2016. szeptember 13., kedd

Rák férfi skorpió nő

Rák férfi skorpió nő

Rák férfi és Skorpió nő kapcsolata. A Hold uralma alatt álló Rák csillagjegyben született fantáziadús természetét nehéz irányítani. Jellemét érzékenysége határozza meg.


Rák férfi skorpió nő

A szigorú fegyelmezés, a nyugalmát megzavaró kérelmek vagy a nem kedvére való elvárások megzavarják. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. A rendkívül válogatós Skorpió először hosszú ideig megfigyeli a Rákot, majd mikor meggyőződött róla hogy valóban olyan kedves, érzékeny és finom jelenség mint amilyennek mutatja magát, lecsap és azt mondja “Enyém vagy és kész!


A szerelem olyanfajta játék a Skorpió nő számára, amilyennel más jobb ha nem is próbálkozik. A Skorpió nő érzelmi élete. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina. Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell.


Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád. Ha szeret egy nőt, akkor nagyon figyelmes, szerető és gondoskodó. Halak – szerelmi horoszkóp. Sok hasonlóság van bennetek. Fogékonyak vagytok mindketten a lélek szépségeire, a művészetre, a természet csodáira.


Szükségetek van a családi háttér biztonságára, a meghitt, meleg otthonra, amiről mindketten nagy odaadással gondoskodtok. Skorpió férfi : az Ikrek nő a Skorpió férfi szemében túl nyugodt, túl felszínes, így nem illenek össze. Szűz férfi : túl csendes és taktikus az Ikrek nőnek, akik több életélvezetre, szenvedélyre vágynak.


A Rák nő szelíd és ambiciózus. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió - férfi bevezesse a lassú szeretkezést – ezt egyszerűen nem neki találták ki. Nyilas Ha a férfi Nyilas-jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin.


Csillagjegyek – A skorpió nő jellemzői Hízelgésre felesleges fecsérelnie az időt, a Skorpió hölgy szempillája sem fog rezdülni, és körültáncolni sem fogja, mindössze tekintetével nyársalja fel, hogy meggyőződjön az igazságról. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben. Nagyon háziasak a Rák csillagjegy szülöttei, a férfiak is. Együtt süthetnek, főzhetnek, jó elvannak egymással az otthon melegében.


Rák – Oroszlán: Ha a nő a Rák , és a férfi az Oroszlán, akkor jó. SKORPIÓ (okt. - nov. 21) Csábító szirén. Szexuális stílusa: az érzéki Skorpió nő igazi csábító szirén. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk.


Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Tele van érzékkel és intrikával, lenyűgöző nő , akit az erős, A-típusú személyiségű férfi imádni fog, mert a megfelelő mennyiségű kihívást amit jelent, a megfelelő mennyiségű jutalommal fogja díjazni. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Ha ezt nem biztosítja számára a párja, akkor dönt: kilép a kapcsolatból.


Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.


A rák nő tragédiája, hogy folyton felszínes pasikat fog ki, akik meg sem próbálják megérteni, hiába pofázza el a-tól z-ig! Aztán még ezt fordítod ellene, ehhez csak gratulálni lehet. Téged az bosszant, hogy okosabb volt nála mesterien forgatja a szavakat - nos, a te bajo hogy észérvvel képtelen vagy legyőzni.


Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra. Szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések