2015. május 5., kedd

Mi a különbség a tetszés és a szerelem között

Mi a különbség a tetszés és a szerelem között

Mi a különbség tetszés , és szerelem között ? Mi alapján lehet azt eldönteni, hogy csak fellángolást vagy szerelmet érzünk egy másik személy iránt. Igaz lehet, hogy szerelem csak a kapcsolat elején van, amikor még annyira nem ismerjük egymást? Szeretet és szerelem – van különbség a két érzelem között írta: Ridikül.


Szeretlek, de nem vagyok szerelmes beléd” – talán nem is tudjuk összeszámolni, olyan sokszor hallottuk már ezt a mondatot a filmekben, s talán az életben is elhangzott már. Valaki volt még olyan kapcsolatban, ahol a két fél teljesen más dolgokat szeret, szinte semmi hasonlóság nincs köztük, de mégis nagy a vonzalom meg a szerelem ? Erős érzelmi alapokon nyugvó kötődés két ember között. A két fogalom között annyi különbséget véltem felfedezni, hogy a köztudatban a szerelem kifejezés társul a kötődés szexuális megvalósulás ával. Az utolsó különbség a szerelem és ragaszkodás között az a kapcsolat tényleges időtartamára vonatkozik. Azt mondják, hogy a szerelem nem ismer határokat és nem vész el az idő múlásával sem.


Szerintem kicsit kevered a fogalmakat (vagy ő keveri). A szerelem érzése halhatatlan. Az, amit hét után lehet érezni, a vonzódás. Olyanok, mintha testvérek volnának, sok bennük a közös – hasonlóak, könnyű összetéveszteni őket, mégis, ha jobban odafigyelünk, akkor látjuk, hogy van különbség köztük.


Mi a különbség a tetszés és a szerelem között

A törés egy átmeneti érzés az intenzív vonzódás felé az ellenkező nemű ember felé. Vicces illusztrációk, amik megmutatják, hogy mi a különbség , ha csak vágyat, vagy igaz szerelmet érzel a másik iránt. Más a szerelem és más a szeretet. A második szerelem valóság a gyakorlati élet felé, az okos döntés talán jobb, de az első szerelem soha nem gyógyulhat, azt mondják, hogy az emberi természet alternatívát talál, hogy minden igaz lehet, az igaz szerelem nem kell az első és csak az első, amikor megtalálja a megfelelő embert, akit csak tudsz, egy hangos alvás.


Ha nem, mi a különbség a kettő között ? Mennyi a normális korkülönbség férfi és nő között , ha a férfi idősebb? Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség két testvér között ? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Azt hozzá kell tenni, hogy a virágcsokor nagysága nem tükrözi azt, hogy a másik fél mennyire. Mi a szerelem a nő és a pasi szemében?


Tweet Szenvedély, szerelem , mámor, megszállottság, vágy, viszketegség – ezen szavakkal írjuk le azt az önkívületet, eufóriát, révületet, gyönyört, amelyet így vagy úgy, szinte mindenki átélt valamikor. Különösen nagy jelentőséget kapnak ezekben a folyamatokban a jutalmazó rendszer kérgi és kéreg alatti területei, amelyek – a jutalmazó, örömszerző tevékenységekért felelős – dopaminrendszerhez kapcsolódnak. Mi egy sikeres és boldog párkapcsolat titka? Ez a dolog még a tudósokat is foglalkoztatja, így számos tanulmány született már a témával kapcsolatban, ám még sincs egyértelmű recept. Ami biztosdan elengedhetetlen, az a szerelem a felek között ,de mem mindig olyan könnyű felismerni az igaz szerelmet.


A férfi társaságokban sokszor elhangzik az a kifejezés, hogy jó csaj, jó nő, ami egy összefoglaló kifejezés, és mi , nők ezt rendre félreértjük. Amikor a férfiak részletesen kitárgyalják a nőt ,,alkatrészeit” számba véve, az a nő nem jó csaj, hanem izgalmas, és a szexualitás a fő szempont. Valószínűleg te is voltál már olyan helyzetben, hogy bizony el kellett gondolkodno merre is tart a kapcsolatod. Napi boldogság adagolóján.


Minden ember legalább egyszer élete során át akarja élni az igaz és elsöprő szerelemet, ám sokan nincsenek vele tisztában, hogy az milyen is. Rengetegen összekeverik a szerelmet a vonzódással, hiszen csak egy hajszál választja el a kettőt. Ha valaha voltunk szerelmesek, és véget ért a románc, gyakran olyan haragot, dühöt éreztünk a másik személy iránt, ami megmagyarázhatatlan. Ami biztosan elengedhetetlen, az a szerelem a felek között ,de nem mindig olyan könnyű felismerni az igaz szerelmet.


A nagy szerelem azonban az az ember, aki az utad során a kezed fogja, veled együtt tanul és fejlődik. A lelki társ motivál, tanít és segít, hogy fejlődhess. Ha elhagy az, akibe szerelmes voltál, akkor depresszióba eshetsz és nagyon szomorú leszel. Egy kapcsolat felbomlásakor nincs fájdalom.


Mi a különbség a tetszés és a szerelem között

Gyorsan túl leszel rajta. Egymást segítjük és támogatjuk. Vizsgáljuk meg, mit is jelent a gyakorlatban a haszonélvezet és mi különbözteti meg a használat jogától. Sokan felteszik a kérdést, hogy mi a különbség a pedikűr, és a gyógyászati pedikűr között.


A pedikűr elsősorban esztétikai, a gyógypedikűr egészségügyi célokat szolgál, de mit is jelent mindez a gyakorlatban? Most Bari Lacival énekel együtt. Peter a FemCafe műsorában, nyilván Keleti Andinak üzenve, kissé csipkelődve úgy fogalmazott van egy különbség régi és új partnere között : Az, hogy Laci tud énekelni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések