2015. május 12., kedd

Skorpió márciusi horoszkóp 2019

Skorpió márciusi horoszkóp 2019

Ugyanakkor viszont az empatikus és gondoskodó személyiségük jókora előnyt jelent számukra az emberi kapcsolatok kialakításának és fenntartásának terén. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. A jelenleg egyedülálló Skorpió kulcsfontosságú döntésekre szánhatja el magát, és jó is, ha ezt megteszi, mert nagyon sokban határozza meg a párkeresés sikerességét az esetében az, hogy mit tesz, és miként viszonyul a szűkebb és tágabb környezetéhez.


Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat.


Jobban teszi, ha szabadidejét olyan emberek társaságában tölti, akiket szeret. Március nem a megfelelő idő az elmélkedésre. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. A csillagok állása ez idő tájt kimondottan jó egészséget ígér a Skorpió csillagjegyűek számára.


A november egy nyugtalan időszak lesz a skorpió jegy szülöttei számára, ezért fontos, hogy a családjuk és a legközelebbi barátaik körében megkapják a szükséges lelki támaszt és támogatást. Meglehet, hogy egyes lehetőségek kihagyásával hosszú időre bezáródik előtte egy-egy ajtó, míg ha él azokkal, jelentősen kitágul az élettere és a lehetőségei tárháza. A márciusi hónap szerelem tekintetében nagyon jónak ígérkezik.


Nem kell félnie semmitől, és ellaposodottnak hitt kapcsolata is olyan lesz, mint egy rózsakert. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. Még egy Nyilas természetesen fantasztikus. A Skorpió kikötőt ad neke de szorosan fogva is tart.


Megértitek egymást, de egy partnerkapcsolatban hamar kifáradtok. Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. Sok kellemes és örömteli pillanat éri őket, de jelentős nehézségekkel is szembe találják magukat, és főként a családjukat érintik majd a kellemetlenségek.


Viszont a karrierükben hatalmasat léphetnek előre, ami anyagi vonzattal is járhat. Ne félj megmutatni a világnak az értékeidet és tudásodat. Patkány évének kezdete.


Egy Skorpió állandóságot akar, és ezt nem találja meg egy levegős jegynél. Egy Oroszlánnal is túlnyomóan csak nehézségeid lennének. Skorpió (október - november 22) Mindent gyorsan, sőt azonnal akar nyélbe ütni. Bizonyára igaza van, de azért istenkísértésnek tűnik megközelíteni ereje legvégső határát.


Lehetséges, hogy szerelemben csalódás, esetleg szakítás veszélye fenyegeti. Nem kaphat mély sebeket, a bolygók állása azt mutatja. Minden évben elkezdeni egy új trendi sportot? Szeretne inkább elmélyülni egy olyan hobbiban, ami már eddig is nagyon érdekelte, és talán ebben leli meg az új munkáját is.


Skorpió márciusi horoszkóp 2019

Ez sok esetben kínos lehet egy férfi számára, de az általa megélt élethelyzetek általában feledtetik ezt a rendhagyó viszonyt. A szokottnál nagyobb nyugalommal, megerősödött önbizalommal veszed az akadályokat ebben az évben. Az alkalmazkodóképességedre és az önuralmadra is nagy szükséged lesz, mert az idei esztendő nemcsak örömöt és sikereket hoz, de a nehézségekből is kijut bőven. Astrology Recommended for you.


A Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Skorpió jegyében jár, ez átsegíti önt is a nehézségeken. Januárban a Mars is a segítségére lesz, megmutathatja valódi természetét: amit elhatároz, azt keresztül is viszi! Sokszor felsőbbrendűség érzete keríti őket hatalmukba, máskor pedig, úgy érezhetik, mintha valóban két személyiségük lenne.


Skorpió márciusi horoszkóp 2019

Iker szülöttnek a beilleszkedés, de persze mindezt meghatározza az őket körülvevő társaság, a család és általában a. Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések