2016. szeptember 28., szerda

Kos férfi mérleg nő

A Mérleg férfi igazi Don Juan. A Tűz elemű Kos viszont, akár nõ, akár férfi , bárnyennyire féktelen is a szerelemben, ha párkapcsolatba lép, társától elvárja a hűséget, a megértést, még akkor is, ha õ maga nem az. Kos - Mérleg családi horoszkóp A Kos - Mérleg páros családi élete kiegyensúlyozott lehet. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva.


Kos férfi mérleg nő

A Kos nőket pedig nem szokták kiválasztani, általában ők szoktak választani, méghozzá erős, férfias, karizmatikus társat. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos , Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit.


A Kos nő esetében nem rosszabb a helyzet, mint a Kos férfiaknál, de úgy tűnik, a férfi egója kevésbé felkészült egy Kos támadásra, mint a nőé, amely már évezredek óta gyakorolja ezt a kivédési technikát. Hajlamos arra, hogy megpróbálja birtokba venni és megváltoztatni szeretett társát. Illik hozzá: a határozott Oroszlán férfi tudja, hogyan hozza lázba a Mérleg nőt, a találékony Kos férfi lendülete pedig elkápráztatja. Kerülendő partner: a körülményes Rák férfi túl sok igényt támaszt a Mérleg nő számára, a hidegvérű Nyilas pedig elbizonytalanítja. A spontán helyzetekben nem mindegy neki, hogy kit hódított meg, hanem azt is, hogy hogyan.


Roppant intelligens, okos, a jó hírnév is a kritériumai között szerepel. Női karaktere kívánja a szentimentalizmust és a romantikát. A Kos és Mérleg is kardinális jegy, célok nélkül elképzelhetetlen az életük, de a megvalósítás módja bizony élesen különbözik. A vonzerő ugyan nagy egymás iránt, ám sokszor ellentétes a két jegy értékrendje. A Kos szereti a Mérleg kiegyensúlyozottságát, racionalizmusát, harmonikusságát, báját.


Kos hajlamos túlzásokba esni és túl heves, ezt pedig a Mérleg már nehezen tudja egyensúlyba hozni a párkapcsolatban. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Ha szeret egy nőt, akkor sokszor elmondja, hogy mennyire gyönyörűnek, és milyen csodásnak tartja.


A Szüzekkel és a Skorpiókkal jó barátságot ápolnak, míg a Nyilasokkal, Ikrekkel, és Oroszlánokkal jó partnerei egymásnak. KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja. Makacs és dinamikus, egész életében rohan.


Mi, örök álmodozók, mi, örök angyalok, mi, örök kis hercegnők akkor vagyunk a legboldogabbak, ha hagynak minket játszani, de mellette a tenyerükön is hordoznak. A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel, Oroszlánnal, Vízöntővel találhatjuk meg a harmonikus szerelmet. Nyilas férfi : ez a férfi tudja, hogy mi kell egy Mérleg nőnek, hogy kell őt boldoggá tenni.


Intelligens, bátor, kreatív, szenvedélyes. Egyszóval remek társaság. Oroszlán férfi : a Mérleg nő jól érzi magát egy Oroszlán férfi társaságában, hiszen többnyire azonos értékrendszerrel rendelkeznek mindketten.


Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos.


Nagy kanállal falja az élvezeteket, bár a Mérleg mértéktartó és hűvös, előbb a körülményeit szeretné tökéletesíteni. Nem szereti a konfliktusokat, jobban szeret békében élni. Rendkívül kedves és vidám természet, szereti a vicceket, és hasonló társat keres maga mellé. Kos Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.


A Kos férfi szerelme felejthetetlen, nem csak annak nagyságáért és szépségéért, hanem nehézségeiért is. MÉRLEG nő - Elegáns és nőies. Legtöbbször igen vonzóak, sőt szépek.


Kos férfi mérleg nő

Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések