2016. szeptember 26., hétfő

Eladó lakás kazincbarcika agora

Eladó lakás kazincbarcika agora

Az oldalunk elköltözött! Havonta több millióan választják az ingatlan. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó kazincbarcikai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Kazincbarcika központi részén (Egressy Béni úton), eladó egy m2-es 3. A lakás alapterülete nm, az erkély 5nm.


A ház teljes felszereltséggel, bútorokkal, kiépített napelem rendszerrel, hatalmas kerttel és benne egy kerti tóval rendelkezik. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A bejárati ajtót ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték.


A szobák padlószőnyeg borításúak, egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Távfűtéses, a meleg vízszolgáltatást átfolyós típusú gázbojler biztosítja. Komoly éreklődők jelentkezését várom! OTTHON CENTRUA Borsodi régió vezető ingatlanközvetítője! Az egyetlen olyan országos hálózat vagyunk a városban, amely helyi irodával rendelkezik!


Eladó egy multifunkciós babakocsi. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: eladó lakás kazincbarcika , 50000Ft-tól.


Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: kazincbarcika. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. A szobák laminált padlóval illetve járólappal vannak burkolva.


Azonnal költözhető, bútorozott. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal. Kedvelt helyen a Veres P. Ingatlan áttekintés Irányár 3. Ebben a kategóriában, és ebben az árban ez a lakás ritkaság!


Nagyon jó elosztású ingatlan. Keresse meg nálunk leendő otthonát, kazincbarcikai eladó tégla és panel lakások jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Nézelődj a minőségi ingatlanhirdetések között az OtthonAjánló.


Eladó lakás kazincbarcika agora

Képek: Ez az ingatlan a Felező csomag megbízási portfólióhoz tartozik. Műanyag nyílászárók és biztonsági ajtóval ellátott. Az ingatlanhirdetés már lejárt.


Használja a szűrést, és nézze meg az Önhöz leginkább illő ingatlanokat. Online és Multimédia hirdetések. ELADÓ az Egressy Béni úton egy 35m2-es, egy nagyszobás, teljeskörűen felújított ingatlan. A lépcsőház tiszta, jó a lakóközösség. Az eladó ingatlanok és az ingatlan vásárlók felkutatására keresünk partnereket, azaz ingatlanközvetítő segédeket, tippadókat!


Erkélyes,kifizetett panel programos. Konyha-étkező egyben,fürdő wc külön nyílóak. Kellemes otthon várja az új tulajdonosát. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Elegáns új építésű lakások Budapest belvárosában, illetve budai és pesti kertvárosaiban befektetőknek, családoknak. Borsod-Abaúj-Zemplén megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja.


Miskolc friss hírek, képek, videók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések