2016. szeptember 20., kedd

Eladó lakás kazincbarcika móricz zsigmond tér

Eladó lakás kazincbarcika móricz zsigmond tér

A lakás nm, az erkély 2nm. A bejárati ajtót ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték. A szobák padlószőnyeg borításúak, egyéb helyiségek járólappal burkoltak.


Havonta több millióan választják az ingatlan. A helyiségek padlóburkolata járólap, padlószőnyeg és PVC linóleum. Távfűtéses, összkomfortos lakás.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Móricz Zsigmond tér , m2-es, távfűtés egyedi mérővel, utca nézetű. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve. A m2-es, erkélyes lakáshoz, m2-es tároló tartozik, a nyílászárók kivételével a lakás felújításra került!


Kazincbarcika központi részén (Egressy Béni úton), eladó egy m2-es 3. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: eladó lakás kazincbarcika , 50000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: kazincbarcika. A környéket talán nem is kell bemutatni, Buda egyik legszebb és legközpontibb csomópontja, amely az elmúlt évek során, igazán szembetűnő arculatváltáson esett át. Az ingatlanban két egybenyíló szoba található, plusz a mellékhelyiségek.


Igény szerint könnyen átalakítható két külön nyíló szobás, amerikai konyhás megoldásúra is. A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.


Pécs Belvárosának központi részén eladó egy fiatalos, jó hangulatú, napfényes lakás. Keressen eladó használt lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása. Eladásra kínálok egy II.


Budapest magánszemélyei és a Budapest közeli ingatlanközvetítő irodák által feltöltött részletes, fényképes ingatlanhirdetések közül. Némi ráfordítással kényelmes, komfortos, jól élhető otthont alakíthat ki belőle! További információkért kérem keressenek! Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat.


Eladó lakás kazincbarcika móricz zsigmond tér

Az Árkád perc sétára,közelben üzletek,éttermek. Kiváló tömegközlekedés. A Rákos patak mellett zöldmezős beruházással elegáns, élhető otthonokat terveztünk, fiataloknak, időseknek valamint akiknek.


A környéken az infrastruktúra nagyon jó, minden megtalálható a környéken, ami szükséges. Egyetemek közvetlen közelében, gyönyörű zöld parkos környezetben, kiváló tömegközlekedés és infrastruktúra mellett eladó egy minőségi egy szobás garzonlakás. Egész Magyarország területén található ingatlanhirdetésekre szakosodott keresőmotor vagyunk.


Eladó lakás kazincbarcika móricz zsigmond tér

A terület infrastruktúrája fejlett, a tömegközlekedése jó, a lakástól perc sétára elérhető. Széchenyi hegy, csendes, panorámás részén, 3nm-es, kétszintes irodaház eladó. A parkolás autó számára biztosított.


Belső alakíthatósága miatt sokféle célra hasznosítható, pl. TÉGLA LAKÁS A MÓRICZ ZSIGMOND TÉREN! Klauzál utcában megvételre kínálunk egy nm-es, másfél különbejáratú szobás, HANGULATOS, teljeskörűen felújított, cirkó fűtéses, NAPFÉNYES, remek elosztású, bútorozott, tehermentes ingatlant rendezett, liftes épületben. Bérleti díj: e Ft össz.


ELADÓ Miskolc legkedveltebb helyén a Vörösmarty utcában egy emeletes ház 6. PANELPROGRAMOS m2-es, szobás erkélyes lakás. Műanyag nyílászárók, amelyek redőnnyel felszereltek. Alsóság a Marcal-medencében helyezkedik el.


Celldömölk, keletről a Székesfehérvár–Szombathely-vasútvonal, délről Izsákfa, nyug.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések