2015. május 29., péntek

Horgásztó bérelhető faházzal

Név Deseda tó Kezelő Kaposvári Sporthorgász Egyesület Információs Tel. Elhelyezkedés Kaposvár központjától km-re helyezkedik el Megközelítés GPS É 46. Víz típusa mesterséges víz Átlagos vízmélység (m) Vízterület (hektár) Akadálymentesített Nem Növényzet Tómeder jellege Vízmélysége.


A családi tulajdonban lévő hektáros összefüggő négy tóból álló tórendszer és a különleges, dombba épített buckaház nagy zöld területtel várja a vendéghorgászokat. Nagyobb felbontásért kattintson ide! Boconád mellett, Hevesben. Foglalás menete egy példán keresztül: Tegyük fel, hogy Ön a 2. Házaink családok és baráti társaságok fogadására egyaránt alkalmasak.


A faházak és apartmanok felszereltsége: Klíma(hűtő-fűtő), LED TV, minden igényt kielégítően felszerelt Konyha, melyekben villanytűzhely, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény is biztosított. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked. A Pölöskei horgásztó évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. Megújuló energiával üzemelő horgászházunk várja az idelátogató vendégeket.


A Baráti horgásztó eredetileg a 90-es évek végén az autópálya építésekor nyerte el végleges formáját. Vas megyében, Sárvár és Szombathely között elhelyezkedő Ölbő község határában található egy közel hektáros terület, amelyből közel hektáros horgásztó és környéke folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja a horgászni, pihenni, kikapcsolódni vágyókat! Horgásztavunk a Fejér- megyei Pátka Község határában fekszik, Székesfehérvártól kilométerre.


Vizét a Rovákia patak táplálja. A tó vízfelülete ha Tó vízmélysége:2- 5m. A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Horgásztó és kemping weboldala a horgásztókereső portálon.


Nézd meg milyen halakat foghatsz és milyen szolgálatásokkal várnak. A közel hektáros terület két tavat foglal magába, melyek közül a hektáros, úgynevezett 2-es tóban csak a partól lehet horgászni. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún.


Csónak minimum órára bérelhető. Egy csónakban, egy időben legfeljebb fő tartózkodhat, illetve horgászhat. Hírlevélre történő feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre kiküldésre kerülő hírlevelekben és a weboldalakon mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás, szállások megtekintése), a hírlevél vagy fiók regisztrációkor megadott adataimat (pl. születési dátum), valamint a foglalásaimhoz kapcsolódó adatokat (pl. foglalás gyakorisága) a. A tavat számos kg feletti ponty és amúr lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet. Szabadidőközpontunk Lentitől km-re, Gosztolától km-re található, csendes erdei környezetben. Több horgászversenynek, baráti rendezvénynek is helyszínéül szolgál.


Horgásztó bérelhető faházzal

A Mágocsi horgásztó hektár alapterületű, így minden pontja kényelmesen meghorgászható, nem szükségesek a 1méter feletti dobások. A horgásztó rendezvényekre is bérelhető. Milliók csodálják a Duna és a Tisza találkozását A legújabb orosz hobbi a víz alatti motorozás Új játékszert kaptak az orosz oligarchák F1: Hamiltontól elvették a harmadik helyet Elöntötte a víz Velencét Évente közel hatvanezer ember keresi fel ezt a helyet Időjárás: fagy, eső, napsütés lesz a program Rászálltak a rendőrök a külföldi rendszámokra.


A gyerekek számára kis játszótér csúszdával, homokozóval. A stég csak is kizárólag faházzal együtt bérelhető , illetve foglalható Telefonon keresztül! Stégeket csak előre foglalással lehet bérelni, melyre a FOGLALÓ összegét előre megbeszélve kell fizetni!


Hídvégi Lajos leírása szerint Jó ötszázötven esztendős ez a tó. A Csikós (ma Gerje) patak északi partját magas gáttal megemelték, és a vizet zsilipekkel zárták el, mely így magas tóvá szélesedett. Továbbá db személyes bérelhető faházzal. A tóhoz kulturált büfé is tartozik széles ital-és üdítőválasztékkal, továbbá etetőanyagok, csalik és horgászfelszerelések is kaphatók.


Budapesthez közel, Biatorbágy község mellett terül el a Biai tavak. Arizóna horgásztó ,amely intenzíven telepített, szinte biztos fogást ígérő horgászvíz. Régi neve Biató Carp lake. Igazi nagyhalas horgásztó számozott (db) helyekkel. Nagy mennyiségű 6-kg-os ponty és tok hal élőhelye.


Horgásztó bérelhető faházzal

Apartman szállás kiadó Tata Öreg Tó. Szeretettel várjuk Önt és Kedves Családját egész évben Tata egyik legszebb részén az Öreg-tó partjától 1méterre nyugodt üdülőövezetben található új építésű, igényesen berendezett fő fogadására alkalmas apartman házunkba, mely két külön bejáratú apartmanból áll. Bejárat a Fenyő utca felől.


A Hantosi Horgászcentrum Fejér megyében, Hantos településen található, amely két darab horgásztóból áll. Kiadó apartmanjaink a tópartól mindössze pár méterre találhatóak, ezért garantált a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések