2016. szeptember 15., csütörtök

Csi miami helyszínelők port

Csi miami helyszínelők port

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods (Khandi Alexander) a mindentudó orvosszakértő segíti. Gil Grissom a Las Vegas-i elit helyszínelő csapat vezetője. Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz.


Csi miami helyszínelők port

Jim Brass az egység vezetője és megpróbálja elijeszteni Gribbs-et a helyszínelők brigádjától. Catherine Willow - anya, egy kislánya van -szintén a csapat oszlopos tagja. Nézz sorozatokat online, ingyen! Fear the walking dead 1. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be.


Napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami Beachen. Az egészben pedig az volt a legfelháborítóbb,hogy akik a viccelõdést csinálták,még megvoltak sértõdve azon,hogy törvényt. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára.


Directed by Rob Zombie. With David Caruso, Emily Procter, Jonathan Togo, Rex Linn. A pornographer who was acquitted in Los Angeles for the murder of his wife is suspected of killing anther woman in Miami. See actions taken by the people who manage and post content. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök.


A sniper shoots people during rush hour. If you enjoy video , be sure to leave a like and share ;) Enjoy. Még ebben az évben nyitott egy boltot a városban. Egy gyermekük van, Geta. Miami partjainál gyanús cápatámadás történik.


Horatio és Megan a cápa gyomrában egy emberi törzset, abban pedig egy puskagolyót talál. A halott férfi karján lévő tetoválásból arra következtetnek, hogy az áldozat kubai menekült volt. Unsubscribe from VideóMix HUN? CSI Miami - Death of Marisol - Duration: 4:33. Sarah Kolonimann 196views.


A man falls to his death from a skyscraper window, and the new M. CSI : Miami helyszinelők 3. Created by Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. However, when one of the men is found stabbed to death, new questions arise about their innocence and what really happened that fateful day. Caine, egykori gyilkossági nyomozó. The series stars David Caruso, Emily Procter, and Kim Delaney. This is a file from the media Commons.


Information from its description page there is shown below. Commons is a freely licensed media file repository. A Las Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának rengeteg sok dolga van és előfordulnak igen érdekes eseteik is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések