2017. február 16., csütörtök

Leg csillagjegy

Leg csillagjegy

A Halak csillagjegy szülötteiben számtalan olyan rejtett dolog van, amelyet más csillagjegyek nem ismernek. Kost legyőzi, azt mondhatjuk, hogy a Halak szilárdak, mert őket meg lehet sebezni, de tönkretenni nem lehet, mert nagyon rugalmasak. Létezik olyan csillagjegy , aki igen éles elmével rendelkezik és a tudását mindig a lehető legjobb helyen és módon használja fel. Nézzük egészen pontosan miről is van szó és mely állatövi jegyeket érinti. Halak Egy személyben tudós, feltaláló és forradalmár.


Mindig képes tanulni, kutatni, új dolgokat megismerni. Olvass tovább, mert kiderül, te is számíthatsz-e a nagy kérdésre! Már annyiféle módon jellemeztem ezen a blogon a különböző csillagjegyeket, hogy győzz visszaolvasni. Most nézzük meg, mi a legcukibb, a legaranyosabb tulajdonsága a horoszkópoknak.


Kos A Kos rendkívül büszke. Még ha nem is mutatja azt, hogy megbántották, a lelke mélyén bizony kattognak az elhangzott szavak, a kritika, a bántás, az elutasítás. Sokáig képes rágódni a gondokon. Ha elhanyagolják nem fogja soha elfelejteni. Az FBI statisztika szerint ez a legveszélyesebb csillagjegy bűnözés szempontjából Hirdetés Sokat tudunk a csillagjegyekről, de az FBI azt is kigyűjtötte, az egyes jegyek milyen bűntetteket hajlamosak elkövetni leginkább.


A UK Domain nevezetű oldal ugyanis készített egy felmérést, amiben megvizsgálták a Forbes listáját a világ 2leggazdagabb milliárdosáról. A Bika csillagjegy nem árt, ha figyel magára és két sorozat között szentel némi időt a sportra is! Rák, igazi mormota A Rákoknak, ahogy a Szüzeknek nagyon sok alvásra van szükségük.


Szeret aludni, szeret pihenten és nyugodtan ébredni. Noha mindenkinek egy kicsit eltérő a humorérzéke, és az, hogy mit talál viccesnek, általánosságban elmondható, hogy az alábbi négy csillagjegy nagyon otthon van ezen a területen. Nekik mindig van egy fergeteges sztorijuk, amit szórakoztató módon tudnak előadni, frappánsak a beszólásaik, és még azt is meg tudják nevettetni. A Jupiter képes lesz arra, hogy a Kos szülötteit a megfelelő időben helyezze el a megfelelő helyre, oda, ahol a legnagyobb dolgokra lesz képes.


Bemutatkozás MindenEgybenBlog. Mindenegyben blog, mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere. Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni. A shakti matrac segít a mély relaxáció elérésében, stimulálja az akupresszúrás pontokat.


Minden csillagjegynek van rossz oldala is. Mindenkinek van jó és rossz oldala, nincs tökéletes ember. Mivel a Vízöntő nemcsak fafejű, hanem egyeben a legokosabb csillagjegy is, ezért gyorsan rájön, hogy kik azok, akik anélkül mondanak ítéletet felette, hogy jobban megismerték volna.


Leg csillagjegy

Ebben az esetben már nem a szebbik arcát mutatja, hanem előveszi a bántóan nyers és durva modorát. Hirdetés A csillagjegyeket elembe lehet sorolni: víz, levegő, föl tűz. Rák Tulajdonképpen a szerelembe vagy szerelmes, így aztán nagyon könnyen vetíted ki ezt az érzést másokra. Hajlamos vagy idealizálni választotta de mondhatjuk úgy is: meglátod benne a legjobbat akkor is, ha a valóságban több hiányossága is van az adott területen. Connect with friends, family and other people you know.


Share photos and videos, send messages and get updates. A csillagjegy szülötteinek legnagyobb erőssége egyben a legnagyobb gyengesége is: a perfekcionizmus. Könnyen felhagynak az életmódváltással, ha nem látnak gyors eredményeket, ám lehet, hogy pont ez motiválja őket arra, hogy még erősebben próbálkozzanak.


Természetesen mindenki másban a legjobb. A Kosok például roppant energikusak, a Rákok odadóak, míg a Skorpiók igen szenvedélyesek, ellenben roppant érzékenyek. De ha intelligenciáról beszélünk, akkor egy csillagjegy van, aki igen kimagasló. A Halak a nyilvánosság előtt nem szívesen szólal meg, ám amikor a barátokkal töltheti az időt, szinte képtelenség őt „lelőni”. A művészi hajlama korán megmutatkozik, s a mosolyából könnyen kiolvasható magabiztossága.


Az igazság azonban az, hogy ő az egyik legzavarosabb csillagjegy. Itt az ideje, hogy új fejezett nyiss az életedben, akár azzal a személlyel, aki jelenleg melletted van, akár valaki mással. A szerelem szektorodban nagy átalakulás várható, amelyet az Oroszlán csillagjegy bátor energiája mindig aktívan támogat. A kapcsolatodban mindkettőtök személyiségnek lehetősége van kivirágozni. Szabadulj meg a pattanások okozta hegektől ezekkel a természetes módszerekkel!


A pattanások okozta hegek megkeseríthetik az ember életét, még akkor is, ha már egyáltalán nem gyulladt az arca – és ember legyen a talpán, aki meg bírja állni, hogy ne nyomkodja ki az idegesítő puklikat, ami aztán újabb és újabb hegesedéshez és foltosodáshoz vezet. A leghűtlenebb csillagjegy , ne számíts melletük biztonságra Vannak hűségesebb és kevésbé hűséges emberek. Nem mindenki hűtlen, aki a következő csillagjegyek egyikében születik, de azért jobb velük vigyázni.


Az odaadó, megbízható és végtelenül türelmes Rák minden csillagjegy közül a legszerethetőbb! Nála totál természetes az, hogy a maximumot nyújtsa az emberi kapcsolataiban, odafigyel a másikra és képes a végletekig elmenni azért, hogy érez jóban-rosszban melletted áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések