2015. május 11., hétfő

Eladó ingatlanok ócsán barátságos környezetben

Az épület két lakása teljesen elválasztott, külön utcáról van a bejáratuk is. A lakásokhoz 3nm-es telekterület tartozik. A két ingatlan a tárolónál. Két generációs, nyugalom szigete! Az élettér tágas, világos, egész nap fényárban úszik.


Dózsa György úthoz közel ELADÓ egy barátságos , fekvő galériával együtt nm-es összkomfortos lakás. Dupla telek, de csak egyben eladó. Az ingatlan nagyon jó adottságokkal rendelkezik.


Akár földszintes, akár emeletes ikerház is építhető rá. Hasonló ingatlanokért látogasson el. IIH - Ócsa családi ház ingatlan hirdet?


Pest megye) ingyenes ingatlan hirdetés feladása a weboldalon. Teljesen ingyen ingatlan hirdetési weboldal. A félemeleten helyezkedik el a nappali,az emeleten pedig 3. Eladó Gyömrőn, a Romantika Fővárosának központi részen, de mégis csendes környezetben egy összközműves, nm²-es, szobás családi ház. Másfél éve kapott új burkolatot és ekkor lettek a nyílászárók is cserélve és a belső falak, illetve a külső.


Cegléd Öreg-szőlőn zárt kert eladó ! A zártkert 9mterülettű, tehermentes, barátságos , csendes környezetben található. Falusias-lakóövezetként nyilvántartott, -os beépíthetőséggel. Utcafront szélessége kb. Ami még vonzóbbá teszi az ingatlant az a. Pécel Rózsadombján, a Kelő lakóparkban ikerház, utcafronti lakása eladó ! Eladó használt és új építésű Családi házak!


Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről. Találja meg nálunk családja álmai otthonát!


Táborfalván exkluzív tanya eladó , gyönyörűen felújított épülettel, 1HA körbekerített területtel, amin jó állapotú istállók, ólak, melléképületek találhatók. Vadregényes környezetben , mégis barátságos , biztonságos területen fekszik. Dunaújváros és környéke, eladó -kiadó,lakások, ingatlanok.


INGATLANOSOK KIZÁRVA has 13members. Ezt a csoportot azért hoztam létre, mert a mai világban. RAT KÖTELEZŐ FELTÜNTETNI! Kérem az ingatlanosokat, hogy ne rakják tele az. Az épületet körül öleli a végtelenül nagy nyugalom és bár távol van a felgyorsult világ nyüzsgésétől, mégis közel van a város központjától, ami autóval perc alatt elérhető!


Ráckeve csendes, kertvárosi környezetében, aszfaltozott utcában egy összesen 192nm-es, emeletes családi ház 3négyszögöl telekkel eladó. Az alsó szinten étkező-konyha, nappali, fürdő, hálószoba és beépített terasz található, az emeleti szobák egy folyosóról nyílnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések