2015. május 14., csütörtök

Szeged futás 2019

Skip navigation Sign in. Fuss velünk és segíts az utcán élőkön! Budapest, Jászai Mari tér: 8-10kokt. A legközelebbi futást vagy kirándulást itt egyszerűen megtervezed térképen és megosztod a barátaiddal, ismerőseiddel. Az ebből származó esetleges károkért a futónaptár üzemeltetői felelősséget nem vállalnak.


Szeged futás 2019

Legyen cége névadója szakasz egyikének és a hozzá tartozó frissítőpontjának a II. Városi Sportcsarnokban Zséda legszebb dalai, karácsonyi slágerei, és ha már Karácsony, akkor néhány meglepetés új dal is felcsendül majd a műsorban. Zséda pályafutásának eddig eltelt éve alatt sokszor, sokféleképpen lopta már be magát a szívünkbe. A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.


Szeged Az útvonalat környékén találod. Az km-es útvonal szép erdei terepen kanyarog. Jó lehetőség rendszeres családi programként, baráti társaságok összekovácsolására, egyéb sport-tevékenységek támogatására. Hiszen a futás – szinte – minden sport alapja.


Szeged futás 2019

A futás keretein belül tömegek megmozgatása egy kora őszi vasárnapon, kicsiktől a nagyokig, családoktól az iskolás csapatokig. Az azonnali kizárás mellett továbbá életre szóló kizárást is jelent az összes Progrun Kft. Csalás esetén is, ha a versenyzés közben bármilyen járműt használsz és ezzel még előnyt is szerzel, ha lecseréled rajtszámodat. Futás terepen, és aszfalton.


Az időmérő csapat amatőr futókból (akik egyben amatőr futó klub tagjai is) és informatikusokból áll. Csapatunk évek óta jár rendszeresen futóversenyekre Magyarországon és külföldön egyaránt. Rajt:11:óra Rövid táv: 4. Társaságunk vonalhálózatán forgalomkorlátozásokra kell számítani. A jövőbeni futóversenyekkel, valamint a lezajlottak eredményeivel kapcsolatos minden információt szívesen fogadunk! A korábban a Boldogasszony sugárúton vészfékezett az egyik 2-es, amíg helyszíneltek, pótlóbuszok szállították az embereket.


Futóútvonalak, futástervek feltöltése, megosztása. GPS készülék vagy kézi felvitel segítségével térképen. A futás egyik legnagyobb vonzereje, hogy csak önmagunkra szánt énidővel ajándékoz meg minket. Sokan csak kocogás közben tudnak egyedül lenni, és rendbe szedni a gondolataikat. Másokat viszont épp egy családtagokból vagy munkatársakból verbuválódott csapat motivál arra, hogy a futópálya felé vegyék az irányt.


Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Egy különleges futás az U. Onnan futás a Közép Kikötő sorra, majd jobbra kanyarodva az új híd irányába. A töltésen futás a Szövetség utcáig. Itt jobbra kanyarodva futás a Fürj utcáig, majd futás a kis híd irányába.


Bérkert utcán, tovább futás a Bal fasorig. Két fiatal lány, akiknek szenvedélyük a futás , megelégelték a sok szemetet a városban. Kicsik és nagyok, idősek és fiatalok, városlakók és vidékiek gyülekeztek a csongrádi megyeszékhely legnevezetesebb főterén, hogy vasárnap délelőtt a város legszebb részein elhaladva teljesítsék.


November 2-án rendeztük meg a „Fuss egy napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések