2015. május 18., hétfő

Nem őszinte a párom

Szeretnénk ha a társkeresés élmény lenne és nem egy újabb bosszantó kötelesség, kollégáinkkal ezen dolgozunk. Két gyermekem van ,akik nem velem élnek. Saját cégemben dolgozom. Hűséges ,kitartó és megbízható hölgyet keresek , akivel egy párt alkothatok életem hátralévő részében.


Miért nem akar a párom velem lenni? Párom felvilágosított, hogy majdnem minden férfi poligám. Mi erről a véleményetek? A párom nem kívánja a szexet!


Ugyanis csak kiéhezve lehetne akkor szerelmeskedni? Lehet soha nem fog megtérni a társa, lehet igen. Ezért nem mindegy, hogyan követjük mi magunk az Urat.


Tehát nem a hitetlennek kell prédikálni, hanem a hívővé lett embernek kell megismernie Urát mind jobban. Keresem párom megbízható őszinte életvidám embert! Mivel nem vagyok előfizető csak eimail címre vállaszolok! Twoo is the fastest growing place to chat, share photos and meet new people.


Lehet, hogy nem vonzza annyira a szex, mint más férfiakat vagy a partnerét, de nem kizárt, hogy már eleve olyan nőt választ, aki megelégszik a kevesebb együttléttel is. Más esetben inkább átadja a nőnek az irányítást az ágyban, ráhagyja a kezdeményezést, így neki nem kell annyira törnie magát. Kizárólag FÜGGETLEN Párom keresem! Ugyanúgy őszinte és nem dohányzó és korban hozzám illő. Kutya,macska és egyéb állatot a lakásban nem tudom tolerálni!


Megeshet, hogy szép lassan, szinte észrevétlenül egy szex nélküli kapcsolatban találod magad. Azonban azon kívül, hogy esetleg kihűlt a szenvedély, vagy a párod más karjaiban találja meg a gyönyört, számos más oka is lehet, hogy csak ritkán vagy egyáltalán nem bújtok össze. Hogy mi segíthetne nekik, hogy változzanak az érzéseik. Meg lehet azt is kérdezni, hogy szerintük ez hova vezet, és mi lesz öt, tíz, húsz év múlva, ha most nem változik semmi. Tapasztalatom szerint az fontos, hogy a beszélgetés ne támadó, ellenséges hangvételű legyen, hanem őszinte kíváncsiságon, odaforduláson alapuljon.


Azt mondta,hogy nem nyúlt magához és nem szokott sűrűn ilyet csinálni,de nagyon félek attól,hogy pornófüggő és ezért nem kíván már engem! Mondtam neki,hogy ha kevés vagyok vagy nem vagyok elég jó,akkor keressen olyat,aki jó neki,de ne a pornón élje ki magát! Azóta azt mondja,hogy csak ritkán csinálja már,viszont még.


Mindent egyedül csinálok otthon. Más nőket néz és más nőkkel kedves, csak velem nem törődik. Nem érdekli, amit mondok. Megcsalt, nem tudok bízni benne többet. Judit és Álmos története megmutatja, hogy milyen az, amikor két ember „elbeszél” egymás mellett, amikor nem azon a csatornán mutatják ki a szeretetüket a társuk felé, amiből a partnerük valóban szeretve érzi magát.


Judit azzal keresett meg, hogy Álmos, a férje nem érti őt. Főleg friss kapcsolatban igen is alakulhat a pasinak a háttérben más és gyötri a bűntudat vagy a másik még nem biztos és ezért jó a kényelmes langyos foos is már elnézést kérek a kifejezés végett. Humanista, anarchista, őszinte nő vagyok.


Nem őszinte a párom

Szeretem az embereket, gyűlölöm ha szabályokat akarnak rám kényszeríteni. A közös megegyezésben hiszek. Gondolkodásom liberális. Fontos számomra a szabadság érzése.


Számomra meghatározó a természet és az állatok szeretete. Jelenleg cicáim vannak. Hosszútávú kapcsolatot keresek, legalább egy életre szeretnék vkivel tervezni. Aki csak szexpartnert keres, az nem engem keres. A dohányzást sajnos nem tudom elfogadni.


Azt hisze a te posztjaid nem irritálóak? A napi nyolc cuki gyerekfotó - a Tökéletes Család az Állatkertben, a Tökéletes Család a karácsonyfa tövében, stb. ZERENCSÉRE PÁROM PUHUL, ÉS HA MINDEN JÓL MEG SZEPTEMBERBEN TALÁN ÖSSZEHOZUNK EGY GYEREKET. DE MÉG ADDIG KI TUDJA MIT DÖNT.


Csak furcsa, hogy harmincon túl még a nő könyörögjön, meg nyaggassa a pasit, hogy legyen gyerek. A férfi A férfi nem menekül el a kihívások elöl, kitartó és hisz az álmaiban. Teljes szívével szeret és soha nem árul el, nem hagy faképnél, hanem felelősséget vállal döntéseiért, teteiért. Ráülhetsz a tenyerére, és megtart téged.


Nem őszinte a párom

Az igazi férfi kinyit, felnyit, megnyit, elvarázsol, boldoggá tesz. Azt látom, a párja lehetőleg elkerüli az őszinte beszélgetést, de azt is kiolvasom a soraiból, hogy emögött nem tudatosság, inkább valamilyen szemérmesség, szégyenérzet rejtőzik. Valószínűleg soha életében senkivel nem beszélt kitárulkozóan a problémáiról. Magamról még rövidenannyit hogy becsületes és tisztességes embernek tartom magam,szeretem a természetet az állatokat hűséges típus vagyok!


Ezek után nem voltam képes hozzá pozitívan közeledni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések