2015. május 6., szerda

Eladó ház pest megye 15 millió

Eladó ház pest megye 15 millió

Az ingatlan falai sárfalból épültek, szerkezete masszív, erős! A ház melegéről gáz-konvektor gondoskodik. A felújítások során minden helyiség új burkolatot és festést kapott, ezen kívül a teljes elektromos hálózatot újra vezetékezték, és újak a vízvezetékek is. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Eladó ház pest megye 15 millió

Családi ház megtekintése. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. Pest megyei ház hirdetés az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Több száz friss, ellenőrzött eladó Nyaraló, üdülő hirdetés: m2-es felúj. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Eladó dunabogdányi házak. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz!


A lakótér két szinten helyezkedik el, akár két generáció részére is szeparált, tágas otthont biztosíthat. A ház ezen kívül alkalmas lehet még vállalkozás. Hatalmas telek két házzal. Pilisen 1nm-es ház 2millió 15.


Marcalii eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. Az épület nettó alapterülete nm-es, mely három külön nyíló szoba, konyha, étkező résszel és kamrával, háztartási helyiség és zuhanyzós fürdőszoba toalettel elrendezésű. A nm-es garázs tárolásra is alkalmas, és egy autónak biztosít parkolási lehetőséget jelenleg, de igény szerint bővíthető. A nm-es pincében is van lehetőségünk tárolásra.


A kert öntözéséről fúrt kút gondoskodik. A vasútállomás pár perc sétára található, mely Budapest-Lajosmizse között közlekedik. A családi ház tulajdoni lap szerint osztatlan közös tulajdonú telken helyezkedik el, viszont természetben méter magas kőkerítés választja külön az ingatlanokat! Ingatlan részletes adatai.


Ez egy konstruktív csoport, de kizárólag. A kiegyezés útján… érezheti magát, aki megvásárolja ezt a jelenleg üresen álló, Tóalmáson található, hagyományos „kocka formájú” családi házat. Garázs, és egy fedett kocsibeálló autó számára biztosít parkolást. A nm-es melléképület éve épült ytongból, szigetelve van, műanyag nyílászárók, radiátoros fűtés biztosít akár külön lakrészt is.


A ház szép házak környezetében, csendes, nyugodt környéken, aszfaltozott út mellett fekszik. Az épület nappali-konyha, hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, valamint fedett terasz helyiségekből áll. Igény szerint a fedett terasz. Szűkítheti a találati listát további alkategóriákra, nyaraló, hétvégi ház , attól függően, hogy milyenek az igények, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval.


A ház fűtését kombi gázkazán fogja szolgálni, a szobákban radiátorral, a fürdőben törölközőszárítóval, a többi helyiségekben padlófűtésen keresztül. Gyalog, mindössze perc alatt elérhető az iskola, az óvoda, a buszmegálló és a vasútállomás is, amivel könnyen a fővárosba érhet. CSOK, HITEL IGÉNYELHETŐ!


Legyen téglaház vagy ytong, egyszobás, két szobás, nagy nappalis, egy vagy két lakószintes, csendes kertvárosi hangulatú, bútorozott? CSALÁDI HÁZ ELADÓ ÚJSZERŰ HÁZ ÁRÁÉRT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések