2016. szeptember 6., kedd

Eredetiségvizsgálat ára

Thank you for rating this article. Az eladó vagy a vevő fizeti az eredetiségvizsgálat árát? A gépjármű adás-vétel során megegyezés kérdése, hogy az eladó vagy a vevő állja az eredetvizsga költségét.


Eredetiségvizsgálat ára

A hiteles dokumentum beszerzése mindkét fél érdeke, az eladó ezzel igazolja, hogy az eladásra szánt jármű nem lopott, okmányait nem buherálták. Ezért kötelező például az eredetiségvizsgálat olyan esetekben is, mint például ha külföldről hozunk be egy járművet, és meg szeretnénk bizonyosodni múltjáról, vagy motort cseréltünk gépkocsinkban, és mivel változik a motor száma, ezzel akarjuk elkerülni az esetleges hatósági atrocitásokat. Az eredetiségvizsgálat hatósági díj, ezért nem tartalmaz ÁFA-t. Kérjük a vizsgálat megkezdésekor jelezze, hogy milyen névre állítsuk ki a bizonylatokat!


Utólagosan nincs lehetõségünk a bizonylatok módosítására. Nincs olyan jogszabály ami kimondaná, hogy az eladó vagy a vevő kötelessége az eredetiségvizsgálat , a jog csupán az eredetiségvizsgálat meglétét írja elő. Van, aki szerint az eredetiségvizsgálat a vevő érdeke, hiszen ő veszi az autót, de én úgy gondolom, hogy az eladónak is épp úgy feladata az eladott autó tulajdonát. Mennyibe kerül az eredetiségvizsgálat ? Könnyedén kikeresheted ennek a táblázatnak a segítségével: Mikor szükséges az eredetiségvizsgálat ? Adásvételkor általában megegyezés kérdése, hogy ki fizeti az eredetiségvizsgálat díját: az eladó vagy a vevő. Eredetiségvizsgálatra van szükség, ha… Gépjármű adás-vétel történik, belföldön.


Eredetiségvizsgálat ára

Kinek az érdeke az eredetiségvizsgálat ? A vásárlónak, mert a használt jármű vásárlása előtt meggyőződhet annak eredetiségéről, így nem kell tartania attól, hogy nem tiszta járművet vásárol. Munkatársunk munkaidőben percen belül visszahívja Önt! Kérem adja meg nevét és telefonszámát! Az elvégzett eredetiségvizsgálatért fizetendő hatósági díj két részletből áll össze. Az eredetvizsga árának -a a KEK KH-t illeti meg, a maradék az eredetiségvizsgálatot ténylegesen elvégző vállalkozás bevétele.


A jelenleg hatályos szabályozás szerint az eredetiségvizsgálat hatósági díját az eredetiségvizsgálatot ténylegesen elvégző állomáson kell készpénzben megfizetni. A szolgáltatásról két számla kerül kiállításra. Kérjük, a vizsgálat megkezdésekor jelezze, hogy a fizetési bizonylatot milyen névre állítsuk ki, mert utólagos módosításra nincs lehetõségünk. A díj megfizetését igazoló bizonylatot a rendszer automatikusan generálja, ezért kérjük, hogy a vizsgálat megkezédésekor jelezze, hogy a bizonylat kinek a nevére legyen kiállítva.


Személygépkocsik és motorkerékpárok esetén a hengerűrtartalom, teherautók és autóbuszok esetén, az össztömeg alapján határozzák meg. A mezőgazdasági munkagépekre pedig egyedi árak vonatkoznak. Amint elkészült az eredetiségvizsgálat és megkötöttük a kötelező biztosítást, az okmányirodában illetve a járási hivatalban már intézhető is az átírás. Ezen kívül természetesen nálunk kell legyenek személyes irataink, a gépkocsi törzskönyve, valamint az adásvételi szerződés. Békés, Békéscsaba, Battonya, Gyula.


EU-ból érkező használt járművekre is kell eredetiségvizsgálat. Ha rendszám hiányában nem tudja mozgatni az atóját, hívjon és. Ennek több féle jelentősége is van, hiszen a mellett, hogy az előíráshoz tartani kell magunkat, vevőként igazán akkor nyugodhatunk meg, amikor látjuk, hogy a gépjármű származását illetően minden rendben van. Korrekt és gyors munkavégzést szeretnél! Helyszíni vizsgáztatásunknak köszönhetően, ha előre bejelentkezel, akár perc alatt végzünk!


Eredetiségvizsgálat ára

Mivel saját alkalmazottaink végzik a vizsgáztatást, így rugalmasan tudunk alkalmazkodni a Te igényeidhez! Fontos még tudni, hogy napig érvényes egy fel nem használt eredetiségvizsga és értelemszerűen minden tulajdonosváltáskor újat kell készíteni, még akkor is ha csak hónapig volt az autó nálunk és természetesen tisztában vagyunk azzal is, hogy minden rendben van vele. Előzetes bejelentkezés esetén akár fél órán belül elkészítjük eredetiségvizsgálatát. MINDEN egy helyen, AMI AUTÓVAL KAPCSOLATOS! Pomáz, Mogyoró utca 16.


Az okmányirodában le kell adnunk a forgalmi engedélyt, amely helyett azonnal kapunk egy újat, immár a saját nevünkkel. VIN Expert Kft Budapest III. Karosszéria javítás, sérült, karambolos autók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések