2016. szeptember 2., péntek

Angyalföldi utcabál 2018

Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Fellép a Kaláka együttes , a Cimbaliband , Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs duója , a napot Tóth Gabi koncertjével zárjuk. Zagyva Banda csalogató népzenei összeállításával megkezdődött a 26.


Reviews Péntek késő este is készségesen segítettek programmal való. Budapest, Hungary - Rated 4. Skip navigation Sign in. Leonard Bernstein a New York-i Filharmonikusok karmestere népszerű musical-szerző, és a 20. This video is unavailable.


Programjaink között népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása egyaránt szerepet kap. Bejelentkezés szükséges! Előzetes bejelentkezés itt! Nyílt nappal várunk minden kedves érdeklődőt. Kultúra Ez a cikk archív , így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.


Az idei esztendőben, augusztus 26-án, vasárnap 10. AUGUSZTUSI KUPA - Amatőr egyéni- és csapat bowling verseny 30. Kerületi Lakóközösségi Napok (Gyöngyösi sétány) Szeptember 8. SZI CÉG KUPA - Céges egyéni- és csapat bowling verseny 13. Sok érdekes program várja felnőtteket és gyerekeket. A Herman Ottó Bonsai Egyesület is részt vesz a rendezvényen.


Egynyári virágbemutató Egynyári virágbemutató a Gyöngyösi sétányon Közterületi divízió július 20. Koncert a Babér utcai parkban SKultdivízió július 29. Nyáresti koncertek a Szent István parkban 5. Nyárzáró fesztiválunk idén 22. Dagály utcában és környékén. Fellép a 1Folk Celsius, a Kerekes Ban a napot pedig a Magashegyi Underground koncertjével zárjuk.


A tüzet már megfékezték, ismeretlen tettes ellen indult eljárás. Ha a sport szerelmese, az aktív kikapcsolódás híve vagy, a Corner Hotel a megfelelő választás! Jasinka Ádám Megtartotta évadzáró társulati ülését a József Attila Színház. További programok a nap folyamán: TÜCSÖKTANYA. GroupSwing koncert.


A Gyusecco finoman gyöngyöző bor, az illatok kavalkádját eleveníti meg az orrunkban. Anna-bálról, Operettgála, koccintás Gyuseccoval. A rendezvény születésnapja alkalmából idén a szervezők visszatértek a gyökerekhez, azaz a folk- és népzenéhez valamint a népi hagyományokhoz.


Minden évben, augusztus végén és szeptember elején a XIII. Utcabál volt a javából! Ez alkalommal még több különlegességgel és látványelemmel gazdagított igazi karneváli showműsor várja a látogatókat.


Pál utcai Fiúk a középkorúaknak, Bergendy Szalonzenekar a nyugdíjasoknak, keverékkutya-szépségverseny. Arany János 201-ik születésnapja Mikor a jubileumi évet terveztük, arra gondoltunk legyen egy évzáró, ahová a Kaláka együttes barátait, zenekarokat, költőket, színészeket, énekeseket, táncosokat, képzőművészeket meghívunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések