2016. szeptember 26., hétfő

Kék duna étterem budapest

Kék duna étterem budapest

Our restaurant can accommodate 2people. Az étterem Kalocsától km -re, közvetlenül a Duna partján található a Kalocsa -Gerjen kompkikötő és kalocsai nemzetközi hajóállomás mellett, az újonnan átadott EuroVelokerékpáros útvonal mellett. Dömsö Középső dunapart 1. See traveler reviews, candid photos, and great deals for Kalocsa, Hungary, at TripAdvisor. Budapest , Lendvai utca 22.


Házias ízű volt a májgaluska leves, a halászlé. Meleg konyhás éttermünk a napi ajánlat mellett hagyományos magyar ételekkel várja. Térképek, turisztikai információk, statisztika, utcaképek, webkamerák, időjárás és további hasznos információk. Az ételek minősége átlagos volt, ami ha halászléről van szó a Duna parton, akkor nem igazán jó reklám, viszont nekem a sült keszeg nagyon ízlett.


Mivel úgy tűnik nincs másik hasonló étterem a környéken, ez a helyzet önmagában vendégcsalogató ha a minőség most a várakozás alatt is maradt. Esztergom, Tatabánya, Komárom, Győr, Mosonmagyaróvár, Székesfehérvár és térségében lehetett fogni műsorunk. Magyarország összes településének részletes adatai egy helyen. A szállás szolgáltatásai: Családbarát szálláshely.


Kék duna étterem budapest

Belváros szívében, a Vigadó téren, a Duna -korzón található. Hivatalos nevünk Kisduna Étterem és Panzió, azonban törzsvendégeink a mai napig Hajó néven emlegetnek minket. Panziónkban szoba vehető igénybe, zuhanyzós fürdőszobával, mini bárral és televíziós készülékkel ellátva. Kék Duna Autós Kemping. Duna Étterem - Trófea Bár from Mapcarta, the free map.


A nemrégiben felújított étterem befogadóképessége 2fő. Rendezvénysátor felállításával ez a létszám akár 5fő is lehet. TLAPunkon mind a hagyományos magyar ételek (gulyásleves, marhapörkölt, töltött káposzta), mind a halételek(sült keszeg, mandulás harcsa, harcsapörkölt) megtalálhatóak.


Esztergomban, melyet követően rohamosan terjeszkedett Komárom-Esztergom megyében. Reštaurácia a bar vo Veľkom Mederi. Naša reštaurácia sa nachádza na frekventovanom mieste v centre mesta Veľký Meder.


Ponúkame široký výber raňajkovej, obedňajšej a večernej menu a ďalších jedál a nápojov podľa vašej chuti. Click on the Bus route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules. A duna parti csend és kellemes szellő mindig örömmel tölti el betérő vendégeinket.


A panoráma láttán, az ebéd és a vacsora maga a kikapcsolódás. Nem csoda, hogy vendégeink hosszú időt töltenek nálunk, és sokszor a kellemes étkezés után egy kávét is elfogyasztanak. Az étterem a budapesti belváros szívében, a Vigadó téren, a Duna -korzón található. A pesti korzó mindig kedvenc séta- és találkozási hely volt és maradt is.


Nyitva tartások KÉK DUNA VENDÉGLŐ cégtől Meszesi Dunapart 13. Kalocsa Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Hallott Ön már olyan étteremről, ahol a pincérek felvétele a szakmai vizsgáztatás után Próbaénekléssel folytatódik. A virágboltosok egyik legjobban kedvelt ünnepe már a nyakunkon van, akik párban vannak, azért tanácstalanok, mert nem tudják mit csináljanak aznap, akik pedig facéran mennek neki a február 14-nek, lehet, hogy az antiünnneplést választják.


Rengeteg kérés szokott befutni hozzánk. Finom eleganciával berendezett, kellemes miliő várja Önöket, csupa fény éttermünkben, nagyszerű fogásokkal, zamatos borokkal, mennyei süteményekkel. Panoráma teraszunk pedig további fő kiszolgálását teszi lehetővé. A HOT csatorna az eddig is jól ismert KÉK DUNA hangulatot adja. A RETRO csatorna a 80-as és 90-es évek slágereiből válogat A GOLD a régebbi zenék kedvenceienk szól a 60-as 70-es és 80-as évek zenéivel.


Az utazásod épp most vált könnyebbé! Dzsungel Café and Restaurant. Kaland az ízekben, kaland a környezetben!


Akár a Szahara homokját, a dzsungel bujaságát, az óceán mélyét, vagy a kalózhajó fedélzetét választja vacsorája helyszínéül, garantáljuk, hogy az izgalmas környezet mellett egzotikus ízeink is elvarázsolják!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések