2015. május 25., hétfő

Autó belső tisztítás újpest

Autó belső tisztítás újpest

Ezután nagynyomású levegővel a víz lefúvatása, az ablakok külső felületeinek tisztítása, valamint az autó szárazra törlése. Karosszéria polírozás, fényszóró polírozás, autókárpit tisztítása, külső- belső tisztítás. Ford Fiesta teli polír és nano védelem. Minden esetben érdemes végiggondolni, hogy pontosan mit szeretne elérni. Az autó belső kárpittisztítása különböző módon történhet, akár gépi, akár kézi segítséggel.


Autó belső tisztítás újpest

A kézi tisztítás ugyanis hasznos, ám korántsem olyan alapos, mintha egy speciálisan, erre a célra fejlesztett gép segítségét használná. Tekintse meg alábbi hirdetőnk bemutatkozását! Autómosó Újpest , autó kárpittisztítás 4. Az autó műanyag felületeinek ápolását - a külső-, belső tisztítást - követően végezzük. Alufelni tisztítás Az alufelnik esztétikai megjelenését a rátapadt, ráégett szennyeződés végzetesen lerontja, tisztításukat magasnyomású borotvával, és erre a célra kifejlesztett vegyszerrel végezzük. Milyen messze van Öntől a meghirdetett jármű?


Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton! Külső, belső autókozmetika, autómosás, kárpittisztítás, üléshuzat tisztítás , ajtókárpit, aktívhabos fellazító elúőmosás, viaszolás Mutasd az autódat és megmondom ki vagy! A belső tisztítás árában benne van a csomagtér is? Nem, nincs benne, mégpedig azért mert sok ügyfél nem kéri a csomagtartó tisztítást pl. Korrekt belső autókozmetikai munkát csak kívülről is tiszta autón lehet végezni!


Annak érdekében, hogy ne kerüljön piszok a karosszériáról a tisztítandó belső utastérbe, minden autót - már a belső munkák elkezdése előtt- lemosunk. Hörby- Autó Mosó Újpest Látogass el hozzánk és autód a legjobbat kapja. Bízd az autód szakemberekre, Minőségi anyagokkal, kedvező áron, kellemes környezet, Telefonos bejelentkezés.


Kiporszívózzuk a kárpitot, berakásokat, az üléseket, a csomagtartót, a padlószőnyeget, az utólag betett szőnyegeket, melyeket ha gumiból vannak lemosunk és megszárítunk. Sütő ( belső ) tisztítás. Hűtő, fagyasztó ( belső ) tisztítása. A száraz autókárpit tisztításnál sokkal hatékonyabb a nedves takarítás. Egy autó belső terének autókárpit és autószőnyeg takarítása kézzel akár egy teljes napot is igénybe vehet, ráadásul a végeredmény sem mindig megfelelő.


Autó belső tisztítás újpest

Az autókárpit tisztítást leghatékonyabban kárpittisztító géppel lehet elvégezni. A tisztítás után a műanyag elemek szilikon mentes, fényes vagy matt (igény szerint) ápolása következik. Az utolsó munkafázis itt is, az ablaküvegek foltmentes tisztítása. Cégünkkel, - a Makra Hungária Kft. Luxus-Autókozmetikát, melynek fő profilja elsősorban az autók szalon állapotú külső- belső tisztítása, ápolása, professzionális polírozása és a fényezés konzerválása - a Carnauba fényezésvédelmi rendszerrel - azoknak, akik kiemelkedő figyelmet szentelnek autójuk.


A takarítás nem csupán esztétikailag fontos, de az autó állagát megóvja, így egy esetleges eladásnál sokat számíthat a kellemes, újszerű, gondozott belső. Első lépésként alaposan porszívózd ki az ülést. Fordíts gondot a résekre, az ülésközökre. Nyári időszakban általános, hogy mire az autó készen van beülhet a száraz vezetőülésbe és használni tudja a gépkocsit.


Egy teljes tisztítás időszükséglete - ülések, szőnyegezés, csomag- és kalaptartó, műanyanyagok, stb. Ezt érdemes átgondolnia. Tisztítás , fertőtlenítés (ózonos eljárás) A jármű klímarendszerének megbontása nélkül ózongáz segítségével semlegesítjük a jármű teljes klíma- és szellőztető rendszerében megtapadt vírusokat, baktériumokat, valamint a radiátorokon kialakult esetleges penész és gombatelepeket is. Matrac tisztítás Matractisztítás, hogy fekhelye is patyolat tiszta és biztonságos legyen!


Bio kárpit-matrac tisztítás Házhoz megy a profi BIO KÁRPITTISZTÍTÁS! Otthonából Eltüntetjük a nem kívánt foltokat, Megszüntetjük a kellemetlen szagokat biotisztítószerrel. Flotta kedvezmény autó darabszám alapján. A belsőleg erősen szennyezett autókért felárat számítunk!


Szolgáltatás során keletkezett beázásért,valamint a motor mosásnál keletkezett elektromos beázásért felelőséget nem vállalunk! Járművek kézi mosása, tisztítása. H-V 0-NON-STOP minden nap. A Sütik fontosak egy oldal megfelelő működéséhez.


Külső mosás, wax, polir, felni tisztítás. Sütiket az élmény javítása érdekében használunk, hogy megjegyezzük a belépési adatokat, biztonságos belépést biztosítsunk, statisztikai adatokat gyűjtsünk az oldal optimális működéséhez, és az Ön érdeklődési körének megfelelően szabjuk testre az oldalt. Tartsd karban klímádat nálunk és garantáljuk, hogy hűsítő lesz a nyarad!


A klímaberendezések kedvező körülményeket teremtenek a baktériumok, gombák illetve különböző vírusok számára, ezért is fontos a tisztántartása és az időközönkénti karbantartása. Az elhanyagolt nem szakszerűen és a kellő rendszerességgel tisztított split klíma beltéri egységek belső felületén ventillátorán, a klímakészülék csepptálcájában lerakódott szennyeződésen a párás sötét környezetben kialakulnak a baktérium gomba penész telepek melyek a klímaberendezés elindításakor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések