2018. november 29., csütörtök

Tűz újpalotán ma

Tűz újpalotán ma

Tízemeletes panelházban volt tűz az éjszaka Újpalotán , személyi sérülés szerencsére nem történt és az épületet sem kellett kiüríteni. Rákospalota, Pestújhely és Újpalota - ittlakunk. Csámpai Attila Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy a kazánházban keletkezett kisebb tűz. A fővárosi és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat.


A katasztrófavédelem szerint senki nem sérült meg a tűzben. Arról egyelőre nincs hír, hogy mi okozta a tüzet. A helyszínre ellátogatott Anne Hidalgo, Párizs főpolgármestere is, aki elmondta, hogy nem szociális lakásokban ütött ki a tűz , és az épület nincs szanálásra ítélve.


Egy magánkezelésben lévő házról van szó, amelyben lakást érintett a tűz. Párizs ma délelőtt gyászol - mondta a főpolgármester. Ergonómikus markolat Robusztus védőbura felhajtható szegmenssel rugóval ellátott kefekoszorú.


Tűz a migránstáborban, két halott. Tűz ütött ki csütörtökön egy leszboszi migránstáborban, egy éves asszony és egy hatéves gyerek meghalt, ketten megsérültek. Az eset után migránsok felgyújtottak több sátrat és összetűzésbe kerültek a rendfenntartókkal. Ma csodálatos napot töltöttünk a fesztiválon!


Nyolcvan hektáron lángolt a Páskomligeti parkerdő. A tűz egy benzinkutat és gáztárolókat is fenyegetett. Az erdőből két embert mentettek ki, a tüzet lokalizálták.


Tűz újpalotán ma

A mentők két tűzoltót láttak el. Tűz ütött ki egy siófoki szálloda szaunájában csütörtök este, a hotelben tartozkodó embereket biztonságba helyezték - közölte Török Sándor a Somogy megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője. A tüzet öt óra körül megfékezték, a mentők két tűzoltót láttak el.


Kiégett egy panellakás hétfő este Budapest XV. Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Egy felnőtt súlyos, a többiek könnyű füstmérgezést szenvedtek - írták a közleményben. A férfi apja korán meghalt, kamaszként pedig rossz társaságba keveredett - ezzel magyarázza anyja annak a éves férfinak a szökési kísérletét, aki két hete, a tárgyalása napján nekirontott az őt megbilincselni készülő biztonsági őrnek, majd elvette a fegyverét. A férfit többször is látták Újpalotán , óvodákba és bölcsődékbe jár be lopni.


Pintér Gábor alpolgármester –, olyannyira, hogy azt lehetetlen kielé-. Azt még vizsgálják, hogy pontosan hogyan is keletkezett a tűz. Nem ez volt az első eset ma , hogy holtestet találtak a tűzoltók: reggel egy kilencven négyzetméteres családi ház égett le. In total, he played nine seasons at Tatabánya before making the move to the Netherlands.


Bokorban pisilt, majd valami szimatra felfigyelt. Weboldalunk sütiket használ, a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében. A lángok elől menekülő hölgy nem élte túl a zuhanást, a helyszínen rögtön szörnyethalt. Harminc embert mentettek ki a tűzoltók az ablakokon és a tetőn keresztül. Molnár Péter, a fővárosi tűzoltóság szóvivője elmondta: a tűz a lakóház hatodik emeletének egyik lakásában keletkezett, majd további három emelet égett ki szintenként három-három lakással.


A füstmérgezettek közül négyen kerültek kórházba. Imre kocsija porig égett, a férfi súlyos égési sérülésekkel lopta el egy segíteni szándékozó autós járművét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések