2015. december 11., péntek

Szentendre étterem olasz

Szentendre étterem olasz

Az egyre növekvő vendégkörünk segítségével fejlődünk töretlenül és próbáljuk a maximumot nyújtani. Szentendre olasz étterem - itt találod a legjobb olasz p. Foglalj asztalt akár online! Ha éttermet keresel, akkor vendéglátó helyek étlapjai, napi ajánlata és akciói között válogathatsz.


Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára? Telefonszám kereséshez adja meg a körzetszámot és a telefonszámot.


A bolognese es a ravioli isteni volt, olasz zene. Monor egyik legújabb vendéglátóhelye a LA VIA, egy klasszikus olasz étterem. Célunk, hogy megismertessük a helyi és környékbeli emberekkel az olasz gasztronómia világát, ezért ételeinket kizárólag minőségi olasz alapanyagokból készítjük. Kávéink laktózmentes és mandulatejes változatban is kérhetők 1Ft felár ellenében.


Trattoria Cardinale Étterem és Pizzéria Ki ne szeretné a jó kis olasz konyhát? Igazi, vékony tésztás olasz pizza, és ízletes olasz ételek. Nyáron hűs terasszal, télen meghitt hangulattal várják vendégeiket. A fiatalok igényeihez és pénztárcájához igazított étterem.


Szerény árakkal, változatos ételekkel várja vendégeit. A városházától percnyi sétára. Innen bátran üzenhetsz szeretteidnek mennyi szép dolgot láttál és milyen kár, hogy nem jöttek veled. Változatos, különleges, egyedi, de mégis tradicionális. Gyors kiszolgálás és a mindent a vendégért elv érződik a pincérek figyelmességén.


Szentendre étterem olasz

Az eddig elfogyasztott ételek mennyeiek voltak! Pizzánk az olasz konyha hagyományai alapján készül, vékony tésztával, cm-es méretben! Az utcát (és később az éttermet is) a XVII.


Jellegzetességei, a vizek, a kövek, a különleges növények és a furcsa formájú épületek mind megtalálhatók a Czóbel parkban. A szentendrei duna korzó eleje, nagy parkoló, jobbra pár lépcső lefelé, kisudvar. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Felújított környezetben, várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján 11. Hangulatos étterem , kedves kiszolgálás, barátságos árak!


Szentendre étterem olasz

Cafe Alessio olasz étterem ,kávézó Pasaréten. Házi friss tésztáink mellett vendégeink változatos ételkínálatból választhatnak akár egy koktél elfogyasztásával egybekötve. Pizza, sütemény és tortarendelés. Az étterem a festői szépségű Dunak korzóra nyílik, így az ebédet vagy vacsorát békés zöld övezetben költhetjük el.


Az étterem hivatalos címe a Dumtsa Jenő utca viszont az étterembe a Batthyány utcából léphetünk be. Palapa Mexikói Étterem. Snack Andreas Pizzéria, olasz étterem.


Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval, a H5-ös HÉV-vel, autóbusz- és sétahajó-járatokkal. A Kiscsillag Étterem Budapest népszerű kertvárosában Csillaghegyen, házias ízekkel, friss, egészséges alapanyagokból készült ételekkel és napi menükkel várja vendégeit egy igazi családi kisvendéglőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések