2017. február 7., kedd

Ikrek halak szerelem

Ikrek halak szerelem

Ikrek - Halak munkaviszony, hivatás. Awakening To Spirit 2views. Hosszú távon persze kiderül, hogy kedvesednek valójában nagyon is fontos, hogy legyen egy barátságos otthona, egy türelmes és szerető társa, aki mindig hazavárja. Téged elbűvöl a Halak kedvessége, őt pedig lenyűgözi a te kiváló elméd.


Szerencsés találkozás, mert bár nagyon különbözőek vagytok, mégis tisztelitek és becsülitek egymást. A viták azonban így is gyakoriak. A szavak művésze, aki könnyen leveszi lábáról a nőt. Olykor egyszerre többet is képes elbűvölni szép szavaival.


A kitartás ebben a kapcsolatban a Szűzre hárul és általában tőle függ, milyen hosszú életű lesz a szerelem. Gyanakvás és bizalmatlanság jellemzi kapcsolatukat. Hiába a köztük levő szerelem , a lángot hamarosan eloltja a kapcsolatukban jelenlevő bizonytalanság. Ezen ellentét ellenére mégis szép szerelem alakulhat ki közöttük, ha a Szűz teret enged az érzéseinek, és hagyja, hogy rabul ejtse a Halak örök optimista, romantikus lelke. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Ez jellemzi ezt a hónapodat. A hosszú, sokszor fájdalmas, se vele se nélküled kapcsolatod végre véget ér. Képesek lesztek megbeszélni a sráccal a dolgaitokat, így végre igazán elmélyülhet ez a szerelem.


Azonban a romantikáról olyan elképzelése van, ami már teljesen valótlan és a szerelem elmúlik, amikor rájön, hogy tökéletes nő nem létezik. Ez a férfi álomvilágban él és. Arra keressük a választ, hogy a csillagjegyek szülöttei hogyan illenek össze a többi jegy szülötteivel. Teli gyengéd kedvességgel, élénkséggel, érzéki fantáziával.


Ikrek halak szerelem

A Halak nő leginkább egy bájos sellőhöz hasonlítható. Mindebből viszont külsőleg semmi sem látható. Kiismerhetetlen, mint a tenger, mely a felszínem nyugodtnak látszik, de mélye titokzatos. Egy Halak nem sokat beszél, de mégis sok a mondanivalója. Szívesen fogadod barátként, különleges alkalmakra.


Minden sikerre és sok szerelemre utal. Mit ígérnek a csillagok szerelem -fronton? Szerelmi horoszkópunk egy kattintással elárulja.


Ez ahhoz vezethet, hogy azt hihetik, hogy mindent tudnak, ami általában igaz is, de az elméjük túl elfoglalt, hogy a finom részletekkel foglalkozzon. A szerelemben láthat most a legkevésbé tisztán, ami azzal is járhat, hogy túlértékeli a saját lehetőségeit. Ha valaki vonzódott is valaha önhöz, már nem biztos, hogy ugyanúgy érez most is. Vigyázzon, mert a kapkodásnak sérülés vagy baleset lehet a következménye. A szerelem viszont már más, a párhoroszkóp szerint ugyan nem taszítják egymást , de nem is rajonganak az együttlétért.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Nincs két egyforma ember, hiszen mindenki saját egyedi, különleges módján éli meg az érzelmeit, az életünkben pedig sok bonyodalmat okoz a szerelem. A hétköznapjainkban van, aki ezt az érzést sodródva, öntudatlanul, boldogan, a kevésbé szerencsések gyötrődve élik meg. A kedvesével vérre menő vitákat folytathatnak egymással, de amíg szerelem , szeretet van a kapcsolatukban, addig ez nem okoz bajt.


Sőt, még növelheti is a szenvedélyük tüzét. Annál keservesebb lehet a harc a főnökséggel, vagy a hatalom és törvény embereivel. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések