2017. február 2., csütörtök

Horizont lakópark győr

Eladó új építésű lakások a lakopark. Ismerd meg a legújabb győri lakóparkokat. Elhelyezkedése Győrben a 82-es számú főúttól jobbra a város szélén, ahol a nyugodt környezet garantált, de mégis karnyújtásra vannak a jelentős infrastrukturális intézmények és kereskedelmi egységek, mint iskola, óvoda.


Levendula Parkváros Győr nívós és közkedvelt családiházas övezetében kerül felépítésre egy DNy-i napos domboldalban, ahol csodás kilátás nyílik Pannonhalma és a Győrújbaráti dombság irányában. Győr belvárosának kapujában modern lakópark épül családi, letisztult és egyben exkluzív környezet megteremtése mellett. Az Újlak utca és környéke iránti érdeklődés az utóbbi időkben jelentősen megnőtt. Ettől felbuzdulva született a döntés, hogy felépül a lakópark , amely több mint hetven családnak kínál új. Győr Szabadhegy egyik legszebb részén, új építésű, liftes.


Panoráma lakópark Győr -Szabadhegy, Győr. Commercial Real Estate Agency. Hegyalja Lakópark Győr -Ménfőcsanak Győrújbarát. Park West Harsánylejtő Lakópark Metrodom City Home L-M Central Park Bethlen Corner Pannónia Ház Waterfront City Nerium Park Hubay Garden Lakópark Római.


Az ország lakópark kereső központja, jelenleg 1lakóparkkal. Esztétikum, stabilitás, minőség. Ezek a fogalmak, amelyek leginkább megragadják az épülő lakópark szellemiségét. A nyüzsgő belváros közelesége, -akár egy kiadós séta keretében a közeli, jól kiépített Duna töltésen-, de egyben távol a zajos csúcsforgalomtól.


Wir haben die Allgemeine Vertragsbedingungen aktualisiert. Auf unseren Seiten verwenden wir für die bessere Funktion HTTP-Cookies. A Rózsaliget társasház Győr zöldövezeti részén, Szabadhegyen, a Rózsák tere közelében épül. A városrész kertvárosi jellege, az autópálya felhajtó és az Ipari park, illetve az AUDI közelsége miatt méltán kedvelt célpontja otthonukat kereső ügyfeleknek!


Horizont lakópark győr

Győr -Révfalu városrészen új építésű ingatlanok eladók. A lakás ütemben kerül megépítésre. A mai kor igényeinek megfelelő kivitelezés. A mellékelt rajzok, adatok nem tekinthetők műszaki dokumentációnak.


A változtatás jogát fenntartjuk! Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A társasház körül széles körút kerül kialakításra, ami a célforgalom miatt alacsony forgalmú és csendes lesz.


Horizont lakópark győr

Győr -Ménfőcsanak és Győrújbarát határán kerül megépítésére a lakásos lakópark , amiből első ütemben lakást építünk meg. Lakópark környezete optimális családosok és pihenést kedvelők számára, hisz zöld környezetben épül, csodálatos látképpel a győrújbaráti dombokra, amik mögött lebújó Napot. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Mert mindenki olyan helyet szeretne ahol nyugalomban, a város zajától, zsúfoltságától távol, egészséges környezetben nevelheti fel gyermekeit és ahol otthona a természettel összhangban, a valódi pihenést nyújtja családja számára. Ingatlan, kiadó lakás, m 130. A Városrét Lakópark Győr közkedvelt belvárosának északkeleti részén, a Mosoni-Duna partján, a Gyóni Géza sétány 1. A vízparti épületegyüttes csendes, autóforgalomtól mentes, újszerű környezetben található néhány éve épült társasházak. A társasház a környék legcsendesebb, zöld-növényekkel és fákkal övezett, legmagasabban fekvő részén épül, a lakások ablakaiból kitekintve lehengerlően szép, örök panorámás látvány tárul majd elénk Pannonhalma és Győrújbarát dombjaira.


Vásároljon okos otthont Győrben! Irányítsa otthonát távolról! Aki most vesz lakást nálunk, annak csúcskategóriás, internetről és telefonnal, távolból is irányítható okos fűtést építünk ki a wifi-s, digitális Bosch termosztáttal.


Győr mindenki által jó ismert részén, Vízivárosban, kiváló közlekedési lehetőségekkel épül a Tavirózsa Lakópark immár V. Győr szívében, csak pár perc sétára az Árkád bevásárló központtól, a belvárostól, az egyetemtől. Számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség sétatávolságra található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések