2017. február 14., kedd

Mátyásdomb falunap 2019

Községünk Önkormányzata nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mátyásdomb község megújult honlapján. Isten hozta kedves böngésző, aki vagy akarattal, vagy csak a világ- hálón kóborolva, de meglátogatja községünket akár csak virtuálisan is. Büszke vagyok arra, hogy mátyásdombi vagyok. Kizárólag a személyazonosításra alkalmas okmányok megújítására, kiváltására, cseréjére és pótlására irányuló ügyintézésre van lehetőség.


Mátyásdomb – Futballtornával nyitottak reggel, vagy húsz üstben főtt az étel, a színpadon kulturális produkciók sorjáztak. Boldog István országgyűlési képviselő jól ismeri a kistelepülések mindennapjait. A helységnévtáblára ebédkor ki lehetett volna írni: megtelt! Falunap , városnap - Falunap - Mátyásdomb - Indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni az információs elérhetőségeken a pontos időpont felől, mivel az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak.


Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HATÓ IMRE ISTVÁN örökre megpihent. Gyászoló családja Fájó szívvel kísérünk az utolsó. Eddig 4alkalommal nézték meg. Sóstói református temetőben veszünk tőle.


Fontos találkozási alkalom és közösségépítő esemény. A falunap a helyi lakosság kiemelt ünnepe, amely évente kerül megrendezésre. Fő funkciója a közös élményszerzés, a szórakozás. A gyászoló család Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik IGRÍNYI GYULÁNÉT utolsó útjára elkísérték, sírját a kegyelet virágaival borították és mély fájdalmunkban osztoztak.


Mindenkit szeretettel várunk. Mátyásdomb Község Önkormányzata éve a Leskovics Pirotechnikától rendeli meg a Falunapi tűzijáték lebonyolítását. Feketepuszta az Enyinggel határos puszták egyike volt.


A cég szolgáltatásával teljes mértékben elégedettek vagyunk, mind szervezési, lebonyolítási és a látvány terén egyaránt. Kőrösi úti) temető ravatalozójában. Nemesvámos – Falunap – Szikora Robi és az R-GO élő koncertje. Mátyásdomb – Nagy becsben tartják a helyiek és a környékbeliek a mátyásdombi falunapot, megduplázódik ilyenkor a település lélekszáma. Márkó Község Önkormányzata egész napos színes programokkal vár mindenkit a Kultúrális.


Kispályás futballtornával és főzőcskével nyitnak augusztus 16-án reggel, a faluebédet követően kulturális csoportok mutatkoznak be a Millenniumi parkban. Nyomasztó kérdések, gyász, elrontott élet, betegség, veszteség témában várják szeretettel a szervezők az érdeklődőket. Szeretettel várja az érdeklődőket a Főtéri Falunap és Lovasnap Székkutason! Alsószentiváni Falunap. Kéthetente szerda délelőttönként órától kerülnek megrendezésre a beszélgetések a békéscsabai Gadara Házban!


A fellépők között: Nagy Feró és a Beatrice, Korda György és Balázs Klári, Irie Maffia, Jump Rock Band. Fellépnek: Tihanyi Tóth Csaba (operett), A Jó Laci Betyár. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Megosztás: Kattints ide a Twitter-en való megosztáshoz(Új ablakban nyílik meg). Kisudvarnokban, ahol gazdag programmal, finom étellel, itallal várjuk Önöket. Tudj meg többet városodról! Hírek, programok, képek, napi menü, cégek…. Zene Nosztalgia kávéház Németh Gáborral Vidám nosztalgiázásra invitálják mindazokat, akik szeretik, ismerik és szívesen hallgatják a régi zenéket, slágereket, operett-dallamokat.


Inkubátorház projektzáró Mátyásdomb iskola Szabadbattyán óvoda Sárszentmiklós óvoda Szabadegyháza Cukor Fesztivál Beloiannisz Bátya óvoda Mezıfalvi Ált. A rendezvények összes ráfordítása mintegy millió Ft-ot ölelt. Enyingi Nemzeti Agrárgazdasági kamara nyitvatartása. Technospring munkalehetőség Enyingen.


Fejér Megyei Betegjogi képviselő elérhetősége. Kormányablak a Székesfehérvári vasútállomáson. Gyermekvédelmi tanácsadás Székesfehérvár. FELHÍVÁS ÉS VERSENYKIÍRÁS A teljes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések