2015. május 8., péntek

Miért nem megy át az sms

De a valsz talan ott van, hogy az sms kozpont szam talan roszul van beirva. De tenyleg egyszerubb felhivni az ugyfszlgot, mint egy topicot nyitni egy ilyen kerdesre. Kepzeld csak el, ha mindenki nyitna egy topicot, a lassu az internet miert , vagy lattal e mar uj buszjegyet topic.


Miért nem tudok SMS -t küldeni? Adott egy hetes Sony Ericsson Xperia Xtelefon. Legelsö nap még tudtam sms -t küldeni, fogadni, de ma reggel amikor feltöltöttem a kártyát, nem kaptam meg az igazoló sms -t, de a pénzt feltöltötte.


Az SMS készülékbeállítási információkat ide kattintva érheted el, a készüléktípus kiválasztása után. Amennyiben eddig tudtál SMS -t küldeni: Domino konstrukció esetén nézd meg, hogy a kártyán rendelkezésedre áll-e az SMS küldéshez szükséges egyenleg. Szeretnék magyarázatot találni arra, hogy az egyik ismerősömnek küldött sms -eim miért nem érkeznek meg.


Ma leültünk egymás mellé, kipróbáltuk és most sem ment át az sms. Mindketten T-mobile-osok vagyunk, ő előfizetéses és nem android. Eddig kb havonta elromlott és nem kaptam meg az smseket.


A szoftver újrarakása megoldja a problémát, de már unom, hogy pár napja csináltam meg és most megint nem kapok sms -eket. Ennek számos oka lehet: Az üzenet címzettje nem Apple-készülékkel rendelkezik. Az iMessage akár az Ön, akár a címzett készülékén ki van kapcsolva. Skip navigation Sign in.


Az EGR rendszer hibája - Duration: 1:45. Győri- Dani 298views. A legbiztosabb módszer tehát a letiltás leleplezésére, ha megpróbáljuk rendesen felhívni, és ott egyetlen csörgés után megszakad a hívás, vagy hangpostára megy.


Ha ez minden alkalommal így van, és közben sem az üzeneteink, sem a FaceTime hívások nem mennek át , akkor szinte biztos, hogy az illető blokkolt minket. MMS-t, iMessaget is kikapcsoltam, mégsem megy. Nekem tökéletesen müködik iOS 5. Amúgy mi a fenét csináltatok a mobilnézettel, mert tök vacakul néz ki, lassabban tölt be, a safari is átméretezi háromszor az oldalt, mire be lehet lépni és hiába nyomok a loginra nem jön fel semmi bejelentkezös ablak.


Miért nem megy át az sms

Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Automatikus sms küldés? Van olyan program vagy lehetőség, hogy automatikus sms küldjön amikor leteszi az ember a telefont vagy nem veszi fel?


Például hívnak leteszem ( mert nem érek rá) de automatikusan küld sms , hogy hamarosan visszahívom. Vagy nincs nálam a mobilom és ezért nem veszem fel de ilyenkor is küld automatikusan sms -et. Lg kp1telefon - miért nem megy el az sms a címzettnek?


Előfizettem egy számlás csomagra, amiben benne van 4MB adatforgalom, ami külföldön is megy. Külön hangsúlyoztam az értékesítőnek, hogy olyan kell, amivel külföldön is megy a mobilnet. Ausztriába, és se telefon, se sms , se mobilnet.


Hozzátesszük, hogy lehet el sem jut erre a szintre az ügy, mert például a boltban jó fejek lesznek és a visszautasítás ellenére nem szólnak semmit, mert például bemutattuk az egyenlegközlő banki SMS -t. Az általános vélemény a női orgazmusról és fajtáiról az , hogy igazából mindegy, hogy milyen, csak legyen! Ez persze nem azt jelenti, hogy ne kísérletezz és ismerd meg alaposan a tested. Az anorgazmia nem azt jelenti, hogy nem élvezhető a szex, sőt, a legtöbb nő az aktus minden pillanatát élvezi, de a csúcsra mégsem jut el. Ide begépelve a nem elérhető weboldal címét rögtön kiderül mi az igazság.


Ha azt írja az oldal, hogy „It’s not just you! Ha viszont az oldalon az áll, hogy „It’s just you! Ez elég egyszerű szitu: ami nem megy , azt nem kell erőltetni. Most, az elején kell leállni, amíg még fájdalommentesen túl tudsz lépni az ügyön.


Minél több energiát fektetsz bele, minél jobban belelovalod maga annál nagyobb lesz a csalódás. Egyébként pedig: de igen, meg lehet játszani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések