2016. szeptember 6., kedd

Eladó ingatlan alsónémedi

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kívül szoli belül modern családi ház eladó ! A ház tégláig vissza lett bontva.


A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó alsónémedi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Az ingatlan 6m2-es telekrésszel kerül értékesítésre! Az általad keresett ingatlan már gazdára talált, vagy más okból törölte a feltöltő. Ideális választás gyermekes családnak, köszönhetően a három hálószobának és a tágas nappalinak, ahol akár a csalá akár egy kisebb baráti társaság is kényelmesen elfér.


Gázkonvektor fűtés lett kialakítva a ház meleg-víz szolgáltatását átfolyós gáz vízmelegítő biztosítja. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. A Startlak alsónémedi eladó ingatlan hirdetései segítenek megtalálni a megfelelőt, minden kategóriában kínál eladó házakat, lakásokat, garázsokat.


Eladó ingatlan alsónémedi

TELEK EGYBEN VAGY KÜLÖN IS ELADÓ ! ELHELYEZKEDÉSE MIATT GAZDÁLKODÁSRA, TERMESZTÉSRE IS ALKALMAS! Belterület, kivett beépítetlen terület övezeti besorolással eladó db telek, melyek 1nm, 2és 1nm (ezek egymás mellett vannak), 2nm, 4nm. Duna Home Ingatlan Kft. Alsónémedi Még több ingatlanpiaci hír.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Csombók ELAN Ingatlan Iroda honlapja. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: alsónémedi , 200000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: alsónémedi. Telken belül fúrt kút, vezetékes gáz és csatorna, telek határon az áram és a vezetékes víz. Nincs körbe kerítve, egy oldalon van csak kerítés.


Ipari áram és fúrt kút található rajta. Balla Ingatlaniroda ingatlan kínálata. A 6nm-es telken lévő épületben található szoba, konyha, fürdőszoba, valamint egy garázs. Eladó lakóingatlanok rovaton belül megtalálható ingatlanok között böngészik.


Közművek közül a csatorna és a villany van bent és fúrt kút, de a többi közmű is könnyen behozható. Eladó ipari ingatlan , telephely, raktár, üzem, gyár, ipari csarnok, és ipari telek kínálat az oldalon, Budapesten és környéken. Délcsillag Ingatlaniroda ingatlan kínálata.


Akár vásárolni, akár eladni, akár építtetni, akár felújíttatni szeretne, forduljon. Nagy Ingatlan ingatlanjai az Ingatlanok. Eladó , kiadó lakások, családi házak, albérletek nagy választéka. Köszöntjük az Emi Ingatlan hirdetési felületén! Ebben a rovatban található mindazon ingatlan , mely egyéb más ingatlan rovatunkból kimaradt.


TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződést ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a Vevő viseli. Az övezet további jelölése GIP-1. Kitűnő állapotú nyaraló Kemencén, panorámás.


Környezetében ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékeny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések