2017. február 23., csütörtök

Ittlakunk xv

A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester. Tudo mi történik az adataiddal? Ismerd meg az adatkezelési tájékoztatónkból! Mi végre lakunk itt – avagy mit. Rákospalota, Pestújhely és Újpalota - ittlakunk.


Korcsolyát is lehet bérelni. Itt megtalálod a(z) Közlekedés kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XV. Az egész családnak jó programot nyújthat a Pólus Centerben található korcsolyapálya, ahol korcsolyaoktatás is van. Ekkor tesznek esküt mind az új képviselők, mind az új polgármester, Cserdiné Németh Angéla.


Az ülésen választják meg az új alpolgármestereket és ekkor döntenek az illetményükről is. A rendezvényt a Bocskai utcai hivatal Dísztermében tartják. Fővárosi, illetve MÁV-kezelésben álló utakról, infrastruktúráról van szó, így a főváros új vezetésénél kell majd elérni ezeket a fejlesztéseket – a XV. Videó: ilyen egy mentőautóval átszáguldani a zsúfolt várost!


Ittlakunk xv

Marci egy vérszállítás útját vette videóra a Frankel Leó útról a Karolina úti vérellátóhoz, így most te is megnézhete milyen egy. Egy férfi éjfél tájt végig üvöltötte a Nyírpalota utcát a Főtérnél. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ.


Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. Ez nem egy sörös oldal, ez Kőbánya, Budapest X. Oldal azoknak, akik itt laknak, itt dolgoznak. Indul a cipősdoboz ajándékgyűjtés – itt adhatod le a dobozt Zuglóban Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba? Baptista Szeretetszolgálat, arra keresve választ, vajon mennyien érzik fontosnak a segítségnyújtást, adományozást karácsony közeledtekor (jó volna persze, ha máskor is). Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel!


Ittlakunk xv

Október 29-én, kedden órakor tartja alakuló ülését az új képviselő-testület a XV. A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.


Az Újpalotai Szabadidő Központ várja a XV. A házakat a résztvevők otthon állítják össze, mindenki önálló elképzelései szerint alakíthatja és díszítheti alkotását. Budafok-Tétény - ittlakunk.


Ittlakunk xv

Ez az itt lakók, itt dolgozók oldala és azoké, akik. Ezen jogvédett név, vagy a hozzá a megtévesztésig hasonló nevek illetve kifejezések harmadik személyek által történő bármilyen használata sérti a tulajdonos jogait. Csokonai Művelődési Ház ‎ – XV. Még van lehetőség asztalt foglalni a CubaRitmo koncertre és Salsa estre! A Nádmesék ismeretterjesztő koncertsorozat harmadik évadának második eseménye következik.


Ezúttal az oboa zenéje mellett vokális művek is felcsendülnek. Egészségközpontunk a Megyeri hídhoz és az M0-s úthoz való közelsége miatt nemcsak a IV. Dunakesziről, Budakalászról, Sződről, Szentendréről, Gödről érkező páciensek számára is.


A Fidesz-KDNP azt kérte az FVB-től, hogy a megüresedett mandátumot a lista 19. Pintér Gábornak - aki a XV. Az FVB szerdán egyhangú döntéssel kiadta a képviselő mandátumát.


BKK pénztárainak nyitva tartásai, a vásárlók szokásaihoz igazították. Ráadásul megszűnnek a húsz perces technikai szünetek, így folyamatosan lehet vásárolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések