2017. február 21., kedd

Mélytó lakópark

Kőbánya-Kispest metrómegállótól csupán percre található, ugyanakkor az Örs Vezér Tér a 85-ös busszal mindössze perc alatt elérhető. Az ország lakópark kereső központja, jelenleg 1lakóparkkal. Kínálatunkban Vevőink válogathatnak a 3nm-es szobás lakásoktól a 1nm-es szobás nagyteraszos lakásokig.


Mélytó lakópark

Lakóparkunkban válogathatnak a 38m3-139mlakások között. Mélytó Lakópark - Budapest X. A lakások szerkezetkész állapotban is megvásárolhatóak. A Madison lakópark , Budapest XX. Az épületek modern, minimál stílusban épülnek, több ütemben, a kis lakásszámú épülettömbök egy zárt lakóparkot képeznek, irodákkal, tárolókkal, egy nagy alapterületű ABC-vel, valamint egy gyógyszertárral a. Mély-tó közvetlen szomszédságában, az Újhegyi út 12. A Ha11er lakópark ultramodern, zöld energiát hasznosító, új építésű lakásokat kínál azoknak, akik Budapest szívében keresik a nagyvárosi lüktetés és fiatalos kényelem harmóniáját.


Rákoshegy – helikopter lakóparki lakás hirdetés az ingatlan. Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a városra, valamint a Dunára kínálnak egyedülálló panorámát. A tervezés során ügyeltünk rá, hogy az épületek egymástól távol, szellősen helyezkedjenek el, a terület nagyobb része megmaradjon zöldterületnek. A zölddel teli, kellemes környezet az egyik legfontosabb szempont lett a lakásvásárlók körében, ezért igen nagy értékkel bír ilyen helyen egy jó lakás.


A Triad Homes Köki, Budapest belvárosától dél-keletre az élénk Kispest területén belül, egy csendes lakóövezetben kapott helyet. Az építészeti tervezés eszközei által ez a projekt új értékeket fog létrehozni az általános városképben. Ma már természetes az, hogy egy lakópark biztonságos, zárt nagy belső udvarral és játszótérrel rendelkezik, a Metrodom Park belső udvarán azonban a csendes, sétálgatós hely mellett minden korosztály megtalálja a maga játszóterét.


Elegáns új építésű lakások Budapest belvárosában, illetve budai és pesti kertvárosaiban befektetőknek, családoknak. Az irodaház üzemeltetése mellett ingatlan értékesítéssel és bérbeadással is foglalkozunk. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Itt az autóval közlekedők is előnyös helyzetben vannak, hiszen a Gyömrői gyorsforgalmi út, a Ferihegyi út, illetve az. Harmatház Lakópark Budapest, X. Ebben a kellemes környezetben valósult meg egy modern stílusú, két lépcsőházas, lakásos társasház, amelynek szomszédságában Sportliget. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! IRODAHÁZUNKBAN IRODÁK KIADÓK! MEGKÖZELÍTÉS: Könnyen elérhető tömegközlekedéssel (2 28A, villamos, busz) és autóval, jó parkolási lehetőséggel. KastélyDomb Lakópark , Gyömrő. A Te álmodat Mi építjük!


Mélytó lakópark

Győr-Révfaluban minőségi otthonok megvásárolhatóak közvetlenül a beruházótól. Errefelé iskola, óvoda, bölcsőde, valamint nagyobb élelmiszerüzlet, zöldséges, posta és bank is található. Az szintes épületekben szobás kislakások és szobás nagy családi otthonok is egyaránt megtalálhatóak hatalmas terasszal, melyek kialakításuknak köszönhetően élhető tereket, kellemes otthont nyújtanak.


A legnagyobb terasz jelenleg a X. Ft között árakon elérhetőek. Csak tehermentes, vagy gyorsan rendezhető tulajdoni lappal rendelkező ingatlanba szeressen bele! Mielőbb győződjön meg tehát arról, hogy minden, a tulajdoni lapon szereplő bejegyzésről tud-e, az ingatlan-nyilvántartás. Liget Lakópark Gyömrő - Kassai utca 32.


Reviews Szerintem sokan voltunk,nekem nagyon tetszik a lakópark rengeteg. A Barátpatak Lakópark kiváló adottságokkal rendelkezik, mind autós mind tömegközlekedési szempontból. Rövid idő alatt megközelíthető Budapest belvárosa, valmint Szentendre is. A pesti oldal kedvelőinek ajánlható az igen népszerű XIV. A környéken 5-percen belül elérhető több közlekedési csomópont is, illetve a közvetlen környékén is több bevásárlási lehetőség, oktatási intézmény és szórakozási lehetőség.


Felsőrákosi rétek területén. A természetvédelmi területen megrendezendő tanösvényséták programba szeretnénk bevonni a gyermekeket az óvodásoktól az általános iskolásokon át a középiskolás korosztályig. Közösségi terek az egész családnak. Leendő otthonával nem csak lakást, gondosan kialakított közösségi életteret is vásárol.


A Young City földszintjén felszerelt, multifunkciós közösségi tér (közösségi iroda, gyereksarok és gamer-klub) várja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések