2017. február 28., kedd

Mérleg horoszkóp jellemzői férfi

Mérleg horoszkóp jellemzői férfi

A Mérleg férfi hamar szerelmes lesz, s ha csalódik aligha képes véget vetni egy kapcsolatnak. Eléggé nehezen különbözteti meg a barátságot a szerelemtől. Szereti uralni a nőt és elvárja, hogy az csak az övé legyen. Azért csinálják ezt a Mérleg férfiak, hogy elcsábítsák a nőket, és ez mindig beválik.


Az igazságérzete fokozott mértékben munkálkodik benne, látványosan felháborodna, ha azon kapna rajta bennünket, hogy megpróbáljuk kihasználni őt. A Mérleg cselekedeteit inkább az érzelem, mint az értelem vezérli, ezért kedélyállapot-hullámzásai is erõsek: hol telve van reménnyel, hol meg letörten egy helyben topog. A mérleg jegy általános jellemzéséről egy korábbi blogbejegyzésben már olvashattál, így most elárulom neke milyen a szerelmes mérleg férfi és nő.


Csendes vagy majdnem csendes a Mérleggel az élet. Szerelmi Horoszkóp Mérleg (szeptember 24. – október 23.) Levegő jegy. A Mérleg képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül.


Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz. Szó lehet általában a szépérzék, az arányérzék hasznosításától is. A díszítés, a dekoráció, a hangulatos helye, alkalmak megteremtésének képessége sokfajta foglalkozásra ad lehetőséget. A kimondottan emberekkel való foglalkozás esetén is nagy szükség van a Mérleg-tulajdonságokra.


A Mérleg az ellentéteket jelképezi, azok kiegyensúlyozódását. Az asztrológusok megfogalmazása szerint a Mérleg a Skorpió ollójából, azaz a következő jegy szimbólumának részéből jött létre. Megvalósíthatod régóta dédelgetett vágyaidat egzisztenciális és érzelmi vonalon egyaránt.


Engedd el életedből azokat a téveszméket és vágyakat, amelyek olyan személyhez kötnek, aki hátráltat abban, hogy megtaláld önmaga és azt ted amire hivatott vagy. A Mérleg romantikus és szentimentális, mégse várjunk tőle nagy szenvedélyeket! Nem arról van szó, hogy rideg vagy túlságosan nagy az önuralma, inkább a félelmek tartják vissza az érzelmi kitörésektől. Először a szemével szeret, azután az eszével és a szívével, legvégül a testével.


Csillagjegyek – A mérleg nő jellemzői A Mérleg hölgynek a vitázás és gondolatainak diplomatikus közlése veleszületett kényszer. Csak tegye fel neki a legegyszerűbb kérdést, és ő képes lesz két napon keresztül pro és kontra érvekkel szolgálni. A Szűz férfi hűvös külsővel és érzékeny belsővel rendelkezik. Hatalmas tisztelete van a nő irányába, és egyenlően is kezeli őt. Szereti azokat a nőket, akik felkeverik az érzelmeiket, mert azokat vonakodva mutatja ki, de megpróbálja, és ez gyakran okoz konfliktust, nem csak saját magának, de a kapcsolatára is hatással van.


Mérleg horoszkóp jellemzői férfi

Lehet, hogy téged is hamar kitüntet a figyelmével, de légy óvatos, mielőtt nagy reményeket fűznél hozzá, mert könnyen lehet, hogy a közvetlensége felszínes. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A Rák inkább egy nőies jegynek számít, ezért ezek a tulajdonságok érvényesek a Rák férfira is, így vele több a gond. A Rák férfi számára a visszautasítás tragikus élethelyzetet jelent.


Ez a megértő férfi mindent megoszt a feleségével: pénzét, terveit, sikereit. Azt akarja, hogy az részesüljön érdeklődéséből, művészi ízléséből és hobbijából. Szinte érthetetlen, hogy mind a Mérleg férfi , még a Mérleg nő nem lel nagy boldogságra házasságban, vagy párkapcsolatában. A Mérleg jegy szülötténél az egyensúly, a kiegyenlítődés, a feszültségek feloldása áll a középpontban. Az Ikrek legfontosabb jellemzője: Az Ikrekre leginkább jellemző tulajdonság a kettősség, szüntelenül kétségek gyötrik ellentmondások között őrlődik.


A Mérleg csillagjegy legfontosabb jellemzője: Kedves Mérleg te vagy a megtestesült türelem, jelmondatod: „Az idő mindent megold”. Diszkrét vagy és nem híve semmiféle különcködésnek. Igen alkalmazkodó és közlékeny vagy, megjegyzéseid olykor sziporkázóak.


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések