosszanti oldalán nút (horony), míg a másikon féder (csap) kialakítással. A téglalap profil biztosítja, hogy a lerakott hajópadló teljesen sík felületet képezzen: ez a takaríthatóság miatt fontos, hogy a szennyeződések ne rakódjanak le az elemek között.


Olcsó lambéria árak, folyamatos akciók, széles választék. Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. A lambéria és a hajópadló négyzetméterének számításánál a termékek teljes szélességét vesszük figyelembe ! A képek, árak ,leírások tájékoztató jellegűek.


A mindenkori készletekről kérjen tájékoztatást az üzlettől. Ennek az az oka, hogy a szobákban a páratartalom alacsonyabb mint a kinti helyeken (fűtés miatt is), ezért a magasabb nedvességtartalommal rendelkező faburkolatok összeszáradnak. A faanyagok használata és a fából való építkezés régi népszerűsége manapság újra reneszánszát éli, hiszen a hajópadló visszaköltözik a modern lakásokba! A laminált parkettához hasonlóan egyszerű a lerakása, azonban mivel valódi fából készül, ezért a természetes anyagok és az előkelő. Ez az optimális vastagságú és szélességű lambéria az egyik leginkább felhasználóbarát kivitelezésű lambéria a készletünkből.


Hajópadló lambéria árak

Szép és otthonos küllemet a valódi minőséget keresők számára, tartós, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas. Hajópadló vásárlása és rendelése az OBI-nál. Lambéria vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Folyamatos akciók, kezdve az olcsó lambéria lécektől a csomómentes szauna lambériákig! Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyedi árak ! Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk! Cégünk fő profilja Svédországból származó lambéria , hajópadló , teraszburkolat, faipari fafestékek forgalmazása. Az árukészlet folyamatos frissülése, a széles választék, a kedvező személyre szabott árak garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. Alkalmas teherhordó felületek belső burkolásához.


Hajópadló lambéria árak

A hajópadló mikrofózolt, hossztoldós kialakítása révén a lerakása lényegesen könnyebb. Fenyő és lombos fűrészáru, gyalult fatermékek, faanyag, lambéria , hajópadló az ERDÉRT Tuzsér Zrt. A Skandináv államokból importált tömörfa hajópadló megtalálható kínálatunkban, kimondottan magyar klímának megfelelo nedvességtartalommal, csiszolt felülettel. Ha hajópadlót keres, nézzen be hozzánk, fog olyat találni mely elnyeri tetszését. A lambéria elemekkel keretbe foglalhatunk akár egy tükröt is, akár háromszög formában is.


Felrakhatjuk őket ferdén is, ezzel is változatosabbá téve a teret. Leburkolhatjuk az egész falfelületet, vagy akár csak egy részét, ferdén, valami érdekes színre festve. A feltüntetett árak , bruttó árak ! Az aktuális mennyiségről, illetve hossszméretről kérem érdeklődjenek telefonon, vagy e-mailen keresztül! A hajópadló beltéri burkolatként való felhasználása számtalan előnyt jelent: a fa hajópadló kiváló hőszigetelő, meleg hatást kelt otthonunkban és járáskor sokkal rugalmasabb érzetet kelt mint egy más anyagból készült burkolat. Szilágyi Attila vagyok, az Alföldfa kft.


Hajópadló lambéria árak

Az árak tájékoztató jellegûek, bizonyos esetekben a termékek egyedi sajátosságai miatt ( szín, minõség, méret) változhatnak! Pontos árakról kérjük tájékozódjon üzletünkben, vagy a megadott elérhetõségeinken. Fózolt (V-fugás) parketta.


Igény esetén a lambéria szállításáról is gondoskodunk, de lehetőség van annak saját autóval történő fuvarozására is. A részletekről elérhetőségünkön, és fatelepünkön is tájékoztatást adunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések