2016. szeptember 14., szerda

Első randi női szemmel

Első randi - Egy férfi tollából nőknek. Az első akkor igazán jó, ha második is követi. Az ideális első randi programja a férfiak számára 08. A férfi egész nap a saját ügyeit intézi, majd 16.


Hogy az első közösen töltött óra ne egyben az utolsó is legyen, a kedves lovagok figyelmébe ajánljuk a következő néhány, mindenképp kerülendő randibakit! Tele a net a férfiak panaszaival arról, hogy a mai nőkkel nem lehet randizni, mert egyrészt el sem jut odáig az ismerkedés, másodszor a megbeszélt randira el sem jönnek a kedves nőnemű lények, harmadszor a randi után eltűnnek, mint szürke szamár a ködben. Előadó: Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója. Hogy lát egy adott helyzetet egy nő és egy férfi?


Miket gondolnak, miken aggódnak? Nos, nagyon nem ugyanazon. Finy Petra és Haász János erről ír – női és férfi szemmel. A felmérések szerint, a találkozás utáni másodpercben eldől, hogy kívánom-e a másikat vagy sem. Nem találnátok ki, de addigra a csaj is pontosan tudja, hogy mik a tervei velünk.


Első randi női szemmel

A jó szexhez bizalom kell! Valljuk be, hogy az elsietett első együttlét ritkán sikeredik tökéletesre, hiszen - egyrészt - még nem ismeritek egymást kellően. Még nem tudhato hogy aktuális partnered például ki nem állhatja, ha például a nyakát csókolod. Apróságnak, sőt sokak számára abszolút evidensnek tűnhet, a figyelmesség, és az udvariasság.


Azonban bármennyire is stresszes az első találkozásra készülni, nem szabad megfeledkezni a jó modorról, hiszen ha hiányzik, akkor igazán kiábrándító, viszont ha megvan, akkor hatalmas pozitívum lehet. Lehet, hogy ez lesz az első randi és az is lehet, hogy nem fog bejönni a pasi, de rossz abban a tudatban ismerkedni, hogy ő csak egy kétórás terv a számodra. Ebből a randiból azért sok lesz a kétszáz A sorozat női szemmel. Miközben a férfiak párkeresési-szerelmi problémáit tárgyaló Válótársakból már három évad lement, eddig nem volt olyan magyar gyártású sorozat, ami kizárólag a nők hasonló jellegű gondjaira koncentrált volna. Akár a szombati buliban ismertük meg lovagunkat, akár már hetek óta vártunk a randi -meghívásra, az első kettesben töltött program számunkra különösen izgalmas, várakozásokkal, talán kérdésekkel teli.


Első randi női szemmel

Randibakik – női szemmel. A randevúk ideje közeleg, a javuló idő sétákra csábít és a lopott csókok már a levegőben kúsznak. Kétség kívül az egymást megismerni és szeretni vágyó, felhevült szívek évszaka a tavasz, de persze eme érzelem dús változással nagyon sok kérdés is szárba szökken, például az izgulós, ám várva várt randi kérdései: mit vegyek fel, milyen legyek, hol. SZEX AZ ELSŐ RANDIN: Hajlamosak vagyunk a magazinok fabrikált százalékos adatai által önigazolást nyerni arról, hogy a férfiak igenis elítélik azt a nőt, aki az első randin lefekszik velük. Kezdjük ott, hogy a kérdés nem fekete-fehér, bár nyilván van ebben az anyáink által belénk nevelt tételben valóság, de ez.


Ilyen az első randevú is. Aztán a vágyaink vagy beigazolódnak, vagy semmivé lesznek. Azt mondják, egy nő néhány másodperc alatt eldönti magában, hogy le akar-e majd feküdni veled valaha az életben. A teljes ismeretlenség zavarba ejtő, mert nem tudjuk, hogy milyen reakciókat várhatunk, milyen témaköröket kerüljünk vagy hozhatunk szóba, viszont oly sok a felfedezetlen terület, a fekete lyuk, hogy képtelenség a randi 1-órája alatt mindent megbeszélni. Hetero szex női szemmel Tudom, hogy ismét eljött a nap, amikor végre kielégülten, a nedveimben tocsogva aludhatok el.


Már napok óta csak azon jár az eszem, hogy milyen érzés lesz megint magamban tudni szerelmem méretes farkát. Biztos vagyok benne, hogy a ma éjszaka ájultra leszek kefélve. Vajon van különbség női és férfi fotós között? Mit tudhat egy női szem, amit a férfi nem?


Ruprech Judit fotós, grafikus a „Pécsi érték nekem…” című fotópályázatban két kategóriában is – Fénykép és Fotómontázs – első helyezést ért el. Arról faggattuk, nőként hogyan látja a fotózás világát, és mik a további tervei ezen a területen. Sok randit ma már egyből a lakásomra szervezek, de alapszabály, hogy első randi végén kell lennie csóknak.


Ha nincs, akkor jó eséllyel halott a dolog (mindig van kivétel persze). Mert óriási faragatlanság, azért! Persze lehetnek extra kivételes esetek - pl. A randi az randi , fontos és első találkozásként ráadásul megismételhetetlen. Halkítsd le azt a fránya telefont, vagy kapcsold ki, és koncentrálj a pasira.


Itt beszéltem az első randit a lánnyal, most jöjjön pár gondolat a nőknek. Sok dolog megegyezik a másik cikkben leírtakkal, de azért van eltérés is. Divatba jött a DNS- randi Japánban, ahol tudományos alapon ígérnek megfelelő párt azok a társkereső cégek, amelyek ügyfeleik DNS-mintái alapján javasolnak lehetséges partnereket.


Fantasztikus ötlet ez a felvidéki magyar számára, és talán nőne a magyar iskolákba beíratott kiselsősök száma is. Társkeresés női szemmel. Milyen a jó pszichológus? A könnyű elalvás titka.


Kivonat a Bertók Gyula. Női szemmel gáz ha ezzel kell szembesülnöd? Nem is tudom, hogy kezdjek bele, hogy lényeget röviden írjam le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések