2016. szeptember 20., kedd

Eladó lakás újhegyi lakópark

Kőbánya – újhegyi (Budapest X. kerület) lakás hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Kőbánya, Újhegyi lakótelep, Kőbánya Ó-hegy, Új-hegy és a Rózsaliget lakópark és környékén.


Az épület a Mély-tó melletti Újhegyi úton helyezkedik el, aminek a közvetlen közelében található a Gyömrői gyorsforgalmi út, a Népliget, és a ferihegyi út is. Az M Mautóút mindössze perc alatt elérhető a Kőbánya-Kispest felé haladva. M2-es , szobás jó állapotú lakása!


A szobák parkettával az egyéb helyiségek járólappal ellátottak. Gergely utca Újhegyi lakótelepi részén, kívülről szigetelt, szép állapotú társasház első emeletén eladó egy nm-es, szobás, FELÚJÍTOTT, egyedi fűtésmérős, rövid időn belül költözhető lakás. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat. Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet.


Vásároljon közvetlenül a beruházótól. Nálunk marad az áfa! Az ingatlan a liftes társasház emeletén helyezkedik el és nappali, hálószoba, fürdőszoba, külön WC és nagy erkély (1nm) helyiségekből áll. Mivel a lakópark a Bosch Budapesti Fejlesztési központja mellett található, befektetőknek is kitűnő választás.


A Mély-tó vagy Guttman-tó néven ismert újhegyi horgásztó és park néhány lépésnyire, az uszoda és strand is a közelben található. Kőbánya központjához közel, mégis csendes utcában, jó tömegközlekedéssel rendelkező Lakóházban lakás eladó. Közelben megtalálható óvoda, iskola, szabadidő park ,mely sportolásra kiválóan alkalmas. Előnyök Nyugodt, családias környezet, a belváros könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is. A ház lakóia jacuzzival ellátott saját wellness rész és borospince kényelmét is élvezhetik.


A szintek közötti közlekedést a házban található lift könnyíti meg. Budapesten, majd az elmúlt két évtizedben kiterjesztettük a tevékenységünket Budapest egészére, Pest-megyére, a Balaton és a Velencei tó környékére, és számos nagyvárosra, mely területeken közel 100. Rózsaliget lakóparkban eladó egy összesen m2-es lakás , mely 30m2-es szobával rendelkezik, így igény esetén külön szobássá osztható.


Nézze meg kínálatunkat! A Sárvíz-Völgy Lakópark Szabadbattyán központi részén a Balatoni út mentén helyezkedik el. Mindössze Km-re Székesfehérvártól és közel a Balatonhoz. A lakáshoz tartozó felszíni gépkocsi beálló az árban benne van.


RÉSZÉN FELÚJÍTOTT LAKÁS TELJES BÚTORZATTAL EGYÜTT! Kerület, Taraliget Lakópark út, m²-es, 2. HA NEM CSAK EGY LAKÁSRA VÁGYIK ,HANEM EGY KELLEMES OTTHONRA,AKKOR EZT A LEHETŐSÉGET NE HAGYJA KI! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó Társasházi lakás (Új építésű) X. Tapasztalatával segített meghozni a döntést mind eladáskor, mind a vásárláskor. Hogy mi szól a Korona Lakóparkban épülő, eladó lakások mellett?


A konyhában minden beépített gép garanciális, még senki által nem használt, teljesen új. Szépséges függönyök és karnisok várják az új Lakókat, új parketták, frissített terasz és szép új festés. Alacsony rezsi, kiváló infrastruktúra, csendes környezet, szép és nagyon jó elosztás a lakás jellemzői.


Távhős fűtés egyedi mérővel! Esztergom, társasházi lakás szoba 12. A Gyöngyös-patak Lakópark II. Szeged-Móravároson a Nemes Takács utcában m két szobás lakás garázzsal együtt eladó.


Az eladó ingatlanok – lakás és garázs – ára 23.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések