2016. szeptember 7., szerda

Téli játékok a szobában

Téli játékok a szobában

A különleges helyet egy pingvin. Ez lakója a hideg szélén tartják szinte kötelező részt vesz az ilyen játékok. Játékok Kiemelt Először is legyetek odakinn amennyit csak tudtok!


Téli játékok a szobában

A szabad levegő, a szabadban történő mindenféle mozgásforma nagyon kell télen is, hidegben is! Fedezd fel Batagi„ Téli fejlesztő játékok ” nevű tábláját, amit 2ember követ a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Játékok , Óvoda és Tél.


Biztos nektek is ezek a remek sportok jutnak eszetekbe legelőször a havas téli tájról. Csak a síelésről száz oldalakat lehetne megtölteni – még ha belföldön maradtok, akkor is van nekünk Mátránk, Normafánk, Nagyvillámunk (Visegrád), Börzsönyünk is. Kislányunk imád angyalkát készíteni is a hóban, de a hideg után, a jó meleg szobában tovább folytatódik a játék. Legújabb téli szobai játékunkhoz nincs szükség semmi másra, mint a képzeletre. A játék arról szól, hogy fel kell sorolni megadott dolgokat.


Mondj madarat, mondj tárgyat, amit a szobában látsz stb. Szabadon mozogjunk a szobában vagy a kertben, amíg szól a zene. Amikor a játékvezető leállítja a zenét, és megnevez egy játékost, akkor annak mozdulatlanul kell maradnia, és be kell csuknia a szemét. A tél és vele együtt a hideg, csípős levegő is lassan megérkezik, de ez nem ok arra, hogy bent maradjunk a meleg szobában ! Hamarosan leesik az első hó is, így összegyűjtöttük gyermekkorunk legizgalmasabb játékait, amit a szabadban játszhatunk – nem kell hozzá más, csak néhány eszköz, egy meleg öltözet, és a gyerek! A téli időszakban sajnos sok időt töltünk a szobában , hiszen korán sötétedik és a farkasordító hidegben nem lehet órák hosszat kint szaladgálni.


Persze ilyenkor is fontos, hogy mindennap játsszanak, futkározzanak a friss levegőn a gyerekek, így lesznek edzettek, egészségesek! Az udvari játékok után jóleshet a meleg szobában - ha van rá lehetőség - egy pohár meleg tea, frissen sült tök, pirított tökmag vagy sült gesztenye rágcsálása pl. Varga katalin - Téli lakoma c. Ismerkedôs játékok II. Kitalálós játékok IV. Memóriajátékok 1VII.


Kreativitást igénylô játékok 1VIII. Koncentrációt igénylô játékok 1IX. Szerepjátékok, színjáték, elôadás 1X. Komoly veszélyt jelenthetnek egyes mágneses játékok , a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szakembereinek vizsgálata alapján a vizsgált játék közül két termék forgalmazását megtiltották, mert súlyos sérülést okozhatnak.


Téli játékok o hógolyóval o szánkóval o jeges játékok 1. A játék kialakulása, fejlődése A játék szinte egyidős az emberrel. Valószínűleg, mint a legtöbb sportági mozgásforma, az ember gyakorlati tevékenységeiből alakulhatott ki. RTELEMFEJLESZTŐ ÉS SZÓRAKOZTATÓ JÁTÉKOK A játszás a gyermek számára szükséglet, amit nem tarthat kordában sem időjárás, sem évszak: rossz időben, télen éppúgy sor kerül rá, mint ragyogó napokon tavasztól őszig a szabad természetben. Iratkozz fel a leveleimre, hogy első kézből megkaphasd a számodra érdekes és értékes anyagokat, híreket és exkluzív ajánlatokat!


Lehetőséged lesz bejelölni maj hogy milyen témák érdekelne, így felesleges levelekkel nem foglak bombázni! Mint minden igazi hercegnő, akkor természetesen szeretnénk élni egy szobában , ahol mindenki beszélni a kiváltságos helyzetét. A játékok lányoknak hercegnő már lefoglalt az Ön számára a megfelelő bútorok, tapéta, dekoráció, és még meg mindezt a térben.


A legszebb karácsonyi dekoráció, amit valaha láttunk - Öltöztesd díszbe a lakásodat, de felejtsd el a bolti dekorációt. Készíts egyedi, mutatós díszeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések