2017. február 28., kedd

Idősek otthona ráckeve

Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása. Jó időben, a ház két végében lévő nagyméretű, fedett és biztonságos teraszainkon tartjuk az órákat. Ráckeve területén működő idősotthonok listája. Idősotthon-kereső - Pest megye idősotthonainak teljes gyűjteménye.


Idősek otthona ráckeve

Tippek: A fájdalomcsillapítás orvosi szakértelmet igényel, és elfedhet fontos tüneteket, ezért szomszédtól, ismerőstől csak abban az esetben fogadjon el ajánlott gyógyszert, ha ismeri, és orvosa egyetértésével használta már! Az oldalon megjelenített adatok csupán tájékoztató jellegűek. Az idősek otthona olyan szociális intézmény, ahol idős emberek ellátását (beleértve az egészségügyi ellátáshoz szükséges feladatokat), ápolását, gondozását végzik.


A kunszentmiklósi gondozóház büszke arra, hogy magántulajdonban van, és hogy az alapítók több mint éve szolgálják a kunszentmiklósi időskorúakat. Alzheimer-kór által – akadályozott idősek egyaránt biztonságos otthonra, állapotuknak megfelelően állandó felügyeletre találnak. Az Olajág Otthonok új életformát kínálnak az intézményekben élők számára.


Adony Város Polgármesteri Hivatala. Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézd meg ITT, mielőtt elindulsz! Legyen Ön az első hozzászóló. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.


Az idõsek otthona térítési díja tartalmazza egyebek között az intézményi gyógyszerlistán szereplõ gyógyszereket, fürdetéshez használt tisztálkodó és bõrápolási szereket, az ápolási intézménybe látogató szakorvosok vizitjeit, foglalkoztatást, étkeztetést, ruhák és ágynemûk mosását. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Dabasi székhelyű, időseket, betegeket ellátó és gondozó szociális intézmény.


Idősek otthona ráckeve

REGEK OTTHONA RÁCKEVE. Ha nem rendelkezik gyakorlattal ,de motívált ,szivesen betanítjuk. Főbejáratunk fenyőfával és fűzfával teli kertje előtt tágas és ingyenes parkoló található, valamint a ház előtt állnak meg a Budapest és Gödöllő felől és felé érkező autóbuszok is. Idősek Otthona Intézményi Részleg.


Schweitzer Albert Református Szeretetotthon, XIV. Közvetlen a Duna partján lévő csendes, jó levegőjű ligetes zöldövezetben. Az egészséges szép környezetben a lakók könnyen eljuthatnak a városközpontba és lehetőségük van nagyokat sétálni, horgászni, a vízparton üldögélni.


Idősek otthona ráckeve

Ellátási területünk országos, de elsősorban Budaörs és környéke, Pest megye, Budapest és vonzáskörzete. Kézséggel állunk rendelkezésére. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Egy méltóságteljes életmó holisztikus kielégítésével járul hozzá a rászoruló, idős mindennapja megéléséhez, egyedi biztonságot nyújtó otthonias környezetben melyet csendes nyugodt zöldövezet ölel körül. A Szent Erzsébet Otthon uniós támogatást nyert az „Egyházi jogi személyek épületenergetikai fejlesztése megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva a Közép-Magyarországi régióban” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Elfelejtetted a fiókodat? Pest Megyei Zöldliget Egyesített Szociális Intézménybe történő beolvadással, jogutódlással megszűnt. KEM ISZI Fogyatékosok Otthona.


Közhasznú szervezetünk tevékenységi köre a szociális ellátás bentlakással, idősek otthona. Több éves fennállása óta kiemelkedő eredményeket értünk el. Kérjük, böngéssze weboldalainkat kedve szerint, ha tevékenységünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!


Veresegyház, Pacsirta u. FONTOS tudni, mielőtt tovább érdeklődne: otthonunkban a férfi helyeink több évre előre beteltek, ezért bizonytalan ideig férfi személy jelentkezését egyáltalán nem tudjunk fogadni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések