2016. szeptember 19., hétfő

Albérlet budapest 13 kerület tulajdonostól

Albérlet budapest 13 kerület tulajdonostól

Kiadó albérletet keresel Budapesten? Havonta több millióan választják az ingatlan. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Róbert Károly körút Budapest , XIII. A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten.


Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Albérlet Budapest keresel? Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.


TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. ALBÉRLETet keres Budapesten? Ha albérletre van szüksége Budapest XIII. Tulajdonostól Budapest vonzáskörzetében, a II. Az ingatlan központi helyen és nagyon csendes utcában található.


Albérlet budapest 13 kerület tulajdonostól

A közelben óvoda, iskola, játszótér, bevásárlási lehetőségek adottak. Eladó és kiadó ingatlanok Budapesten. Top Hotels Budapest Hungary. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted.


Ház lakás telek ingatlank? Frissen festett modern stílusú lakás kiadó a XIII. Berendezett,illetve üres állapotban is kiadó,megegyezés szerint. Egy világos szobával,azonnal költözhető,szép állapotban.


Kisállattal költözőknek is! Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható.


Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Nádor utca egyik legszebb épületében egy liftes, 3. Bikás parknál egy tégla építésű, gázfűtéses, szobás garzon lakás. Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket! Stadionoknál egy 13nm-eres berendezett,gépesített szoba. Szoba ( albérlet ) - Budapest XIII.


Ingyenes hirdetésfeladás. Térképes albérletkereső. Keress több ezer albérlethirdetés közül. Corvin-negyednél szobás felújított 58nm-es bútorozott albérlet kiadó 150.


Jól megközelíthető, alacsony rezsivel rendelkező világos lakás kiadó két személy részére. Bútorzottság megbeszélés szerint. Kis kedvenc nem akadály. Ha ez az ingatlan, vagy ehhez hasonlóak érdeklik keressen bizalommal.


PAPP HAJNALKÁT KERESSE! Irodánk címe: Budapest , 7. Pók utcai lakótelep kiemelten rendezett, bekamerázott, biztonságos, csendes és parkos részén, 106-os, 34-es, 134-es és éjszakai buszmegállók, 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések