2017. február 13., hétfő

Futómű beállítás ár szolnok

Szolnok , Nagysándor József út 28. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Ellenkező esetben az autó félrehúz, bizonytalan úttartású, illetve rendellenesen koptatja a gumiabroncsokat. Akkor regisztrálj és ellátunk munkával, hogy a munkaszerzéssel neked többet tényleg ne kelljen foglalkoznod! A regisztráció mindössze pár perc és teljesen ingyenes!


Futómű beállítás ár szolnok

Az egyes szerviz feladatok elvégzésének munkaidő igényét HaynesPro és AutoData adatbázisok segítségével határozzuk meg. Amennyiben a ténylegesen ráfordított munkaidő meghaladja az adatbázis által adott munkaidőt, többlet munkadíjat nem számolunk fel. A futómű állapota nem gyerekjáték, nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémát, különben sokkal komolyabb meghibásodásokkal kell szembenéznie hamarosan.


Hozza be hozzánk autóját, és mi gyorsan, precízen és szakszerűen beállítjuk futóművét, a gyári paramétereknek megfelelően, a legmodernebb technika segítségével! A folyamat lényege, hogy a személygépkocsi kerekeinek szögei, összetartásuk és. Egy műszeres futómű beállítás valószínűleg egy óra alatt elvégezhető, és egyáltalán nem nagy összeg, általában csak egy négy-számjegyű számlára kell csak számítani. Precíz beállítás , korrekt ár ? Ezek a futómű beállításának lépései.


Most, hogy megismertük az alapfogalmakat és azonosítani tudjuk a rendellenességeket, nem maradt más hátra mint végigfutni a futómű beállítási menetén. Természetesen az első lépés a mérés előkészítése, az állapot felmérése. Futóműbeállítás és szerelés, Konvoy Kft. Amennyiben az alkatrészek (gömbfejek, szilentek) megfelelő állapotban vannak felszereljük a mérőfejeket. Keresse meg az Önhöz legközelebb eső szolgáltatót!


A futómű beállítást a futómű alkatrészek vizsgálatával kezdjük, melynek időtartama kb 5-percet vesz igénybe. Nincs más dolga mint a keresési feltételeket megadni és rendszerülk segít Önnek a legközelebb eső szolgáltató helyet kiválasztani. Négy-ötszörös gyorsaság, már 2-perc alatt az összes futómű geometriai érték rendelkezésre áll.


Futómű beállítás ár szolnok

A futóműállítás ára: itt – futómű ellenőrzés, átvizsgálás – futómű beállítás első tengely – futómű beállítás első és hátsó tengely (ha a hátsó tengely is állítható, autóként változó) Ez az ár. A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerék csapágyakat, felfüggesztéseket, a lengéscsillapító szárát jobban terheli, és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, egyszersmind növeli az üzemeltetési költségeket (a gumi természetellenesen kopik). Beállítás közben a legjobb, ha megemelik az autót és a hátsó tengely a levegőben van.


A kerekeket forgatva érzéssel beállítható a fékerő szimmetria, és a kar húzási magassága is. Az utóbbinál beállítási hiba lehet, ha már alaphelyzetben fog a rögzítőfék. Nagyon sok minden már az átvizsgálás során eldől. Ott derítjük fel a futómű látható és esetlegesen rejtett hibáit.


A javítás költsége a beszerzendő alkatrészek mennyiségétől és minőségétől és a javítás időtartamától függ. A nyolcvanas évek elején a város egyik első gumis műhelyeként kínáltuk szolgáltatásainkat, amely akkoriban egyedülálló módon futómű beállítással egészült ki. A rossz futóművel rendelkező autó vezetése fárasztó és nem biztonságos, mivel állandó kormány korrigálást igényel menet közben. Bowden készítés, bowden javítás év garanciával. Cégünk különböző bowdenek javítására és gyártására specializálódott.


Ne várjuk meg ezeknek a hibáknak a felbukkanását! A nem megfelelően beállított futómű hosszabb fékutat eredményez, a pattogó kerék hamarabb aktiválhatja az ABS-t, kanyarban hamarabb kisodródhatunk járművünkkel. Az optimális futómű egyik záloga a biztonságunknak az utakon! Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd miután megérkeztem a rendelőbe, percen belül fogadtak. A részletes vizsgálat kevesebb, mint percet vett igénybe, utána az orvos tisztán, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.


Fix ár , nincs rejtett költség. Az ár egy darabra értendő és tartalmazza a gumiszelep és a centír súly árát is. Prémiumszolgáltatások normál díjszabásban! Legújabb generációs szerelőgépeinkkel, roncsolás, nyújtás, szakítás nélkül tudjuk felszerelni az abroncsokat a felnikre.


Cégünk a kelet európai régió legdinamikusabban fejlődő, autóalkatrész disztribútora. Raktárkészletünket Ön saját telephelyeink mellett több mint 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések