2016. szeptember 14., szerda

Irodai szőnyegtisztítás

Irodai szőnyegtisztítás

A vizes szőnyegtisztítást ipari szőnyegtisztító géppel és szőnyeg súroló géppel végezzük. A helyszíni kárpittisztítás és szőnyegtisztítás technikai részleteiről és a vállalási feltételekről a Gyakran ismételt kérdések menüpontnál olvashatnak. Jelenleg nem ismerünk más olyan módszert, amivel igen kedvező áron, gazdaságosan, hasonló minőségben, profi módon lehetne tisztává tenni a kanapét, irodai.


Ezáltal veszítene esztétikus összhatásából. Akár a napi szintű porszívózás sem viseli meg az irodai padlószőnyegeket. Szükség esetén akár a vegyi szőnyegtisztítás sem okoz gondot, de körültekintően kell megválasztani a szőnyeg tisztításához használt szert. Eddig 2alkalommal nézték meg.


Intenzív, mély tisztítás, azonnal használható felület, nem károsodik a szőnyeg, nem zsugorodik, nyúlik mint némelyik vizes technológia. Nincs lehangolóbb, mint egy foltos, színét vesztett székre leülni és abban dolgozni napi -órát. Hiába vigyázunk nagyon a szőnyegeinkre és a kárpitjainkra, előbb vagy utóbb mindenképpen össze fognak koszolódni. Bármikor történhet véletlen baleset, és ennek esélye csak nő, ha szeretünk vendégeket hívni, ha vannak gyerekeink vagy kisállataink.


A mai világban gyakran túlterheltek vagyunk, a kikapcsolódásra kevés idő jut, pláne a házimunkára. Mi megbízható megoldást nyújtunk erre a bosszantó problémára! Ezért döntöttem úgy, hogy egy profi csapatra bízom most ezt a feladatot. Szőnyegtisztítás Budapest területén.


Amiben jók vagyunk: szőnyeg, padlószőnyeg, kárpitozott bútorok (ülőgarnitúrák, fotelek, kanapék, ágyak, székek), illetve ágy matrac tisztítása rövid határidővel, az Ön igényei szerint! A Well irodai minősítés a levegő tisztaságát, valamint a szállópor jelenlétét is szabályozza a levegőben, aminek mértékét jelentősen csökkenti a megfelelő szőnyegkarbantartás. Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt. Maximálisan meg vagyok elégedve! A Carpetcleaning csapata gyorsan felszáradó különleges kristályokat alkalmaz, amely sem ragacsos felületet, sem szagokat nem hagy maga után.


Irodai szőnyegtisztítás

Irodai székek kárpitozott felületének. Ezt a folyamatot végezzük el alkalmanként a takarítások során. A szőnyeg mintha új lenne, a levegő pedig tiszta maradt. Kiegészíthetőek az ön igényeiknek megfelelően, ezek külön díjon rendelhetőek. Mint például mosogatás, nagytakarítás, szőnyegtisztítás , ablaktisztítás.


Az elmúlt évtizedekben folyamatosan nőtt az az irodai munkahelyek száma, egyre nő a dolgozók aránya az adminisztratív szolgáltatási területeken. Minimális alkalomszám egy héten két alkalom. Kovács Emesének szeretnénk megfontolásra javasolni, hogy a ”Well” minősítésben, az irodai dolgozókra jutó irodaterület mérőszáma is szerepeljen, a túlzsúfolt irodai.


Cégünk legfontosabb szempontja a fent említett szolgáltatásnál, a megfelelő tervezés, a hatékonyság és az a minőség, amely évek óta jellemez minket. Kellene nagyon közeli kép magáról a kárpitról, és “egész alakos” képek elölről-hátulról a székről. Szeged területén ingyenes házhozszállítás! Az árban az irodai székek komplett tisztítása benne van. Az eltérést jellemzően az szokta előidézni, hogy Ügyfeleink a tesztek, illetve a tisztítás személyesen.


Több mint 500-féle padlószőnyeget kínálunk, az egyszerűtől a különlegesen át a magas minőségű, és a közületi felhasználásra is alkalmazható típusokig. Szaniter fertőtlenítése, vízkőmentesítése takarítás utáni képek. Cégünk annak a sajátságosan magyar társadalmi-gazdasági helyzetnek a felismeréséből indul ki, hogy a lakás sokszor egy ember vagy egy egész család életének munkáját testesíti meg, és ezt a munkát hagyják örökül gyermekeikre, unokáikra.


Profik vagyunk folteltávolításban. Leragasztott padlószőnyeg tisztítást német technológiával és gépekkel végezzük. Akár az autó kárpit tisztítást is a megadott helyszínen elvégezzük. Otthoni kárpittisztítás A kárpitozott bútorok könnyedén válhatnak koszossá, főleg ha kisgyermek, vagy háziállat is él a lakásban. A heti 2-alkalmas irodatakarítás a kisebb területű irodáknál ajánlott, ahol az irodai személyzet kis létszámú (6-fő), a vendégszám pedig limitált.


Rágógumit nyom nélkül ki tudunk venni! Előnye, hogy költségkímélő. Takarítás hetente alkalommal. A minden munkanapon történő irodatakarítás a nagy területű vagy nagy forgalmú irodáknál ajánlott.


Nagyméretű, beltéri, irodai , inox, fém, rozsdamentes acél, csiszolt, literes szemetes kuka hulladékgyűjtő, ügyféltérbe, rendezvényekre. A német Vorwerk és Anker szőnyeggyárak 1 PA 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések