2015. május 8., péntek

Vásárosnaményi járási hivatal hatósági és gyámügyi osztály

Foglalkoztatási Osztály. Népegészségügyi Osztály. Vásárosnaményi Járási. Szigetszentmiklósi Járási Hivatal.


Működést támogató feladatai tekintetében: közreműködik a járási hivatalvezető feladatainak ellátásában, segíti a járási hivatalvezető munkáját, közreműködik a járási hivatal funkcionális feladatainak végrehajtásában. Az ügykatalógust ide kattintva érheti el. Schweiczer Ildikó Osztályvezető.


Szerencsi Járási Hivatal. Sebestyén Zsuzsanna Email:. Mórahalom, Millenniumi sétány 17. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Szentesi Járási Hivatal.


Szabálysértési és egyéb hatósági ügyek. A temető fenntartásával és üzemeltetésével összefüggő feladatokat ellátása. Gyámügyi és Igazságügyi Osztály. A járási hivatal hatáskörébe utalt szabálysértési ügyek intézése. A Pécsváradi Járási Hivatal azokon a településeken, melyek nem járási székhelyek, valamint nem járási kirendeltségek, települési ügysegédek útján biztosítja, hogy az állampolgároknak lehetőségük legyen államigazgatási ügyek kezdeményezésére.


PÉNZÜGYI- ÉS GAZDÁLKODÁSI OSZTÁLY. Hatósági és gyámügyi osztály : jogszabály által a Járási Hivatal hatáskörébe utalt, és nem valamely járási szakigazgatási szerv hatáskörébe tartozó szociális, szabálysértési, oktatásigazgatási, hadigondozási, állatvédelmi, környezetvédelmi és vízügyi, menekültügyi és egyéb hatósági feladatok ellátása. A Hajdúszoboszlói Járási Hivatal és szervezeti egységeinek ügyfélfogadása. Kormányablak és Okmányirodai Osztály. Szeged Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


Vásárosnaményi járási hivatal hatósági és gyámügyi osztály

A polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendje:. Elérhetőségek: Pétervásárai Járási Hivatal. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Dabasi Járási Hivatal Földhivatali Osztály Hozzászólás a tartalomhoz.


Az igazgatási csoportban Oroszlány Város Jegyzőjének elsőfokú kereskedelmi és általános hatósági jogkörével kapcsolatos államigazgatási hatósági , valamint a hagyatéki és az anyakönyvi ügyintézéssel kapcsolatos feladatokat ellátása történik. Bicskei Járási Hivatal. Tiszafüre Kossuth tér 1. Képviselő-testület és bizottságok. A Hivatalvezető és a Hivatalvezető-helyettes előzetes időpont egyeztetés alapján fogadja az ügyfeleket. A Járási Hivatal weboldala az alábbi linken érhető el:.


Vásárosnaményi járási hivatal hatósági és gyámügyi osztály

Szegedi Járási Hivatal Hatósági Főosztály II. Kecskemét, Széchenyi krt. Sümeg Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


Nyitva tartások Sümegi Járási Hivatal - Okmányirodai Osztály cégtől Béke tér 7. Családi név: Gulyás Sándorné Születési név: Besenyei. KEKKH irányítása alatt működnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések