2015. május 15., péntek

Hazug a parom

Szájőrzés: Ha beszéd közben eltakarja kezével a szájat, miközben a hüvelykujj az arcához nyomódik, ez annak a jele, hogy agya tudat alatt megpróbálja visszatartani a hazug szavakat. Sokan köhintgetésekkel, kezük tördelésével, maguk elé nézéssel próbálják ezt a gesztust elfedni. Bár a hazug emberek orra nem nő együtt a valótlan állításokkal, számos jelből felismerni őket. Nekem ez elég lenne a szakításhoz! Biztosan nem tudnék semmilyen téren megbízni egy hazug emberben!


A válasz 1-ban hasznosnak tűnik. Milyen személyiségű férfiakat vonzol? Csillagjegyed erről is árulkodik. Minden nőnek van egy típusa, legalább addig, amíg bele nem szeret egy olyan férfiba, aki teljesen más, mint az az ideál, ami addig a fejében élt.


De már nem kellett, ami eddig volt. Egyetlen dolgot akarok csak: a kisbabámat! Azt a kis csöppséget, akinek olyan gyönyörű dallamként dobogott a szíve a 7. Ez a film azonban engem nem tudott elvarázsolni, mert nem csak meseszerû, hanem végtelenül hazug is.


Hazug a parom

Ne a mocsárban keresse egy film a szépséget és érzelmeket. Zeffirelli Romeo és Júlia-ja is egy mese, csak nem a mocsok köré építette a mesét, hanem azt mutatta meg, milyen nagy, a halálon is átívelõ érzés lehet két. A hazug ember előbb-utóbb, minden igyekezete ellenére ellentmondásba kerül magával. Lehet, hogy az elhangzott információk között van összeegyeztethetetlenség, de gyakran előfordul, hogy a testbeszéd és az arckifejezés nem azt tükrözi, ami elhangzik.


Mónika éves miskolci társkereső tagunk. Ezt írta magáról: Jó embernek tartanak,deszerintem nagyon szélsőséges vagyok. Nem szeretem a hazug és az irigy embereket. Dalszerzők: Varga Erika Horváth Zsolt Tarcsi Zoltán Hangszerelés,studio munkák:Horváth Zsolt z-studio.


Hazug a parom

Huszonhárom éves voltam, jól fizető állással, barátokkal, a nagy betűs Férfival. A volt párommal, Krisztiánnal, akkor voltunk éve együtt és ebből hónapig együtt is éltünk. Miközben tudja, hogy a pornó hazug világot ábrázol, mégis úgy érzi, ő kevesebbet tud nyújtani partnerének. A párkapcsolat és a pornó A férfiak egy része egyáltalán nem tekinti hűtlenségnek vagy megcsalásnak a pornó élvezetét.


Kati éves kisbodaki társkereső tagunk. A hazug történetek jellegzetesen meg vannak koreografálva. Ha megkérdezzük, mi is történt, mindig ugyanazt a sztorit fogjuk hallani, ugyanabban a sorrendben, szinte ugyanazokkal a bejáratott szavakkal. Kérdezzen bele a történetbe, borítsa fel egy kicsit a történeti sorrendet, hogy kizökkentse partnerét a begyakorolt sztoriból. A hazug pasi Hazug férfiból kétféle létezik.


Hazug a szíve, hazug a csókja Csak az a csók mért oly finom Csemege málna színű a szája A szeme halvány kék szirom Hazug a szíve, hazug a csókja Mi a valóság, nem tudom De majd megtudom és akkor megsúgom I love you te szöszi hajú Csak ma éjjel légy a párom Nyugi hogy nem lesz szemtanú Hisz nős vagyok télen, hős vagyok. Az egyik, akit, ha füllentésen kapsz, megígéri neke hogy többé nem teszi, aztán később mégis újra beleesik a hibába, a másik pedig az, aki megpróbálja valamilyen jó okkal megmagyarázni a dolgot. Az utólagos féltékenység vagy éppen az önvád pedig jó terep az áldozatszerep kialakulásához, főleg akkor, ha az egyik fél motiváltabb a hármas szexre, míg a másik nem is akarta valójában, csak párja kedvéért ment bele a helyzetbe, mert félt, hogy különben elveszíti.


Szeretném megtudni,hogyan tudnám kigyógyítani a páromat vagy hova vihetném,hogy meggyógyuljon. Azért gondolom, hogy alkoholista, mert azt vettem észre, hogy eldugdossa a sörös dobozokat, ha megkérdezem ivott-e azt mondja, hogy nem pedig érzem rajta. A szörnyű, hogy nem is tudom okolni, hisz minden létező könyvet, cikket elolvastam a betegségről, és családi körülményeit ismerve, tudom, hogy neveltetése során rosszul szocializálódott, emiatt lett ez a kegyetlen, kíméletlen, hazug , felületes, hideg és üres szörny, aki bár fizikálisan sosem bántott, de érzelmileg. Pedig legtöbbjük pontosan tudja, hogy a pornó egy hazug világ, mégis úgy érzik, hogy kevésbé vonzóak és szexuálisan képtelenek azt nyújtani partnerüknek, mint amit a filmbéli hősnő produkál.


A hazug hang A hang három jellemzővel is rendelkezik, ami elárulhatja a hazugság ot. A magasság, a sebesség és az erő ugyanis, amivel valaki beszél, jelentősen megváltozhat, amikor nem a teljes igazságot adja elő, akármilyen okból teszi is ezt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések